willing
Well-known member
כן. אנשים מורכבים מגם וגם. מבלבלמלאני מבלבלת אותי. לפעמים אני ממש מחבבת אותה ולפעמים ממש לא.
כן. אנשים מורכבים מגם וגם. מבלבלמלאני מבלבלת אותי. לפעמים אני ממש מחבבת אותה ולפעמים ממש לא.
היא נסבלת רק כשהיא עם עידן.מלאני מבלבלת אותי. לפעמים אני ממש מחבבת אותה ולפעמים ממש לא.
בדיוק!היא נסבלת רק כשהיא עם עידן.
ועם נועם. אהבתי את משחק הידיים שלהם. גם עם חיים היא רכה יותר.היא נסבלת רק כשהיא עם עידן.
היא נסבלת רק כשהיא עם עידן.
נראה שהיא במיטבה עם אנשים שהיא מרגישה שמחבבים/מעריצים אותה באופן טבעי מעצם היותה xyz , בלי שהיא צריכה להתאמץ /להגיד משהו / להתנהג בצורה מסויימת. מלאני תמיד מזכירה לי את האנשים שמקווים שיבינו אותם 'ללא מילים', ומתאכזבים כשזה לא עובד להם. בעיניי זה מתקשר עם אנשים מנותקים רגשית, שקשה להם לתקשר את הרצונות והרגשות שלהם לסביבה.ועם נועם. אהבתי את משחק הידיים שלהם. גם עם חיים היא רכה יותר.
כשאת לא מחבבת אותהמלאני מבלבלת אותי. לפעמים אני ממש מחבבת אותה ולפעמים ממש לא.
תודהעינב, קורלי, אור ואמילי
מתקשה להאמין שעינב אחרונה מהותיקים.בטטת שמועה:
24.20% אור
20.33% פרידה
11.08% עידן
9.56% הדר
6.24% נועם
4.85% מלאני
4.47% אמילי
3.82% דני
3.51% יוסי
2.59% דיג'יי
2.57% קורל
2.22% חיים
1.49% עינב
1.13% איציק
0.94% שילה
0.57% מיכל
0.41% קרן
איך איציק עציציק מוביל מהחדשים?בטטת שמועה:
24.20% אור
20.33% פרידה
11.08% עידן
9.56% הדר
6.24% נועם
4.85% מלאני
4.47% אמילי
3.82% דני
3.51% יוסי
2.59% דיג'יי
2.57% קורל
2.22% חיים
1.49% עינב
1.13% איציק
0.94% שילה
0.57% מיכל
0.41% קרן
יוני עינב באמת אמרה אתמול להדר שהיא חברה קקה?עינב חזרה לחיק הפווארפאף
ושרדה?יוני עינב באמת אמרה אתמול להדר שהיא חברה קקה?
לא שידוע לייוני עינב באמת אמרה אתמול להדר שהיא חברה קקה?
עינב אף פעם באמת עזבה את אמילי והדר, לפחות אמילי כל הזמן עושה עם עינב שיחות, מגנה עליה מפני אור ודני. נכון שאמילי לא חפה מטעיות. אבל אתמול בלילה בפינת עישון עינב שכבה עם הראש על רגליים של אמילי והאחרונה ליטפה אותה בראש. אמילי בכנות אוהבת את עינב, הסבירה לקרן ושילה למה היא מתחברת לעינב. שהיא רואה באה את הצד הילדותי, כמו שגם לאמילי יש צד ילדותי וגם רואה בעינב טוב לב אוהבת אותה על זה. תגידו מה שלא תגידו על אמילי, יש בה הכל מהכל. היא באמת מרוכזת בעצמה וזה טבעי לאדם שנמצא מגיל 9 על במה. מקרה של עדן גולן נדיר ביותר וגם לא ראינו את עדן בבית האח, אז אין לדעת איך היא הייתה מתנהלת בבית. יש לאמילי פרצופים שהיא עושה שלא במודע, קשה לה לשלוט על הבעות פנים. היא תוקפנית מתוך הגנה עצמית, מיכל המליצה לה להגיד אותו דבר בטון קצת יותר נמוך. אז אמילי בהדרכת מיכל יכולה לעבור תהליך התבגרות בתוך הבית.עינב חזרה לחיק הפווארפאף
"בנים של" סובלים.חרטטן הדי ג׳י הזה
שחקן גרוע בלי עבר, הווה או עתיד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.