** שרשור בוקר - היום ה-40 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member

אור בקיטור היומי שלו על זה שכולם רוצים שילך.
הוא חושב שהוא כל כך חזק שאנשים פוחדים שהוא יזכה.
הוא לא יזכה. אולי יגיע לגמר אבל לא יזכה כמו בובליל.
עד היום אני זוכרת את החיוך הכי עצוב שראיתי על פניו של בובליל שהגיע שני.
מאחלת לאור את החיוך הזה.
לראות את הדר מאתמול מסתובבת כל הזמן בסביבתו, בוחנת במבטים מרחוק, מתייחסת לכל שטות שהוא פולט וגם לא מקבלת התייחסות ממנו ולא מבט ישיר זה מעורר דחיה על הפרסונה שהיא. זה נכון שכולם מתרכזים סביב הגועל והיא די לבד אבל לא בכל מחיר. הנסיונות הרבים שלה להיות חלק ולהנהן בראש על כל שטות שפולט פתטיים.

אזרחית שקופה

Well-known member
לראות את הדר מאתמול מסתובבת כל הזמן בסביבתו, בוחנת במבטים מרחוק, מתייחסת לכל שטות שהוא פולט וגם לא מקבלת התייחסות ממנו ולא מבט ישיר זה מעורר דחיה על הפרסונה שהיא. זה נכון שכולם מתרכזים סביב הגועל והיא די לבד אבל לא בכל מחיר. הנסיונות הרבים שלה להיות חלק ולהנהן בראש על כל שטות שפולט פתטיים.
מי שמפתיעה אותי זו דווקא אמילי. שגם מקרקרת סביב אור.
היא רואה איך הוא מתנהל היא מקשיבה לריכולים שלו ועדיין מקרקרת סביבו.

אורחתלרגע23

Well-known member
מי שמפתיעה אותי זו דווקא אמילי. שגם מקרקרת סביב אור.
היא רואה איך הוא מתנהל היא מקשיבה לריכולים שלו ועדיין מקרקרת סביבו.
מהתחלה היתה לה אובססיה כלשהיא להיות קרובה לאור, לא ברור מה מחבר אותה לטיפוס האגרסיבי שהוא

סטיריקון9

Well-known member
מהתחלה היתה לה אובססיה כלשהיא להיות קרובה לאור, לא ברור מה מחבר אותה לטיפוס האגרסיבי שהוא
אחרי המפגנים שלו המכוערים, זה אומר משהו על מבנה האישיות של הדר ואמילי וגם של מלאני שכ"כ רוצות לחבק אותו ומי בעיניהן נחשב גבר התשובות שלהן די דומות לפחות בפאן השיטחי.

willing

Well-known member
ויש גם 'סחתוקיה',
למשל
פתחו סחתוקיה
יושבים בסחתוקיה
לא השתמשתי במילה הזאת מסוף שנות התשעים בערך 😂
רק הגזעיות יכולות לפתוח סחתוקיה. אחולחולשילינג, חלום שלי להיות קולית

אורחתלרגע23

Well-known member
בן פשוט דוחה בעיניי,
בהתחלה נצמד לאורית כי בנה על זה שיקבל דרכה זמן מסך, עכשיו מתקרב לקורלי הכי מאולץ ולא קשור..
יאלה שיודח כבר במוצאש

אזרחית שקופה

Well-known member
בן פשוט דוחה בעיניי,
בהתחלה נצמד לאורית כי בנה על זה שיקבל דרכה זמן מסך, עכשיו מתקרב לקורלי הכי מאולץ ולא קשור..
יאלה שיודח כבר במוצאש
יכול להיות שזו הוראה של ההפקה. מתמודדים כבר סיפרו בעבר שההפקה דחפה אותם לרומן וזו לא היתה יוזמה שלהם.

yalian

Well-known member
בן פשוט דוחה בעיניי,
יאלה שיודח כבר במוצאש
קורלי מצאה חן בעיניו מההתחלה, זה לא איזו חברות חדשה. הם דווקא ה'עלילה' הכי נחמדה בבית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה