סתם חסרת ביטחון, רוצה להיות מושלמת, אז מפחדת לעשות טעויותהיא מתפזרת כשחשEש לא באיזור
סתם חסרת ביטחון, רוצה להיות מושלמת, אז מפחדת לעשות טעויותהיא מתפזרת כשחשEש לא באיזור
תמיד שימושי המראי-שעה שלךמצחיק הסיפור של מלאני על הארוחה הראשונה עם המשפחה של אביב
10:32
אין לי בעיה שאיציק יעוף אחרון מבין החדשיםאיציק עדיין על תקן רוח הרפאים בעליית הגג
נמצא שם אבל לא קשור לכלום
מיכל - לגמרהההה, פוסטמה על מלאאין לי בעיה שאיציק יעוף אחרון מבין החדשים
דחוף לי יותר שמיכל הבלתי ושילה הבלתי ילכו הביתה ומהר
לי יש אלרגיה לשילה מרגע שנכנס, משום מה לאור אין לי אלרגיה. אדישה אליו ואל אישיותו הדוחה משום מה. גם אל דני. חיים לעומת זאת באמת בלתי נסבל.מיכל - לגמרהההה, פוסטמה על מלא
שילה - גם הוא בלתי, אבל בצורה אחרת, בצורה שמניעה ריאליטי, ואין לי בעיה שהוא יישאר הלאה,
ואשמח שהוא ייצא אחרון מהחדשים,
ואם בכלל לפנטז אז אחרי אור או לפחות דני או חיים
לגמרי מבינה את האלרגיה לשילהלי יש אלרגיה לשילה מרגע שנכנס, משום מה לאור אין לי אלרגיה. אדישה אליו ואל אישיותו הדוחה משום מה. גם אל דני. חיים לעומת זאת באמת בלתי נסבל.
יטופלאין לי בעיה שאיציק יעוף אחרון מבין החדשים
דחוף לי יותר שמיכל הבלתי ושילה הבלתי ילכו הביתה ומהר
היי היי היי..איציק עדיין על תקן רוח הרפאים בעליית הגג
נמצא שם אבל לא קשור לכלום
ביזבזה מפעל התפלה שלם על קילוף ביצה אחת
קוקוריקו
ביצה אחת הייתה קשה לקילוף ולא כל כך התקשתה ואז מיכל אומרת כנראה הביצה מקולקלת. אז מלאני אומרת לה שאפשר להכין ביצה אחרת . אחרי התלבטות מה לעשות מיכל החליטה לשים את הביצה במקררביזבזה מפעל התפלה שלם על קילוף ביצה אחת
קוקוריקו מיכל
יש טכניקות לקילוף ביציםביזבזה מפעל התפלה שלם על קילוף ביצה אחת
קוקוריקו מיכל
ו.. מה הטכניקה?יש טכניקות לקילוף ביצים
אצלי כמעט ולא קורה שביצה לא מתקלפת תוך שניות
יחד עם זאת אם הביצה לא משהו יהיה קשה יותר לקלף אותה - אבל כמעט ואני לא נתקלת בביצים כאלו.
ברגע שהביצים מוכנות שמים מתחת לזרם מים קרים משך דקה, סוגרים את הברז ומשאירים במים קרים לעוד כמה דקות.ו.. מה הטכניקה?
זה לא תמיד יעבוד.ברגע שהביצים מוכנות שמים מתחת לזרם מים קרים משך דקה, סוגרים את הברז ומשאירים במים קרים לעוד כמה דקות.
ואז - דופקים קלות את הביצה כדי לסדוק אותה, מכניסים את האגודל לרווח הקטן שנוצר בין הקליפה לביצה ובעזרתו מחליקים עם האצבע והאמה את הקליפה בחתיכות גדולות החוצה. שימוש שלא באגודל אלא בציפורני האצבעות האחרות פשוט מקשה על המלאכה. נסו ותיהנו
אז לבשל קצת יותר או לחכות שתהיה ממש קרהזה לא תמיד יעבוד.
כשהביצה סופר טריה - מאוד קשה לקלף אותה.
לא סובלת אותהביזבזה מפעל התפלה שלם על קילוף ביצה אחת
קוקוריקו מיכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.