** שרשור בוקר - היום ה-54 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
עידן: מלאני לא קמה עדיין, הלכה לישון מאוחר, היא מותק של בן אדם, בוגרת

KAPSULA1

Well-known member
לא שמעתי מעידן עד עכשיו שום שיחה מעניינת של ידע התעניינות, סתם שיחות בסיסיות
לא שמענו מעידן עד עכשיו. בממוצע מראים אותו בפריים 10 דקות מתוך 24 שעות. הדבר היחיד שהראו ממנו אתמול זה משחק דג מלוח עם הדיירים. כתבתי אתמול שאולי הוא ומלאני פיקציה גדולה ומה שבנינו עליהם יתברר כאשליה אבל לא נותנים לנו להתרשם כי מעלימים כל אינטרקציה שלהם עם אחרים.

KAPSULA1

Well-known member
בוקר טוב🌞🌹
שיהיה לכולם יום נפלאה עד כמה שאפשר במציאות המטורפת שלנו, המשך יום בטוח ושקט, שיהיה משהו מעניין בערוץ 26 : תוכי, ריב, צחוקים, אהבה וכמה שפחות צינזורים.
אופטימית משהו, וכרגיל אור ואור ורק אור, מתפלל, מפהק ונושם. 24 שעות אור ואחר כך יעבירו לאמילי מתאפרת ואז להדר בוכה

svtar25

Well-known member
אופטימית משהו, וכרגיל אור ואור ורק אור, מתפלל, מפהק ונושם. 24 שעות אור ואחר כך יעבירו לאמילי מתאפרת ואז להדר בוכה​
נו מה אני אגיד, דווקא הבוקר הזה יכולתם להתנהג על שלושת הגברים עידן, שילה ואיציק , ברור שהעולם לא מושלם ואור הצטרף

yalian

Well-known member
מלאני כנראה באה אליה עם כל התסבוך שלה שהיא מאיזושהי סיבה שגם לא ברורה לה לא מסוגלת לשמוע ולראות את הדר, ולמרות שהן כביכול שוחחו והן בטוב עכשיו, קשה לה לסבול את זה שהדר מקיימת איתה אינטראקציות רגילות ונורמליות של לדבר איתה על דברים מעבר ל'תעבירי לי את המלח'.
אז היא אמרה לה את הטמטום הזה שהיא לא רוצה להיות איתה ברע בבית, אבל גם לא רוצה להיות איתה בטוב. יענו זרקה על הדר את הטימטום-תסבוך של מלאני עם עצמה 🤦🏻‍♀️ איפפפפפ

Hagarrrrr

Active member
מלאני כנראה באה אליה עם כל התסבוך שלה שהיא מאיזושהי סיבה שגם לא ברורה לה לא מסוגלת לשמוע ולראות את הדר, ולמרות שהן כביכול שוחחו והן בטוב עכשיו, קשה לה לסבול את זה שהדר מקיימת איתה אינטראקציות רגילות ונורמליות של לדבר איתה על דברים מעבר ל'תעבירי לי את המלח'.
אז היא אמרה לה את הטמטום הזה שהיא לא רוצה להיות איתה ברע בבית, אבל גם לא רוצה להיות איתה בטוב. יענו זרקה על הדר את הטימטום-תסבוך של מלאני עם עצמה 🤦🏻‍♀️ איפפפפפ
כן ראיתי עכשיו את השיחה על זה בין הדר למיכל. מלאני הזאת מתחילה להתאבסס על הדר עם חצי מהדיירים ואפשר לחשוב שהדר מנסה כל הזמן להיות באינטרקציה איתה כי ממה שראיתי הן בקושי מתקשרות והדר גם לא מנסה

yalian

Well-known member
כן ראיתי עכשיו את השיחה על זה בין הדר למיכל. מלאני הזאת מתחילה להתאבסס על הדר עם חצי מהדיירים ואפשר לחשוב שהדר מנסה כל הזמן להיות באינטרקציה איתה כי ממה שראיתי הן בקושי מתקשרות והדר גם לא מנסה
נראה לי שזה משהו 'פסיכולוגי' כמו שהיא כנראה אמרה להדר. זה לא באמת קשור להדר,
כנראה טריגר למשהו אצל מלאני עם עצמה.
בגלל זה לדעתי היתה צריכה להמשיך לברר את זה עם עצמה. ולכן פוסטמה.

סטיריקון9

Well-known member
נראה לי שזה משהו 'פסיכולוגי' כמו שהיא כנראה אמרה להדר. זה לא באמת קשור להדר,
כנראה טריגר למשהו אצל מלאני עם עצמה.
בגלל זה לדעתי היתה צריכה להמשיך לברר את זה עם עצמה. ולכן פוסטמה.
התרגום פחות חשוב, זה ממוקד על אנשים ספציפיים, היא לא אוהבת את הטייפ ומחפשת אותה בכל שטות. התוצאה אינטראקציה דפוקה לגמרי בלוול התקשורתי הבסיסי. קודם צריכה להפסיק להטפל ולא להקל על עצמה והסובב בהסבר שזה משהו עם עצמה ולהמשיך בדפוס

מצב
הנושא נעול.
למעלה