פאף פה
Well-known member
איזו מהן? קרן או מיכל?פתאום החדשה נראית לי פחות מכוערת ואפילו קצת חיננית
איזו מהן? קרן או מיכל?פתאום החדשה נראית לי פחות מכוערת ואפילו קצת חיננית
זאת שאיפרה את פרידה. אני עדיין לא זוכרת את השמותאיזו מהן? קרן או מיכל?
מיכלזאת שאיפרה את פרידה. אני עדיין לא זוכרת את השמות
מיכל, חביבה מאודזאת שאיפרה את פרידה. אני עדיין לא זוכרת את השמות
היא חביבה אבל לא באה עדיין לידי ביטוי. בין הקטעים שהראו הבנתי שיש לה אח שנפטר מסרטן צעיר ואתמול בערב דיברה עם עידן על פירוק הנישואים שלה אבל הראו בקושי דקות בודדות. נראית כמו מישהי שאפשר לדבר איתה ולפתח איתה שיחותמיכל, חביבה מאוד
לפחות היא בוגרת ואינטליגנטיתהיא חביבה אבל לא באה עדיין לידי ביטוי. בין הקטעים שהראו הבנתי שיש לה אח שנפטר מסרטן צעיר ואתמול בערב דיברה עם עידן על פירוק הנישואים שלה אבל הראו בקושי דקות בודדות. נראית כמו מישהי שאפשר לדבר איתה ולפתח איתה שיחות
אתמול אור ניסה לגייס אותה לשורותיוהיא חביבה אבל לא באה עדיין לידי ביטוי. בין הקטעים שהראו הבנתי שיש לה אח שנפטר מסרטן צעיר ואתמול בערב דיברה עם עידן על פירוק הנישואים שלה אבל הראו בקושי דקות בודדות. נראית כמו מישהי שאפשר לדבר איתה ולפתח איתה שיחות
כי פרידהשה׳ יסלח לי אבל השפתיים של פרידה זוועה, האף זוועה.
למה הן עושות את זה לעצמן?
גם השם פרידה מכוער. זקן.כי פרידה
חשבה שניתוחים יעזרו לה בחייםשה׳ יסלח לי אבל השפתיים של פרידה זוועה, האף זוועה.
למה הן עושות את זה לעצמן?
כל כך עצוב בעיני. ממש…חשבה שניתוחים יעזרו לה בחיים
חשבה שזה מה שיגרום לה אושר
חשבה שזה יעשה אותה יפה
חשבה שכל בעיותיה יפתרו
רק שכחה שיש נתונים טבעיים
מכוערת לעולם לא תהפוך ליפה
השפתיים העקומות שלה רק נהיו עקומות ודוחות יותר במצב מנופח
למה הן עושות את זה? כי זה טרנד ותמיד יש מטומטמות שחייבות לרוץ אחרי העדר העיוור
עצוב וגם לא מוסיף. היא עדיין נראית גסה בפנים ולא טבעיתכל כך עצוב בעיני. ממש…
היא לא מכוערת, אבל לקחה את זה רחוק מידי עד כדי סיכון חיים עם ניתוח להגדלת ישבן שעשתה בברזיל , כך סיפרה אחותה אתמול והמשפחה תמכה. השפתיים ממש מכה. גם של הדר לא מוצלחות אבל ללא השוואה - השפה העליונה דוגרת וכבדה על התחתונה ומצמצמת אותה. אצל מיכל לא ברור אם השפתיים מטופלות אבל הן יפות.כל כך עצוב בעיני. ממש…
לא בטוחה שהניתוח נעשה בברזיל. הוא רק נקרא ניתוח ברזילאי. זה מה שאמרה אחותה. מה שכן, כנראה בחו"ל כי בארץ אין אישור לניתוח הזה, לפי דברי האחות. מה שלי לא ברור, מאיפה יש לכל הילדות הללו כסף לכל הניתוחים הללו? מילא הדר, ההורים בטח מימנו, אבל פרידה? עברה מנתיבות לתל אביב כבר בגיל העשרה. רק לממן מגורים בתל אביב זה תיק כבד אז עוד ניתוחים?היא לא מכוערת, אבל לקחה את זה רחוק מידי עד כדי סיכון חיים עם ניתוח להגדלת ישבן שעשתה בברזיל , כך סיפרה אחותה אתמול והמשפחה תמכה. השפתיים ממש מכה. גם של הדר לא מוצלחות אבל ללא השוואה - השפה העליונה דוגרת וכבדה על התחתונה ומצמצמת אותה. אצל מיכל לא ברור אם השפתיים מטופלות אבל הן יפות.
מממ... שאלה טובה..לא בטוחה שהניתוח נעשה בברזיל. הוא רק נקרא ניתוח ברזילאי. זה מה שאמרה אחותה. מה שכן, כנראה בחו"ל כי בארץ אין אישור לניתוח הזה, לפי דברי האחות. מה שלי לא ברור, מאיפה יש לכל הילדות הללו כסף לכל הניתוחים הללו? מילא הדר, ההורים בטח מימנו, אבל פרידה? עברה מנתיבות לתל אביב כבר בגיל העשרה. רק לממן מגורים בתל אביב זה תיק כבד אז עוד ניתוחים?
אבל יש לה קול מוזר, גברי משהו...מיכל יפה. ממש דומה לקאתרין זיטה ג׳ונס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.