** שרשור בוקר - היום ה-58 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ziniozi

Well-known member
עלילת קורבן סביב הדר לא תעבוד

יש את סוויסה
זה לא מעניין את עוז אם זה עובד או לא
הוא צריך להמשיך עם הנרטיב שסביבו הוא בונה את העלילה בפרקים
והוא צריך שהדר תהיה אומללה.
מעניין לו את התחת אם זה מביא לה הצבעות או לא.
את ספיר דחף לנו לגרון אפילו אחרי שהודחה
כיככבה בפרקים שלמים שהיו רק עליה
והיתה אחת השנואות

yoni564712

Well-known member
זה לא מעניין את עוז אם זה עובד או לא
הוא צריך להמשיך עם הנרטיב שסביבו הוא בונה את העלילה בפרקים
והוא צריך שהדר תהיה אומללה.
מעניין לו את התחת אם זה מביא לה הצבעות או לא.
את ספיר דחף לנו לגרון אפילו אחרי שהודחה
כיככבה בפרקים שלמים שהיו רק עליה
והיתה אחת השנואות
זה לא אותו דבר

לספיר היה בדואים

tortt

Well-known member
אשכרה בחום הזה יוצאים מהבית בשביל לצעוק כאלה שטויות

tarimulu

Well-known member
אמילי: היא התחילה ב"אור, פרידה חברה אמיתית"

פרידה: זו אותה אחת שאמרה פרידה תתרחקי מ..

אמילי: ואז היא המשיכה ואמרה "אור אמילי דני תתרחקו מהדר" ואחר כך היא אמרה "פרידה אוהבים אותך" והיא אמרה גם "הדר סכסכנית"

אח"כ צרחה "פרידה.. תתרחקי... מ.."

עידן: מה היה לך עם אור, את מזהה את הקול?

שקופית משימה

tarimulu

Well-known member
יהב מוסר כי הטענה של קורלי על נשיקה בצוואר - פייק:

קיבלתי לאחרונה פניות מאנשים ששמעו את קורלי מספרת בערוץ 26 על סיטואציות שקריות שלא קרו מעולם. מהרגע שנכנסתי לבית האח והתחברתי לקורלי הבהרתי לה באופן חד־משמעי, שלא משתמע לשני פנים, שאני לא רוצה שום דבר רומנטי איתה, ודאגתי לא רק להגיד אלא גם להראות את זה.

יש הבדל מאוד גדול בין נשיקה בלחי בין חברים טובים, לבין נשיקה בצוואר שכמובן לא היתה ולא נבראה מעולם. בבית החשבתי את קורלי לחברה טובה שלי, בחורה שאני יכול לסמוך עליה, וכשיצאתי גיליתי את התמונה ההפוכה. השיא הוא בעלילות שווא שהיא ממציאה על חשבוני כדי ליצור אמפתיה או משהו בסגנון.

לא אתן לקורלי ולאף אדם להכפיש את השם שלי, בטח כשמדובר בנושא כל כך חשוב ורציני שאסור לזלזל בו - כבוד לנשים, ולאנשים באופן כללי. ואיך אומרים - לכל שבת יש מוצאי שבת.

מיק83

Well-known member

קיבלתי לאחרונה פניות מאנשים ששמעו את קורלי מספרת בערוץ 26 על סיטואציות שקריות שלא קרו מעולם. מהרגע שנכנסתי לבית האח והתחברתי לקורלי הבהרתי לה באופן חד־משמעי, שלא משתמע לשני פנים, שאני לא רוצה שום דבר רומנטי איתה, ודאגתי לא רק להגיד אלא גם להראות את זה.

יש הבדל מאוד גדול בין נשיקה בלחי בין חברים טובים, לבין נשיקה בצוואר שכמובן לא היתה ולא נבראה מעולם. בבית החשבתי את קורלי לחברה טובה שלי, בחורה שאני יכול לסמוך עליה, וכשיצאתי גיליתי את התמונה ההפוכה. השיא הוא בעלילות שווא שהיא ממציאה על חשבוני כדי ליצור אמפתיה או משהו בסגנון.

לא אתן לקורלי ולאף אדם להכפיש את השם שלי, בטח כשמדובר בנושא כל כך חשוב ורציני שאסור לזלזל בו - כבוד לנשים, ולאנשים באופן כללי. ואיך אומרים - לכל שבת יש מוצאי שבת.
שקוף שהיא שקרנית

tortt

Well-known member

אני מאמינה לקורלי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה