** שרשור בוקר - היום ה-61 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
ראיתי את הפרומו..אתמול היה לרשת 12% רייטיניג והם ממשיכים לנסות ולבנות את הסיפור המרכזי סביב אמילי ולא מבינים שזה רק יבריח צופים. הם הרדימו את הכוכבת הראשית של התוכנית עם רומן מעליב, השתיקו את התוכי, העלימו את עידן ואת הסיפורים שלו על עזה, פמפמו לנו את הדר בוכה בחדר האח והכניסו דיירים חדשים שמתפקדים כניצבים יותר מכל עונה אחרת

katy2022

Well-known member
ראיתי את הפרומו..אתמול היה לרשת 12% רייטיניג והם ממשיכים לנסות ולבנות את הסיפור המרכזי סביב אמילי ולא מבינים שזה רק יבריח צופים. הם הרדימו את הכוכבת הראשית של התוכנית עם רומן מעליב, השתיקו את התוכי, העלימו את עידן ואת הסיפורים שלו על מעזה, פמפמו לנו את הדר בוכה בחדר האח והכניסו דיירים חדשים שמתפקדים כניצבים יותר מכל עונה אחרת
גם היא היא תהיה עד סוף העונה מתחת לשמיכה…אי אפשר לקחת לה את זה שהיא הכוכבת הראשית

danas19

Active member
ראיתי את הפרומו..אתמול היה לרשת 12% רייטיניג והם ממשיכים לנסות ולבנות את הסיפור המרכזי סביב אמילי ולא מבינים שזה רק יבריח צופים. הם הרדימו את הכוכבת הראשית של התוכנית עם רומן מעליב, השתיקו את התוכי, העלימו את עידן ואת הסיפורים שלו על עזה, פמפמו לנו את הדר בוכה בחדר האח והכניסו דיירים חדשים שמתפקדים כניצבים יותר מכל עונה אחרת
כי רועי עוז חסר כל כישרון.
לגבי אמילי, זה ההפך לדעתי,
האח ידע שהיא תבחר בטובתה האישית על פני התקציב... כי היא אמרה בעבר שהיא תיקח כל מה שיתנו לה למען החוויה. זה למה הוא שם את גורל התקציב בידיה ולא בידי דייר/ת אחרים.
הפרק יוציא אותה אגואיסטית בקרב הקהל.

katy2022

Well-known member
דני הודח? הוא לא בסביבה של אור כבר הרבה זמן

tarimulu

Well-known member
מאיה קיי:
"זה דיסוננס מאוד קשה. אני רוקדת ומקבלת עשיריות ואני בשמיים, אבל למי אכפת? קשה לי ומורכב עבורי שזה מה שאני עוסקת בו כשיש חטופים בעזה. אני יכולה להגיד שההפקה של 'רוקדים' מדהימה, ואין שידור שנפתח בלי להזכיר את מספר החטופים ואת הזמן שאזל. אין תוכנית בלי שני ריקודים מינימום שמוקדשים לאנשים. בסוף, אנחנו מנסים ליצור איזשהו אסקפיזם.

טלוויזיונית, אני לא מבינה את 'האח הגדול'. מבחינתי, לנתק אנשים לגמרי, ושהבית לא מרושת בפרצופים של החטופים - זה ביזיון. כל הניהול שם ביזיון בעיניי. בסדר, זה ערוץ כזה וזה ערוץ כזה".

מרשת 13 נמסר בתגובה:
"הניסיון להרוויח סיבוב יח"צ על גב הפקת 'האח הגדול' ורשת 13 מצד מי שהזניקה את הקריירה שלה תודות לפורמט ריאליטי מצליח אחר של הערוץ הוא פתטי ומעייף. מאיה קיי אולי מקדישה פה ושם ריקוד או אמירה 'נכונה' תוך פיזוז על רחבת הריקודים אבל קשה שלא לראות בזה בעיקר צביעות.

הפקת 'האח הגדול' פועלת בעונה הנוכחית בתנאים בלתי אפשריים, כשמצד אחד מחוייבות לקהל צופים גדול ונאמן שהתוכנית מספקת לו אסקפיזם, ולצד זה התרחשויות חדשותיות בלתי פוסקות והרצון של כל העוסקים במלאכה לסייע בהצפת המודעות לסוגיות שוברות לב: חטופות וחטופים, הרוגים, פצועים, מפונים ומפונות.

אין תוכנית של 'האח הגדול' העונה שבה לא מוזכרים החטופות והחטופים, וכמעט בכל פרק עולה באופן אותנטי, לא מהונדס ולא מתייפיף תוכן שקשור לכמיהה לחזרתם. מאחלים למאיה קיי הצלחה בסוגיות העמוקות ברומו של עולם שאיתן היא מתמודדת. אבל בעיקר מחכים בתקווה לשובם של החטופות והחטופים לארץ ושל המפונים לביתם".

מצב
הנושא נעול.
למעלה