אם קראו להם אז מה הוא מתבכייןקראו לכולם אף אחד לא רצה לבוא, הם הזמינו דברים לכל הבית לא משהו אישי להם, אבל הוא חייב לרכל וללכלך הוא תמיד מנסה לעשות מניפולציות זולות שהוא הבחור המושלם הוא יודע ומבין הכל וכולם טועים, הבעיה שיותר מדיי אוכלים את זה
אם קראו להם אז מה הוא מתבכייןקראו לכולם אף אחד לא רצה לבוא, הם הזמינו דברים לכל הבית לא משהו אישי להם, אבל הוא חייב לרכל וללכלך הוא תמיד מנסה לעשות מניפולציות זולות שהוא הבחור המושלם הוא יודע ומבין הכל וכולם טועים, הבעיה שיותר מדיי אוכלים את זה
זה מה שהוא עושה תמיד מה חדש הבכיין והרכלן הכי גדול בבית אבל יש לו יחץ טוב אז איכשהו זה מצליח.אם קראו להם אז מה הוא מתבכיין
מדוייקזה מה שהוא עושה תמיד מה חדש הבכיין והרכלן הכי גדול בבית אבל יש לו יחץ טוב אז איכשהו זה מצליח.
וכל הניצבים בבית שרצים לעשות איתו סולחות נותנים לו לגיטימציה להמשיך עם ההתנהגות הזאת, כרגע הוא מרגיש מלך העולם, הלוואי שאיכשהו יתפוצץ לו בפרצוף למרות שאני לא רואה איך זה קורה.
למה? העניינים נראה לי מתחממים עם הדר, לכו תדעואור קינא בפרידה ומלאני איך הם ישנו כפית…
אמר : בקי עליי מזלג אין לי עם מי לישון
הסקרים מראים שעידן ואוריתמי נראה לכם חוזר היום?
רק לא אוריתהסקרים מראים שעידן ואורית
רק לא!!!!אורית!!!רק לא אורית
התסכול שלימי נראה לכם חוזר היום?
מאוהבת בו מהתחלה היה ברור בחורה גועל נפש שתלך לחפש לה דרבוקה אחרת להתעלק עלייההדר מתעלקת על אור עושה לי צמרמורות של גועל
בא לי לפנצ'ר לה את השפתייםמאוהבת בו מהתחלה היה ברור בחורה גועל נפש שתלך לחפש לה דרבוקה אחרת להתעלק עלייה
בא לי לזרוק עליה מרק קיינדלךבא לי לפנצ'ר לה את השפתיים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.