** שרשור בוקר - היום ה-45 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
פרידה הכריזה על דדליין עד 18:00 אם עידן לא צועק לאמילי אז היא רווקה
תכלס , אם מבחינתה הוא יצא לפני שבועיים ולא בא לצעוק לה ,הגיוני😆
למרות ...שזה תואר שאין הרבה מה לעשות איתו כשאת סגורה בבית האח עם החבורה הזאת.
מעניין אם מחר הוא ייכנס והיא תגיד לו , לא באת לצעוק לי עד 18:00

yalian

Well-known member
מבחינתה אם הוא לא במילואים והוא בבית בסבבה שלו ולא בא לצעוק לה, זה חמור מאוד 😂

אורחתלרגע23

Well-known member
לא בטוח שיש בכלל מי שמעביר לו את כל המסרים שהיא מדברת עליו בלייב

nicknick

Well-known member
לא בטוח שיש בכלל מי שמעביר לו את כל המסרים שהיא מדברת עליו בלייב
כן , גם לי נראה....אני לא חושבת שיש פה איזה הצהרה מצידו בזה שהוא לא צעק. אבל אני מקווה בשבילו שהוא ייכנס עכשיו אחרי שהוא מודע ומעודכן...הרי הוא מן הסתם רוצה להיכנס כדי לתקן תדמית שנוצרה לו, מקווה שהוא לא יחזור על אותו קונספט של לפני ההדחה.

אורחתלרגע23

Well-known member
כן , גם לי נראה....אני לא חושבת שיש פה איזה הצהרה מצידו בזה שהוא לא צעק. אבל אני מקווה בשבילו שהוא ייכנס עכשיו אחרי שהוא מודע ומעודכן...הרי הוא מן הסתם רוצה להיכנס כדי לתקן תדמית שנוצרה לו, מקווה שהוא לא יחזור על אותו קונספט של לפני ההדחה.
השאלה מה המסקנות שהוא הגיע אליהן לגבי הקשר איתה.. מעוניין או לא.

nicknick

Well-known member
השאלה מה המסקנות שהוא הגיע אליהן לגבי הקשר איתה.. מעוניין או לא.
תעלומה 🤭
הוא אמר שהוא מחכה לה והוא גם דיבר עם אמא שלה ... אז אני מניחה שכן יש איזה התעניינות של אולי ננסה.
הוא חידה בנוגע אליה, כל אחד ומה שהעין שלו רואה. יש שיגידו שהוא לא מעוניין אבל לי תמיד היה נראה שיש שם חיבור יפה שהוא עוצר את עצמו מלהתמסר אליו, גם כי הוא לא מוכן למחוייבות וגם כי הוא חושב איך זה נראה בגלל הגיל. אבל חיבור הדדי הרגיש לי שיש.

וגם, הוא נראה לי אדם נבון אז אני רוצה לחשוב שהוא מספיק חכם להבין איך זה נראה לחזור לשם ולהגיד לה שהוא לא מעוניין. הרי זה מה שסייע להדחתו מלכתחילה .
ושאם הוא בחר לחזור כנראה יש שם איזשהו רצון בנושא.
ואם הוא לא מבין את זה והוא יחזור ויגיד לה שהוא לא מעוניין, אז המצב של המודעות והטקט שם קשה ואין עם מי לעבוד 😆

svtar25

Well-known member
תעלומה
🤭
הוא אמר שהוא מחכה לה והוא גם דיבר עם אמא שלה ... אז אני מניחה שכן יש איזה התעניינות של אולי ננסה.
הוא חידה בנוגע אליה, כל אחד ומה שהעין שלו רואה. יש שיגידו שהוא לא מעוניין אבל לי תמיד היה נראה שיש שם חיבור יפה שהוא עוצר את עצמו מלהתמסר אליו, גם כי הוא לא מוכן למחוייבות וגם כי הוא חושב איך זה נראה בגלל הגיל. אבל חיבור הדדי הרגיש לי שיש.

וגם, הוא נראה לי אדם נבון אז אני רוצה לחשוב שהוא מספיק חכם להבין איך זה נראה לחזור לשם ולהגיד לה שהוא לא מעוניין. הרי זה מה שסייע להדחתו מלכתחילה .
ושאם הוא בחר לחזור כנראה יש שם איזשהו רצון בנושא.
ואם הוא לא מבין את זה והוא יחזור ויגיד לה שהוא לא מעוניין, אז המצב של המודעות והטקט שם קשה ואין עם מי לעבוד
😆
אני חושבת שדווקא עכשיו עידן נמצא בצומת, שכן מותר לו בלי נזק להגיד לאמילי " אני עשיתי חשבון נפש, חייב להיות איתך הכי אמיתי שיש, את בחורה יפה, מבחינת מראה חיצוני אני נמשך אליך. יחד עם זאת מבחינת אופי, אני לא מתחבר להתנהגות כמו "א, ב, ג". שהיא לא מספיק בוגרת בעיני. אני מחפש ביופי ובאופי בחורה כמו "גאיה". עדיף שנמשיך כידידים ולא בני זוג. כמובן שיש סיכוי שהיא לא תצביע עבורו שיישאר בבית. כל זה כמובן אם הוא חושב ככה​

yalian

Well-known member
פרידה רוצה לעשות הדבקת חרסינות על השיניים הקדמיות 😬 והיא עוד אומרת לאמילי ש"אין היום מישהי בלי חרסינות" וש"יש היום חרסינות מאוד טבעיות".... 🤦🏻‍♀️

tarimulu

Well-known member
קונטרול מה היה כואב לכם להשאיר את הצנזור עוד 2 דקות עד שפרידה תסיים לשיר

yalian

Well-known member
דני אומר לחיים שבן עושה לעצמו "פדיחות אחולמאניוקי" 😂

ziniozi

Well-known member
10:31 איזה כיף לראות את פרידה עושה את ה''עסק להזמנת צעקות'' שלה
על הפרצוף של חיים הקנאי, על הבוקר
שיראה שלא הצליח לו להוריד אותה
כמה שהוא לא ניסה אתמול בלילה.