אני תמיד צודק.
מה העלה סוויסה. אין לי רשתות
על החיבוק של הדר ועידןמה העלה סוויסה. אין לי רשתות
את הקטע של הדר ועידןמה העלה סוויסה. אין לי רשתות
ניצן המשועממת שוב?אור אמילי דני תתרחקו מהדר פרידה חברה
עלילת קורבן סביב הדר לא תעבודניצן המשועממת שוב?
או מישהו בהפקה רוצה לבנות עלילת קורבן סביב הדר?
זה לא מעניין את עוז אם זה עובד או לאעלילת קורבן סביב הדר לא תעבוד
יש את סוויסה
זה לא אותו דברזה לא מעניין את עוז אם זה עובד או לא
הוא צריך להמשיך עם הנרטיב שסביבו הוא בונה את העלילה בפרקים
והוא צריך שהדר תהיה אומללה.
מעניין לו את התחת אם זה מביא לה הצבעות או לא.
את ספיר דחף לנו לגרון אפילו אחרי שהודחה
כיככבה בפרקים שלמים שהיו רק עליה
והיתה אחת השנואות
אולי זה מההפקהאשכרה בחום הזה יוצאים מהבית בשביל לצעוק כאלה שטויות
מתחת לקורלמעניין איפה הדר בהצבעות שככה הוא עובד עבורה
שקוף שהיא שקרניתיהב מוסר כי הטענה של קורלי על נשיקה בצוואר - פייק:
קיבלתי לאחרונה פניות מאנשים ששמעו את קורלי מספרת בערוץ 26 על סיטואציות שקריות שלא קרו מעולם. מהרגע שנכנסתי לבית האח והתחברתי לקורלי הבהרתי לה באופן חד־משמעי, שלא משתמע לשני פנים, שאני לא רוצה שום דבר רומנטי איתה, ודאגתי לא רק להגיד אלא גם להראות את זה.
יש הבדל מאוד גדול בין נשיקה בלחי בין חברים טובים, לבין נשיקה בצוואר שכמובן לא היתה ולא נבראה מעולם. בבית החשבתי את קורלי לחברה טובה שלי, בחורה שאני יכול לסמוך עליה, וכשיצאתי גיליתי את התמונה ההפוכה. השיא הוא בעלילות שווא שהיא ממציאה על חשבוני כדי ליצור אמפתיה או משהו בסגנון.
לא אתן לקורלי ולאף אדם להכפיש את השם שלי, בטח כשמדובר בנושא כל כך חשוב ורציני שאסור לזלזל בו - כבוד לנשים, ולאנשים באופן כללי. ואיך אומרים - לכל שבת יש מוצאי שבת.
אני מאמינה לקורלי.יהב מוסר כי הטענה של קורלי על נשיקה בצוואר - פייק:
קיבלתי לאחרונה פניות מאנשים ששמעו את קורלי מספרת בערוץ 26 על סיטואציות שקריות שלא קרו מעולם. מהרגע שנכנסתי לבית האח והתחברתי לקורלי הבהרתי לה באופן חד־משמעי, שלא משתמע לשני פנים, שאני לא רוצה שום דבר רומנטי איתה, ודאגתי לא רק להגיד אלא גם להראות את זה.
יש הבדל מאוד גדול בין נשיקה בלחי בין חברים טובים, לבין נשיקה בצוואר שכמובן לא היתה ולא נבראה מעולם. בבית החשבתי את קורלי לחברה טובה שלי, בחורה שאני יכול לסמוך עליה, וכשיצאתי גיליתי את התמונה ההפוכה. השיא הוא בעלילות שווא שהיא ממציאה על חשבוני כדי ליצור אמפתיה או משהו בסגנון.
לא אתן לקורלי ולאף אדם להכפיש את השם שלי, בטח כשמדובר בנושא כל כך חשוב ורציני שאסור לזלזל בו - כבוד לנשים, ולאנשים באופן כללי. ואיך אומרים - לכל שבת יש מוצאי שבת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.