** שרשור בוקר - היום ה-45 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
הסקרים בשמועה בידור כמובן פיקציה.אולי מראים מגמה לגבי המובילים. בסקר הראשון עם 34,000 הצבעות עידן הוביל עם 29% יהב היה על 26% ואורית על 16% בחדש עם 15,338הצבעות עכשיו: אורית ועידן על 30% ויהב על 25% - עוז יגיד את דברו... הפערים קטנים. מקווה "שטיסת השוקולד" עם הנוסעת המדוברת תינחת במקום אחר, שידור חוזר מאוס

נערך לאחרונה ב:

ziniozi

Well-known member
מאמינה שעדר הטיקטוקיות הזועם יבוא חשבון היום-מחר עם אדון חיים,
על היחס המחפיר לנועם,
ועל ההקנטות וההתשות בוויכוח הלילי עם פרידה.
מה שרק אומר שעוז ידחוף אותו לגרון שלנו עוד יותר.
כאילו נשאר שם מקום אחרי שתחב לנו את הדר.

מרגוליקו

Well-known member
מאמינה שעדר הטיקטוקיות הזועם יבוא חשבון היום-מחר עם אדון חיים,
על היחס המחפיר לנועם,
ועל ההקנטות וההתשות בוויכוח הלילי עם פרידה.
מה שרק אומר שעוז ידחוף אותו לגרון שלנו עוד יותר.
כאילו נשאר שם מקום אחרי שתחב לנו את הדר.
התלבטתי איזה אימוג׳י לבחור אז הלכתי על צוחק כי אני נגעלת מספיק מהדיירים הסחלה שיש העונה.
פשוט גועל נפש!
אין דייר אחד לרפואה שאפשר ממש לאהוב אותו.
בינתיים מלאני ומלי מעניינות אותי…..
נראה איך הן תתקדמנה במשחק…
מהבנים אף אחד לא מעניין אותי וגם לא עידן שהיה בעיני פיהוק אחד גדול.
אם הוא יחזור נראה מה יביא איתו.
בינתיים אין לי ציפיות.
עונה על הפנים!

רותרות7

Well-known member
התלבטתי איזה אימוג׳י לבחור אז הלכתי על צוחק כי אני נגעלת מספיק מהדיירים הסחלה שיש העונה.
פשוט גועל נפש!
אין דייר אחד לרפואה שאפשר ממש לאהוב אותו.
בינתיים מלאני ומלי מעניינות אותי…..
נראה איך הן תתקדמנה במשחק…
מהבנים אף אחד לא מעניין אותי וגם לא עידן שהיה בעיני פיהוק אחד גדול.
אם הוא יחזור נראה מה יביא איתו.
בינתיים אין לי ציפיות.
עונה על הפנים!
חשבתי שאת ממש אוהבת את אור! אגב, נזכרתי את מי הוא מזכיר לי - דומה 2 טיפות מים ל"צל". הופיע אתמול בחדשות כי קיבל מבן גביר דרגת פקד במשטרה ומפקד כיתת כוננות. ראיתי ממש את אור [חוץ מהדרגות..].

לגבי מלאני ומלי ועידן הפיהוק - מסכימה איתך לגמרי. לגבי הדיון על חיים, אסור לנו לשפוט אותו. לא הייתי רוצה להיות במקומו. תחשבי איזה חיים יש לו מיום שנולד. זה הכל מגננות.

מרגוליקו

Well-known member
חשבתי שאת ממש אוהבת את אור! אגב, נזכרתי את מי הוא מזכיר לי - דומה 2 טיפות מים ל"צל". הופיע אתמול בחדשות כי קיבל מבן גביר דרגת פקד במשטרה ומפקד כיתת כוננות. ראיתי ממש את אור [חוץ מהדרגות..].

לגבי מלאני ומלי ועידן הפיהוק - מסכימה איתך לגמרי. לגבי הדיון על חיים, אסור לנו לשפוט אותו. לא הייתי רוצה להיות במקומו. תחשבי איזה חיים יש לו מיום שנולד. זה הכל מגננות.
אני אוהבת את אור????????????????
מאיפה הבאת את זה?
הוא לא כוס התה שלי בכלל.
אני בטוחה שהיו לחיים חיים קשים.
אבל בטח שאפשר לשפוט אותו על תכונות אופי מכוערות וזה לא קשור לכמה קשה היה לו בחיים אלא איזה אופי יש לו.
אני מכירה המון אנשים עם חיים מאוד קשים שכוללים מחלות קשות נכויות שונות וכו׳ אבל הם מדהימים כי יש להם אופי מדהים ולא משתמשים בחולי או בנכות שלהם כדי לעשות מניפולציות….

רותרות7

Well-known member
אני אוהבת את אור????????????????
מאיפה הבאת את זה?
הוא לא כוס התה שלי בכלל.
אני בטוחה שהיו לחיים חיים קשים.
אבל בטח שאפשר לשפוט אותו על תכונות אופי מכוערות וזה לא קשור לכמה קשה היה לו בחיים אלא איזה אופי יש לו.
אני מכירה המון אנשים עם חיים מאוד קשים שכוללים מחלות קשות נכויות שונות וכו׳ אבל הם מדהימים כי יש להם אופי מדהים ולא משתמשים בחולי או בנכות שלהם כדי לעשות מניפולציות….
התלוצצתי לגבי אור! אני יודעת בדיוק מה דעתך עליו ואני לגמרי איתך בכך. לגבי חיים, אולי את צודקת. לי קשה לכעוס עליו. זו כנראה דרכו להתגונן.

אורחתלרגע23

Well-known member
אז רועי עוז רוצה שאורית תחזור להיות דיירת קבועה?
אחרת למה עשה הצבעת הדיירים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה