** שרשור בוקר - היום ה-48 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רותרות7

Well-known member
וידוי: אין לי דעה על חולדאי, ואני צמחונית כבר יותר מעשור, אבל לפני זה יצא לי לטעום מלא סוגי חיות,
ויצא לי לאכול גם מוקפץ כלב בירקות. האמת שלא היה לי טעים,
אבל הקטע של לאכול חיה אחת ולא להסכים לאכול חיה אחרת מסיבה מוסרית תמיד היה נראה לי מוזר.
בעל חיים זה בעל חיים, וכולם שווים: חתול = כלב = תרנגולת כפרה עליה
אין לדעתך אבחנה בין חיות יונקות לאחרות?

סטיריקון9

Well-known member
אהבתי את הליברליות לצד הדתיות ששכנו זו לצד זו והסתדרו נהדר בלי להפר את שלוות התושבים

בתור תל אביבית מיום לידתי עד יום חתונתי , זוהי עירי האהובה לתמיד.

עצוב לי מה שנעשה ממנה שמאז שבאו לגור בה המון צעירים מכל קצוות הארץ היא הפכה לעיר לא מסבירת פנים עם המון שנאה.

כשאני גרתי בתל אביב בבית הורי ברחוב ארלוזורוב המוביל לים ( 7 דקות הליכה ונכנסים לתוך הים), היינו עולים לגג בשבת ומשקיפים על הרחוב והיינו רואים אנשים שחוזרים מהים בבגדי הים שלהם וגם יהודים שחוזרים מתפילת שחרית של שבת עם תיק הטלית מתחת לזרוע.
אלה לא הפריעו לאלה, אף אחד לא צעק הדתה ואף אחד לא צרח לבחורות בביקיני פריצע….

חרדים ברחוב שיינקין הסתובבו ברחוב לצד כל מיני היפים והסתדרו יופי יופי יחדיו.

אני עצובה ממה שקורה היום לעירי האהובה.

* עורכת- וחולדאי הוא , אפס מאופס שאוכל כלבים.

רון חולדאי, ראש עיריית תל אביב גרם למהומה ברשת, לאחר ששיתף הבוקר ב''ידיעות אחרונות'' כי אכל כלב בעת ביקורו בווייאטנם וסיפר: "יש לזה טעם של בשר. זה טעים מאוד"

ראש עיריית תל־אביב, רון חולדאי סיפר הבוקר (ד') ב"ידיעות אחרונות" כי במהלך ביקורו בווייטנאם אכל כלב ושיתף: "יש לזה טעם של בשר. זה טעים מאוד". ההצהרה המוזרה הזו לא הותירה את הרשת אדישה והצליחה לעורר את זעמם של לא מעט גולשים. חולדאי אף ניסה להסביר וטען: "למה, לאכול תרנגולות ופירות ים זה בסדר?".
הטיעון של חולדאי, לא ממש הצליח לספק את הרשת וגרם לסערה רבה. "איש מגעיל ודוחה ..גזען עלוב שפוגע בתושבי דרום תל אביב ועוד תושבים" כתב גולש בתגובה לדבריו, אחרת
באמת עצוב ומעורר געגועים... הנסיון להפר את הסטטוס קוו ולהכתיב בעירייה/במועצה קו דתי שמרני בת"א זה פחות צלח בעירי רואה שרבים יותר שליחי דת שפונים לאנשים להנחת תפילין וזה גם סימפטום למגמה. כל אחד בד' אמותיו יכול לבחור

צופה15

Well-known member
היה פרק מעורר אהדה לעינב וקורלי. אחת מהן או אולי שתיהן בחוץ בשבת.

סטיריקון9

Well-known member
היה פרק מעורר אהדה לעינב וקורלי. אחת מהן או אולי שתיהן בחוץ בשבת.
קורלי רחוקה מלעורר אמפטיה בבית, בחשה כל הזמן ועשתה "משלוחי מנות" אז נכון שנושא החיים שלה מחוץ לבית מעורר הרבה אמפטיה על הגזענות שחוותה, על הרקע, על התגובות שחווה. לשמוע את פרידה שמדברת עם בן בנסט לשיחת הבהרה ע"כ שצחקה שמערכת היחסים שלהם מוזרה גם החיבור של הצבעים זה מעציב, שהביקורת מתחזקת בגלל...קורלי ניסתה לרקוד על כל החתונות ולהשמיע לכל אחד מה שרוצה לשמוע ולהיות אהודה.

מיבאלי

Active member
היום אני חושבת שהבלוגר רון יוחננוף יגיע לבשל לדיירים. זוכרים אשתקד סתו נכנסה למטבח וספיר התעצבנה
היום אולי פרידה תיכנס לשם שינוי חחחח

misscarter

Well-known member
בוקר אור. עידן לא כוס התה שלי אבל הכל עדיף על אורית. מצביעה לעינב ונועם בתקווה שמלי תצא.

מיבאלי

Active member
בוקר אור. עידן לא כוס התה שלי אבל הכל עדיף על אורית. מצביעה לעינב ונועם בתקווה שמלי תצא.
הייתי מעוניינת שמלי תשאר יש לה הרבה סיפורים מהעולם בו הגיע רק חבל שהיא לא משתפת יותר או שלא מראים אותה מספיק.

misscarter

Well-known member
הייתי מעוניינת שמלי תשאר יש לה הרבה סיפורים מהעולם בו הגיע רק חבל שהיא לא משתפת יותר או שלא מראים אותה מספיק.
אותי פחות. לא אהבתי את מה שראיתי ממנה עד כה. מצד שני אני עוד לא מצאתי דייר אחד להתחבר אליו העונה. פעם ראשונה שזה קורה לי.

svtar25

Well-known member
בוקר טוב, מקווה לבוקר יותר טוב. בלי כטבמים. אישית אוהבת את אמילי פותחת לה קמפיין ברוסית בקרב אנשים שלא צופים כי אני אוהבת אותה​

מצב
הנושא נעול.
למעלה