yoni564712
Well-known member
במידה ורשימת הדחה
מי בקבוצה של נועם
חיים לא יודח לי שם כי אור ודני לא איתו
קורל?
מי בקבוצה של נועם
קורל?
עוז רוצה פרידיג'יי .vs. פרידניבמידה ורשימת הדחה
מי בקבוצה של נועם
קורל?
הוא נכנס בשביל פרידה, אמר בחוץ שהוא נמשך לכל פרט בהעוז רוצה פרידיג'יי .vs. פרידני
יש מצב שקורל תודח
לדעתי היא מיצתה את עצמה.
לשלוט על יצריו?עידן אמור לרדת עוד יותר! בחיי בן אדם הזוי! בעיני מי שככה מתייחס לאישה לא בג'נטלמניות, חלש ולא יכול לשלוט על יצריו. עושה גזלייטינג מתמיד לא ראוי לזכייה זה בטוח. בלי אמילי אין לו עלילה בכלל , דוש מתנשא
אני מאשימה את עידן לא בכך שהוא הטריד את אמילי, ממש לא! בכך שהוא לא ישיר איתה עד הסוף! בכך שהוא כל הזמן עושה לה גזלייטינג! בחדר האח אתמול הוא היה זוועתי, לא ג'נטלמן , הפיל על אמילי את כל האשמה. היא התנפלה עליו והוא מסכנצ'יק לא יכל לעצור אותה. אוי כמה רחמים. הוא זה שביקש ממנה נשיקה ראשון, הוא זה שאמר לה שהם כמו כיתה ו שבחוץ אפשר לעשות הרבה מעבר. הוא זה שבסופו של דבר לא פירק את החבילה לפני הדחה וההפךאמר לזרום עם מה שטבעי. עכשיו בחדר האח הוא באה אומר היא לא התאימה לו מהתחלה. עכשיו החוצפן שיקר לאמא שלה, בטענה שיש לו לאמילי רגשות ובעצם הוא יודע כל הזמן שהיא לא מתאימה לו! אז מיהו אם לא שחקן, שקרן ואדם בזוי?לשלוט על יצריו?
??
הוא כפה עצמו עליה?
על מה מדובר?
הבחורה נישקה ליטפה
מה עם לשלוט על יצריה?
לפי הלייב הכל היה הדדי ובהסכמה
לא מבינה את נימת ההאשמה כלפיו
לא היה מפגש.. הייתה שיחת טלפון שעידן אמר שהייתה טובה וגם אמא של אמילי אמרה שהייתה טובה.איפה אפשר לקרוא על מה שדובר במפגש בין עידן לאמה של אמילי?
אולי היא אמרה איפושהוא מה נאמר בשיחה... לא יצא לי לראות.לכן שאלתי....כי ראיתי שsvtar כתבה על מה התרחש בפגישה...
"עכשיו החוצפן שיקר לאמא שלה, בטענה שיש לו לאמילי רגשות ובעצם הוא יודע כל הזמן שהיא לא מתאימה לו!"
...אגב, לא בהכרח יש סתירה בין רגשות לאי התאמה
חבילהאני מאשימה את עידן לא בכך שהוא הטריד את אמילי, ממש לא! בכך שהוא לא ישיר איתה עד הסוף! בכך שהוא כל הזמן עושה לה גזלייטינג! בחדר האח אתמול הוא היה זוועתי, לא ג'נטלמן , הפיל על אמילי את כל האשמה. היא התנפלה עליו והוא מסכנצ'יק לא יכל לעצור אותה. אוי כמה רחמים. הוא זה שביקש ממנה נשיקה ראשון, הוא זה שאמר לה שהם כמו כיתה ו שבחוץ אפשר לעשות הרבה מעבר. הוא זה שבסופו של דבר לא פירק את החבילה לפני הדחה וההפךאמר לזרום עם מה שטבעי. עכשיו בחדר האח הוא באה אומר היא לא התאימה לו מהתחלה. עכשיו החוצפן שיקר לאמא שלה, בטענה שיש לו לאמילי רגשות ובעצם הוא יודע כל הזמן שהיא לא מתאימה לו! אז מיהו אם לא שחקן, שקרן ואדם בזוי?
בחיים אבל בחיים לא הייתי רוצה להתקרב לבת שלי!
הייתי ישנה בגבעת הצעקות וצועקת בלי סוף עולה על מסוק עם כתובית נגדו!
משהו עם החדשיםלמה עינב בוכה?
כי היא...למה עינב בוכה?
זמן מסךלמה עינב בוכה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.