בוקר טוב
רוקדים 15.5%
האח 13.4%
התלבטתי איזה אימוג׳י לבחור אז הלכתי על צוחק כי אני נגעלת מספיק מהדיירים הסחלה שיש העונה.מאמינה שעדר הטיקטוקיות הזועם יבוא חשבון היום-מחר עם אדון חיים,
על היחס המחפיר לנועם,
ועל ההקנטות וההתשות בוויכוח הלילי עם פרידה.
מה שרק אומר שעוז ידחוף אותו לגרון שלנו עוד יותר.
כאילו נשאר שם מקום אחרי שתחב לנו את הדר.
חשבתי שאת ממש אוהבת את אור! אגב, נזכרתי את מי הוא מזכיר לי - דומה 2 טיפות מים ל"צל". הופיע אתמול בחדשות כי קיבל מבן גביר דרגת פקד במשטרה ומפקד כיתת כוננות. ראיתי ממש את אור [חוץ מהדרגות..].התלבטתי איזה אימוג׳י לבחור אז הלכתי על צוחק כי אני נגעלת מספיק מהדיירים הסחלה שיש העונה.
פשוט גועל נפש!
אין דייר אחד לרפואה שאפשר ממש לאהוב אותו.
בינתיים מלאני ומלי מעניינות אותי…..
נראה איך הן תתקדמנה במשחק…
מהבנים אף אחד לא מעניין אותי וגם לא עידן שהיה בעיני פיהוק אחד גדול.
אם הוא יחזור נראה מה יביא איתו.
בינתיים אין לי ציפיות.
עונה על הפנים!
אני אוהבת את אור????????????????חשבתי שאת ממש אוהבת את אור! אגב, נזכרתי את מי הוא מזכיר לי - דומה 2 טיפות מים ל"צל". הופיע אתמול בחדשות כי קיבל מבן גביר דרגת פקד במשטרה ומפקד כיתת כוננות. ראיתי ממש את אור [חוץ מהדרגות..].
לגבי מלאני ומלי ועידן הפיהוק - מסכימה איתך לגמרי. לגבי הדיון על חיים, אסור לנו לשפוט אותו. לא הייתי רוצה להיות במקומו. תחשבי איזה חיים יש לו מיום שנולד. זה הכל מגננות.
התלוצצתי לגבי אור! אני יודעת בדיוק מה דעתך עליו ואני לגמרי איתך בכך. לגבי חיים, אולי את צודקת. לי קשה לכעוס עליו. זו כנראה דרכו להתגונן.אני אוהבת את אור????????????????
מאיפה הבאת את זה?
הוא לא כוס התה שלי בכלל.
אני בטוחה שהיו לחיים חיים קשים.
אבל בטח שאפשר לשפוט אותו על תכונות אופי מכוערות וזה לא קשור לכמה קשה היה לו בחיים אלא איזה אופי יש לו.
אני מכירה המון אנשים עם חיים מאוד קשים שכוללים מחלות קשות נכויות שונות וכו׳ אבל הם מדהימים כי יש להם אופי מדהים ולא משתמשים בחולי או בנכות שלהם כדי לעשות מניפולציות….
מקווה בשביל תום שגם יפרושברק מצטרף ללירון ומודיע שלא ירצה לחזור בגלגל ההצלה
הוא התחיל לצאת עם הברווזה אז אולי לא ירצה לעזוב אותה…מקווה בשביל תום שגם יפרוש
הוא שובר שיאי פאתטיות
לדעתי, רוצה להשאיר את הזירה לאחיו. הפירגון ההדדי ביניהם מרגש.ברק מצטרף ללירון ומודיע שלא ירצה לחזור בגלגל ההצלה
מה קרה הפעם?פרידה עצבנית
בוקר טוב
אין לי מושג רק פתחתימה קרה הפעם?
גם קורליפרידה עצבנית
בוקר טוב
הבית לא יחזיר אותהאז רועי עוז רוצה שאורית תחזור להיות דיירת קבועה?
אחרת למה עשה הצבעת הדיירים?
איך לא?? עד היום הם לא מפסיקים לחקות אותה,הבית לא יחזיר אותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.