** שרשור בוקר - היום ה-53 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

hinna

Well-known member
בוקר טוב
בן כבר התנער מקורלי?
כי ראיתי שהוא נפגש עם יהב והם הקליטו רילס אחרי שיהב צעק לבית להזהר מקורלי

נערך לאחרונה ב:

svtar25

Well-known member
שמעתם אתמול קרן אמרה להדר כל דבר שאנחנו אומרים כאן מפורסם אחר כך אצל סוויסה וישראל בידור והעירו לה , אז היא אמרה : "מה אמרתי , בכללי
..רואים בערוץ 26 " כאילו אסור להם להזכיר שרואים איפשהו חוץ מ26
עלול להיות משודר אצל ערן סויסה​

מיק83

Well-known member
מלאני מניפולטיבית בעעע

בשורה הזזה

מלאני על הדר: ״היא מכריחה אותי להיות רעה אליה״

בואי, אם את רעה, זה כי את רעה…

מישהו יכול להכריח אותי להיות רעה?

willing

Well-known member
מלאני מניפולטיבית בעעע

בשורה הזזה

מלאני התחילה את העונה בלסמן את הדר כשלילית. עשתה איתה שיחות חסרות טקט, של יש לך חברות בחוץ? כן, חברות? וחברים או רק בנים?
אתן כאילו נפגשות? בשבילך אני שואלת.

איך אפשר לשכנע אותי שהאופי של מלאני 100 על מאה. משהו מוזר לי עם נשים שמדברות ככה. נורה אדומה

הדר תקופה ארוכה לא הגיבה לזה. ועד שכן הגיבה, נשפטה כאילו היא לא בסדר שיש לה רגשות ונפגעה ממלאני.
יש במלאני את היכולת לפגוע ולגזלט. הכי טבעי בעולם ממילים וביקורת כמו של מלאני ומיכל. איך אומרת דיאן?
למה מי את?
לא חושבת שמלאני רעה. אבל יש בה את הצד הזה, שנאה דורשת נאה לא מקיימת.
כמה אפשר לחזור על סיסמה שקיבלת מעוז עידן ואני זה אחוות לוחמים? ולהתעלם ממנו ולהתנהג הפוך.
היא סותרת בהתנהגות שלה ולא מתנהגת חברי. ואחכ מתפלאה למה מישהי כועסת עליה.

לי היה מוזר אם הדר לא היתה כועסת.
זה חלק מהליהוק, שתריב עם הדר. ושהדר לא תתרפס. אבל רק כי היא מלאני וזו הדר, לא אומר שמלאני צודקת.
מעדיפה לשפוט את היחסים לפי ההיסטוריה שלהם. בלי למחוק את מה שעשתה להדר, רק כי עברו כמה פרקים.
היא לא באמת מתנצלת לוקחת אחריות, מתקנת.

כמו פרידה, זה הצגה של תיקון יחסים. לפרידה לא יעבור עכשיו התסכול מהאישיו על המראה והדימוי העצמי.
זה לא קשור להדר או לאחרות. אבל זה יצא על הדר. מההתחלה ראיתי שפרידה לוקחת משהו ומעצימה אותו לשרוף את הצד השני.
לכן למרות הטעות של בן, הייתי בעדו. כי היא הסיתה נגדו כאילו הוא מפלצת. לא נשמה פרידה.
מפחיד אותי יותר נשים שיקחו אמירה שגויה ויעשו ממנה פיל לשים אותו על המוקד הציבורי בטלויזיה. יא חשש.
הממזרות הזאת מורידה לך. שמחה שעלו על זה אצלה

זה לא פוסל לי לגמרי את מלאני או פרידה. אבל בזה, אני עם הדר מול ההיסטוריה שלהן איתה.

yalian

Well-known member
מלאני התחילה את העונה בלסמן את הדר כשלילית. עשתה איתה שיחות חסרות טקט, של יש לך חברות בחוץ? כן, חברות? וחברים או רק בנים?
אתן כאילו נפגשות? בשבילך אני שואלת.

איך אפשר לשכנע אותי שהאופי של מלאני 100 על מאה. משהו מוזר לי עם נשים שמדברות ככה. נורה אדומה

הדר תקופה ארוכה לא הגיבה לזה. ועד שכן הגיבה, נשפטה כאילו היא לא בסדר שיש לה רגשות ונפגעה ממלאני.
יש במלאני את היכולת לפגוע ולגזלט. הכי טבעי בעולם ממילים וביקורת כמו של מלאני ומיכל. איך אומרת דיאן?
למה מי את?
לא חושבת שמלאני רעה. אבל יש בה את הצד הזה, שנאה דורשת נאה לא מקיימת.
כמה אפשר לחזור על סיסמה שקיבלת מעוז עידן ואני זה אחוות לוחמים? ולהתעלם ממנו ולהתנהג הפוך.
היא סותרת בהתנהגות שלה ולא מתנהגת חברי. ואחכ מתפלאה למה מישהי כועסת עליה.

לי היה מוזר אם הדר לא היתה כועסת.
זה חלק מהליהוק, שתריב עם הדר. ושהדר לא תתרפס. אבל רק כי היא מלאני וזו הדר, לא אומר שמלאני צודקת.
מעדיפה לשפוט את היחסים לפי ההיסטוריה שלהם. בלי למחוק את מה שעשתה להדר, רק כי עברו כמה פרקים.
היא לא באמת מתנצלת לוקחת אחריות, מתקנת.

כמו פרידה, זה הצגה של תיקון יחסים. לפרידה לא יעבור עכשיו התסכול מהאישיו על המראה והדימוי העצמי.
זה לא קשור להדר או לאחרות. אבל זה יצא על הדר. מההתחלה ראיתי שפרידה לוקחת משהו ומעצימה אותו לשרוף את הצד השני.
לכן למרות הטעות של בן, הייתי בעדו. כי היא הסיתה נגדו כאילו הוא מפלצת. לא נשמה פרידה.
מפחיד אותי יותר נשים שיקחו אמירה שגויה ויעשו ממנה פיל לשים אותו על המוקד הציבורי בטלויזיה. יא חשש.
הממזרות הזאת מורידה לך. שמחה שעלו על זה אצלה

זה לא פוסל לי לגמרי את מלאני או פרידה. אבל בזה, אני עם הדר מול ההיסטוריה שלהן איתה.
זה גם סבבה אם הדר פשוט לא באה לה בטוב,
קורה שאת פשוט לא מחבבת בנאדם,
הרי בחיים יש לך בדרך כלל יותר שליטה ולפעמים את יכולה לבחור לא לראות אותו בכלל.
אבל נגיד שאת עובדת עם המישהי הזאת, את תמצאי דרך להסתדר איתה איכשהו, כי אין לך ברירה.
ותכלס הדבר שמפריע לך בה זה בדרך כלל יהיה בסוף משהו בתוכך שאת לא אוהבת, אז להסתכל פנימה זה צעד מעולה, במקום לטחון על כמה היא מעצבנת אותך.
טוב כבר עיצבנתי את עצמי עם כמה יחס שנתתי למלאני 🤣

willing

Well-known member
זה גם סבבה אם הדר פשוט לא באה לה בטוב,
קורה שאת פשוט לא מחבבת בנאדם,
הרי בחיים יש לך בדרך כלל יותר שליטה ולפעמים את יכולה לבחור לא לראות אותו בכלל.
אבל נגיד שאת עובדת עם המישהי הזאת, את תמצאי דרך להסתדר איתה איכשהו, כי אין לך ברירה.
ותכלס הדבר שמפריע לך בה זה בדרך כלל יהיה בסוף משהו בתוכך שאת לא אוהבת, אז להסתכל פנימה זה צעד מעולה, במקום לטחון על כמה היא מעצבנת אותך.
טוב כבר עיצבנתי את עצמי עם כמה יחס שנתתי למלאני 🤣
אהבתי

סטיריקון9

Well-known member
מלאני מניפולטיבית בעעע

בשורה הזזה

נכון, בהתנהלות שלה בעטיפה מחוייכת וטוב, היא נחש מתחת לקש עם טייטל של "לוחמת" שפותח דלתות בימים אלו במיוחד
והיא לא מרפה. חוסר פרופורציה מוגזם לגבי מה שהדר עשתה לה עד כדי כך שמתאבת אותה. וגם מביאה את זה למצב בבית הזה שלא יכולה להגיד לה" תתרחקי ממני לא מעוניינת בשום קשר איתך" ושהיא אלרגית לנוכחותה.

פאף פה

Well-known member
נכון, בהתנהלות שלה בעטיפה מחוייכת וטוב, היא נחש מתחת לקש עם טייטל של "לוחמת" שפותח דלתות בימים אלו במיוחד
והיא לא מרפה. חוסר פרופורציה מוגזם לגבי מה שהדר עשתה לה עד כדי כך שמתאבת אותה. וגם מביאה את זה למצב בבית הזה שלא יכולה להגיד לה" תתרחקי ממני לא מעוניינת בשום קשר איתך" ושהיא אלרגית לנוכחותה.
היא מעדיפה להיות צבועה מאשר לריב או להגיד מה היא באמת חושבת וזו הדרך שלה לשרוד - בשלום מזוייף.
מה יצא לה מלהגיד להדר שהיא מתעבת אותה? או בכלל בלהגיד את ״כל האמת בפרצוף״? היא מעדיפה לשחק אותה שהכל בסדר מאשר ליצור עימותים.
שיהיה לה לבריאות.
אני לא הייתי מסוגלת להיות נחמדה למי שאני לא סובלת.

סטיריקון9

Well-known member
היא מעדיפה להיות צבועה מאשר לריב או להגיד מה היא באמת חושבת וזו הדרך שלה לשרוד - בשלום מזוייף.
מה יצא לה מלהגיד להדר שהיא מתעבת אותה? או בכלל בלהגיד את ״כל האמת בפרצוף״? היא מעדיפה לשחק אותה שהכל בסדר מאשר ליצור עימותים.
שיהיה לה לבריאות.
אני לא הייתי מסוגלת להיות נחמדה למי שאני לא סובלת.
לא חושבת שהיא יכולה לעמוד מול מריבה כזאת, זאת כבר לא כנות זה מעבר היא לא יכולה לסבול אותה ולא אומרים דבר כזה בפניה. הסגנון שלה די דומה לאור, בתוצאה באופן אור מנבל את הפה קשות. ההבדל הוא שאור מוקף ועם הרבה יכולות להסוות בהומור ומלאני מסתתרת ופחות תיקשורתית ומורגשת, למרות המראה. זה בא לידי ביטוי חזק בשפת הגוף שלה.

yalian

Well-known member
מלאני מניפולטיבית בעעע

בשורה הזזה

סופסופ משהו מוציא חלק לא מושלם אצל נסיכת הקרח פרינסס מלאני 🥴

GALxp

Well-known member
התחלנו את הבוקר עם עידן שהכין למלאני נס.
אם אמילי תדע מזה אני לא מקנא בו|מזיע|

מצב
הנושא נעול.
למעלה