בוקר טוב
לא שמעתי מעידן עד עכשיו שום שיחה מעניינת של ידע התעניינות, סתם שיחות בסיסיותעידן: מלאני לא קמה עדיין, הלכה לישון מאוחר, היא מותק של בן אדם, בוגרת
הוא רק פותח את הפה צינזורררלא שמעתי מעידן עד עכשיו שום שיחה מעניינת של ידע התעניינות, סתם שיחות בסיסיות
לא שמענו מעידן עד עכשיו. בממוצע מראים אותו בפריים 10 דקות מתוך 24 שעות. הדבר היחיד שהראו ממנו אתמול זה משחק דג מלוח עם הדיירים. כתבתי אתמול שאולי הוא ומלאני פיקציה גדולה ומה שבנינו עליהם יתברר כאשליה אבל לא נותנים לנו להתרשם כי מעלימים כל אינטרקציה שלהם עם אחרים.לא שמעתי מעידן עד עכשיו שום שיחה מעניינת של ידע התעניינות, סתם שיחות בסיסיות
קודם כל שיתחילו להראות שיחות שלו.. כל שיחה אישית שלו מצונזרתלא שמעתי מעידן עד עכשיו שום שיחה מעניינת של ידע התעניינות, סתם שיחות בסיסיות
בטוח לא אמר ערוץ 11?שילה: לא רואה ערוצים 12+13 מאז המלחמה, אני רואה חדשות רק בערוץ 14
לא מפתיע, כבר בת.ז. הצהיר שהוא ימנישילה: לא רואה ערוצים 12+13 מאז המלחמה, אני רואה חדשות רק בערוץ 14
בסדר, אבל לא אמר גם שהוא רפה שכללא מפתיע, כבר בת.ז. הצהיר שהוא ימני
אופטימית משהו, וכרגיל אור ואור ורק אור, מתפלל, מפהק ונושם. 24 שעות אור ואחר כך יעבירו לאמילי מתאפרת ואז להדר בוכהבוקר טוב
שיהיה לכולם יום נפלאה עד כמה שאפשר במציאות המטורפת שלנו, המשך יום בטוח ושקט, שיהיה משהו מעניין בערוץ 26 : תוכי, ריב, צחוקים, אהבה וכמה שפחות צינזורים.
נו מה אני אגיד, דווקא הבוקר הזה יכולתם להתנהג על שלושת הגברים עידן, שילה ואיציק , ברור שהעולם לא מושלם ואור הצטרףאופטימית משהו, וכרגיל אור ואור ורק אור, מתפלל, מפהק ונושם. 24 שעות אור ואחר כך יעבירו לאמילי מתאפרת ואז להדר בוכה
מה היה ?מלאני סתומה שדיברה עם הדר.
סתומה וגם רעה.
פייר, לא ציפיתי ממנה, למרות הכל.
מלאני כנראה באה אליה עם כל התסבוך שלה שהיא מאיזושהי סיבה שגם לא ברורה לה לא מסוגלת לשמוע ולראות את הדר, ולמרות שהן כביכול שוחחו והן בטוב עכשיו, קשה לה לסבול את זה שהדר מקיימת איתה אינטראקציות רגילות ונורמליות של לדבר איתה על דברים מעבר ל'תעבירי לי את המלח'.מה היה ?
כן ראיתי עכשיו את השיחה על זה בין הדר למיכל. מלאני הזאת מתחילה להתאבסס על הדר עם חצי מהדיירים ואפשר לחשוב שהדר מנסה כל הזמן להיות באינטרקציה איתה כי ממה שראיתי הן בקושי מתקשרות והדר גם לא מנסהמלאני כנראה באה אליה עם כל התסבוך שלה שהיא מאיזושהי סיבה שגם לא ברורה לה לא מסוגלת לשמוע ולראות את הדר, ולמרות שהן כביכול שוחחו והן בטוב עכשיו, קשה לה לסבול את זה שהדר מקיימת איתה אינטראקציות רגילות ונורמליות של לדבר איתה על דברים מעבר ל'תעבירי לי את המלח'.
אז היא אמרה לה את הטמטום הזה שהיא לא רוצה להיות איתה ברע בבית, אבל גם לא רוצה להיות איתה בטוב. יענו זרקה על הדר את הטימטום-תסבוך של מלאני עם עצמה איפפפפפ
נראה לי שזה משהו 'פסיכולוגי' כמו שהיא כנראה אמרה להדר. זה לא באמת קשור להדר,כן ראיתי עכשיו את השיחה על זה בין הדר למיכל. מלאני הזאת מתחילה להתאבסס על הדר עם חצי מהדיירים ואפשר לחשוב שהדר מנסה כל הזמן להיות באינטרקציה איתה כי ממה שראיתי הן בקושי מתקשרות והדר גם לא מנסה
התרגום פחות חשוב, זה ממוקד על אנשים ספציפיים, היא לא אוהבת את הטייפ ומחפשת אותה בכל שטות. התוצאה אינטראקציה דפוקה לגמרי בלוול התקשורתי הבסיסי. קודם צריכה להפסיק להטפל ולא להקל על עצמה והסובב בהסבר שזה משהו עם עצמה ולהמשיך בדפוסנראה לי שזה משהו 'פסיכולוגי' כמו שהיא כנראה אמרה להדר. זה לא באמת קשור להדר,
כנראה טריגר למשהו אצל מלאני עם עצמה.
בגלל זה לדעתי היתה צריכה להמשיך לברר את זה עם עצמה. ולכן פוסטמה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.