** שרשור בוקר - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
השיחה בין דני לעידן.... משעשע הבדלי הגובה ביניהם , גם בישיבה רואים את זה.

עידן לא מחפש מריבות . יש איזה ציפייה שיעמוד מול אור , אבל לי לא נראה שזה הכיוון או הרצון שלו. שומעים את זה בצורה בה הוא מגיב ומדבר איתם. רוצה להגיד את שלו , אך לא מחפש ויכוח, לא תוקף.וגם מה יש לו לריב עם אור, בסך הכל אין לו בעיה מיוחדת איתו.

ונראה גם שאור ודני לא באמת רוצים לריב עם עידן... חוץ מהעלבון הרגעי הראשוני שיש בו מין ההגיון אחרי ששומעים הקלטה שדיברו עליהם "הוא חזר שונה" , לא הפכו את זה לדרמה כהרגלם, לא ניסו לעשות ממנו אויב הבית. זאת הייתה נראית יותר אכזבה מאשר כעס.
כן... כנראה גם כי יש להם אוייבים גדולים יותר בבית אבל לי נראה שמשהו בהם כן מעט מחבב את עידן, את חברתו ואת השיח איתו.וזה לא רק בקטע של אי אפשר לצאת טוב מולו מבחינת המסך... בכללי הם פשוט לא רוצים להיות איתו ברע.
גם היה נדמה שדני נהנה מהשיחה בלילה , מהמעט שראו.

רותרות7

Well-known member
השיחה בין דני לעידן.... משעשע הבדלי הגובה ביניהם , גם בישיבה רואים את זה.

עידן לא מחפש מריבות . יש איזה ציפייה שיעמוד מול אור , אבל לי לא נראה שזה הכיוון או הרצון שלו. שומעים את זה בצורה בה הוא מגיב ומדבר איתם. רוצה להגיד את שלו , אך לא מחפש ויכוח, לא תוקף.וגם מה יש לו לריב עם אור, בסך הכל אין לו בעיה מיוחדת איתו.

ונראה גם שאור ודני לא באמת רוצים לריב עם עידן... חוץ מהעלבון הרגעי הראשוני שיש בו מין ההגיון אחרי ששומעים הקלטה שדיברו עליהם "הוא חזר שונה" , לא הפכו את זה לדרמה כהרגלם, לא ניסו לעשות ממנו אויב הבית. זאת הייתה נראית יותר אכזבה מאשר כעס.
כן... כנראה גם כי יש להם אוייבים גדולים יותר בבית אבל לי נראה שמשהו בהם כן מעט מחבב את עידן, את חברתו ואת השיח איתו.וזה לא רק בקטע של אי אפשר לצאת טוב מולו מבחינת המסך... בכללי הם פשוט לא רוצים להיות איתו ברע.
גם היה נדמה שדני נהנה מהשיחה בלילה , מהמעט שראו.
אפרופו הבדלי גובה. שילה נחשב לנמוך בחבורה. והנה, באחת המשימות, יצא שעמד ליד אור ומסתבר שהוא גבוה מאור בערך ברבע-חצי ראש...אולי זה מסביר כמה דברים לגבי אור ותסביכיו. הוא הרי מחזיק מעצמו גבר-גבר...

טוויגיי

Well-known member
עקרונית, ולא מתוך פאניקה, אם הייתי בבית הייתי רוצה לדעת על מצב ביטחוני קיצוני שכזה
שמתקפה זו לא שאלה של אם אלא מתי

אומנם זה מכת מוות לתוכנית, קשה להאמין שיהיה מי שירצה להשאר בבית
אבל שזכות הבחירה לפחות שתנתן להם

בלתי נתפס שהמציאות בין רגע יכולה להתהפך ואין להם שמץ
גם מבחינת מוכנות נפשית זה הזיה שהם לא בלופ
ממש חוסר אחריות

nicknick

Well-known member
עקרונית, ולא מתוך פאניקה, אם הייתי בבית הייתי רוצה לדעת על מצב ביטחוני קיצוני שכזה

ממש חוסר אחריות
נראה לי...שגם אנחנו לא באמת יודעים איך ומה, אז אין כל כך מה לעדכן אותם בחששות ופרשנויות ותיאורים. אני זוכרת שגם עם הכטבמים מאיראן, היה חשש גדול מהלא צפוי ובסופו של יום, זה היה משהו בר התמודדות וחלף מהר.
בסופו של דבר , הם נכנסו לשם בידיעה שיש מלחמה שמתקיימת, מבחינתם אזעקות זה דבר שיכול לקרות ולא יהיה מנותק מהמציאות.

ובכל מקרה, הפיתרון היחיד שלנו זה ללכת למרחב מוגן , שאת זה יש להם שם. אם דברים יסלימו מעבר להתמודדות הרגילה במלחמה , בוודאי שיגידו להם.
הם אחראים לביטחון שלהם שם ובקשר עם המשפחות ,בטוחה שלא יקחו סיכונים מיותרים. אפילו ברמת לפנות אותם לכמה ימים למקום אחר.
אני נזכרת, מקרה שונה.... שבהישרדות היה איזה הוריקן/טורנדו ופינו אותם לכמה ימים שלא צילמו לאי אחר ואז החזירו אותם למשחק לאחר הסכנה.

נערך לאחרונה ב:

טוויגיי

Well-known member
נראה לי...שגם אנחנו לא באמת יודעים איך ומה, אז אין כל כך מה לעדכן אותם בחששות ופרשנויות ותיאורים. אני זוכרת שגם עם הכטבמים מאיראן, היה חשש גדול מהלא צפוי ובסופו של יום, זה היה משהו בר התמודדות וחלף מהר.
בסופו של דבר , הם נכנסו לשם בידיעה שיש מלחמה שמתקיימת, מבחינתם אזעקות זה דבר שיכול לקרות ולא יהיה מנותק מהמציאות.

ובכל מקרה, הפיתרון היחיד שלנו זה ללכת למרחב מוגן , שאת זה יש להם שם. אם דברים יסלימו מעבר להתמודדות הרגילה במלחמה , בוודאי שיגידו להם.
הם אחראים לביטחון שלהם שם ובקשר עם המשפחות ,בטוחה שלא יקחו סיכונים מיותרים. אפילו ברמת לפנות אותם לכמה ימים למקום אחר.
אני נזכרת, מקרה שונה.... שבהישרדות היה איזה הוריקן/טורנדו ופינו אותם לכמה ימים שלא צילמו לאי אחר ואז החזירו אותם למשחק לאחר הסכנה.
טכנית זה דומה, אבל זה לא כמו פורס מז'ור

צלחנו את ההתקפה הקודמת אבל אף אחד לא יכול להיות בטוח שגם אם תבוא נוספת נחלץ בוודאות
דווקא בגלל הספק הזה, וההקשר המשפחתי של כל אחד,
בטח לאחד כמו יוסי שיש ילד ואישה, זה כבר שיקולים אחרים

אולי הם מכוסים מבחינת חוזה אבל נראה לי הזוי שלא מדובר אפילו על הכנה נפשית
אנחנו לא בשלב ערטילאי, זה כבר תרחיש של מתי לא אם
מטורף לא להכין אותם

nicknick

Well-known member

צלחנו את ההתקפה הקודמת אבל אף אחד לא יכול להיות בטוח שגם אם תבוא נוספת נחלץ בוודאות

מטורף לא להכין אותם
כן אני מבינה את הכוונה...
אני בטוחה שברגע שיהיה משהו קונקרטי להבין, יגידו להם. מאמינה שבביטחונם ושלומם לא ישחקו.
גם אז עם הכטבמים, ברור שאם זה היה קורה בזמן השהות בבית היו מיידעים אותם .

טוויגיי

Well-known member
אני בטוחה שברגע שיהיה משהו קונקרטי להבין, יגידו להם. מאמינה שבביטחונם ושלומם לא ישחקו.
טוב הרגעתני ניק
שיהיה לך בוקר אור

‏‏צילום מסך (2340).png

nicknick

Well-known member

ל א ר ה 1

Well-known member
יש שם הורים לילדים, בקטע הזה נראה הזוי שלא מעדכנים אותם. אני במצב כזה הייתי רוצה להיות ליד הילד שלי והמשפחה שלי ולא בנווה אילן. ואם עדכנו את אור ויוסי והם בחרו להשאר אז אין לי מילים בכלל והם חרא של הורים

sashalola

Well-known member

מטורף לא להכין אותם

"בטח לאחד כמו יוסי שיש ילד ואישה, זה כבר שיקולים אחרים"
מסכימה לגמרי,
ממש לא מבינה שחקנים כמו יוסי,
בשלב הזה הוא וודאי מודע כבר לעובדה שאין שום מצב שייקח את המיליון,
אז מה הוא מרוויח מהשהות שם?

טוויגיי

Well-known member
מסכימה לגמרי,
אוכל (לנו ת'ראס) חינם

פאף פה

Well-known member
מסכימה לגמרי,
גם כסף
וגם יחצ לעסק שלו

סטיריקון9

Well-known member

ממש חוסר אחריות
זכות הבחירה חייבת להנתן להם בסיטואציה שנוצרה, ולא דומה לקודמותיה, בעיקר לא ברור איך תתפתח. הם לא שבויים של התוכנית ויש מצב שיעדיפו להיות עם המשפחות. גם אם מפסיקים את הניסוי הזה על משמעויותיו. בעיני זה קו אדום במוסריות המשחק הזה באקווריום שהם נמצאים.

סטיריקון9

Well-known member
יוסי מקבל נקודות זכות כולם מדברים על סוג הכלבים הגזעיים שרוצים לאמץ. הדר: רוטווילר כלב של החיים... די ג'י מביע רצון לאמץ יוסי מדבר בזכות אימוץ כלבים בעמותות משם צריך לאמץ. מספר שאסתריקה מתנדבת ומביאה הביתה לאומנה ומבטיח שיקח אותו איתו

פאף פה

Well-known member
יוסי מקבל נקודות זכות כולם מדברים על סוג הכלבים הגזעיים שרוצים לאמץ. הדר: רוטווילר כלב של החיים... די ג'י מביע רצון לאמץ יוסי מדבר בזכות אימוץ כלבים בעמותות משם צריך לאמץ. מספר שאסתריקה מתנדבת ומביאה הביתה לאומנה ומבטיח שיקח אותו איתו
כל מי שקונה כלב באלפי או עשרות אלפי שקלים בזוי בעיניי. כלב הוא לא תכשיט ולא ארחיב כאן על תעשיית הכלבים הגזעיים הנוראית.
כלבים מתוקים יפים ומקסימים רק מחכים לאימוץ ומי שכלב עבורו הוא סמל סטטוס מעורר בי בחילה וחלחלה.

ל א ר ה 1

Well-known member
כל מי שקונה כלב באלפי או עשרות אלפי שקלים בזוי בעיניי. כלב הוא לא תכשיט ולא ארחיב כאן על תעשיית הכלבים הגזעיים הנוראית.
כלבים מתוקים יפים ומקסימים רק מחכים לאימוץ ומי שכלב עבורו הוא סמל סטטוס מעורר בי בחילה וחלחלה.
איתך על מלא💜

מצב
הנושא נעול.
למעלה