** שרשור בוקר - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

TyPooN

Well-known member
אני במקום הדר הייתי משאירה אותה לעשות ארוחת שישי לבד

יוסי מתנהג כמו שף ונותן הוראות, בא בסוף לעשות פינישים

מעניין לראות אותה מתמודדת
 

yalian

Well-known member
אין לי בעיה שאיציק יעוף אחרון מבין החדשים
דחוף לי יותר שמיכל הבלתי ושילה הבלתי ילכו הביתה ומהר
מיכל - לגמרהההה, פוסטמה על מלא
שילה - גם הוא בלתי, אבל בצורה אחרת, בצורה שמניעה ריאליטי, ואין לי בעיה שהוא יישאר הלאה,
ואשמח שהוא ייצא אחרון מהחדשים,
ואם בכלל לפנטז אז אחרי אור או לפחות דני או חיים
 

פאף פה

Well-known member
מיכל - לגמרהההה, פוסטמה על מלא
שילה - גם הוא בלתי, אבל בצורה אחרת, בצורה שמניעה ריאליטי, ואין לי בעיה שהוא יישאר הלאה,
ואשמח שהוא ייצא אחרון מהחדשים,
ואם בכלל לפנטז אז אחרי אור או לפחות דני או חיים
לי יש אלרגיה לשילה מרגע שנכנס, משום מה לאור אין לי אלרגיה. אדישה אליו ואל אישיותו הדוחה משום מה. גם אל דני. חיים לעומת זאת באמת בלתי נסבל.
 

yalian

Well-known member
לי יש אלרגיה לשילה מרגע שנכנס, משום מה לאור אין לי אלרגיה. אדישה אליו ואל אישיותו הדוחה משום מה. גם אל דני. חיים לעומת זאת באמת בלתי נסבל.
לגמרי מבינה את האלרגיה לשילה :LOL:
חיים הכי בלתי לי בבית, ממש צמוד לאמילי בבלתיות.
דני עדיין חמוד-פרווה-חתיך בעיניי (לא רואה אותו כזוכה אפשרי של התוכנית), הרצון שלי שיודח לפני שילה זה בעיקר בגלל אור. אני לא סובלת ערסים מהסוג הזה.
 

מיבאלי

Active member
ביזבזה מפעל התפלה שלם על קילוף ביצה אחת
קוקוריקו

ביזבזה מפעל התפלה שלם על קילוף ביצה אחת
קוקוריקו מיכל
ביצה אחת הייתה קשה לקילוף ולא כל כך התקשתה ואז מיכל אומרת כנראה הביצה מקולקלת. אז מלאני אומרת לה שאפשר להכין ביצה אחרת . אחרי התלבטות מה לעשות מיכל החליטה לשים את הביצה במקרר
 

פאף פה

Well-known member
ביזבזה מפעל התפלה שלם על קילוף ביצה אחת
קוקוריקו מיכל
יש טכניקות לקילוף ביצים
אצלי כמעט ולא קורה שביצה לא מתקלפת תוך שניות
יחד עם זאת אם הביצה לא משהו יהיה קשה יותר לקלף אותה - אבל כמעט ואני לא נתקלת בביצים כאלו.
 

פאף פה

Well-known member
ו.. מה הטכניקה?
ברגע שהביצים מוכנות שמים מתחת לזרם מים קרים משך דקה, סוגרים את הברז ומשאירים במים קרים לעוד כמה דקות.
ואז - דופקים קלות את הביצה כדי לסדוק אותה, מכניסים את האגודל לרווח הקטן שנוצר בין הקליפה לביצה ובעזרתו מחליקים עם האצבע והאמה את הקליפה בחתיכות גדולות החוצה. שימוש שלא באגודל אלא בציפורני האצבעות האחרות פשוט מקשה על המלאכה. נסו ותיהנו😊
 

ziniozi

Well-known member
ברגע שהביצים מוכנות שמים מתחת לזרם מים קרים משך דקה, סוגרים את הברז ומשאירים במים קרים לעוד כמה דקות.
ואז - דופקים קלות את הביצה כדי לסדוק אותה, מכניסים את האגודל לרווח הקטן שנוצר בין הקליפה לביצה ובעזרתו מחליקים עם האצבע והאמה את הקליפה בחתיכות גדולות החוצה. שימוש שלא באגודל אלא בציפורני האצבעות האחרות פשוט מקשה על המלאכה. נסו ותיהנו😊
זה לא תמיד יעבוד.
כשהביצה סופר טריה - מאוד קשה לקלף אותה.
 

פאף פה

Well-known member
זה לא תמיד יעבוד.
כשהביצה סופר טריה - מאוד קשה לקלף אותה.
אז לבשל קצת יותר או לחכות שתהיה ממש קרה
למרות שלא כייף לאכול ביצה קרה…
באמת שבקושי אני נתקלת בביצים שקשה לקלפן
 
מצב
הנושא נעול.
למעלה