svtar25
Well-known member
האמת הייתי בחו"ל הנופש ונראה לי איציק מרגיש גם הנופש רק בלי לטוס לחו"ל. מדי פעם ראיתי את איציק בטיק טוק ( נוכח בשיחות של אחרים)איציק...ממש בנופש...
האמת הייתי בחו"ל הנופש ונראה לי איציק מרגיש גם הנופש רק בלי לטוס לחו"ל. מדי פעם ראיתי את איציק בטיק טוק ( נוכח בשיחות של אחרים)איציק...ממש בנופש...
אלו לא היו שיחות...האמת הייתי בחו"ל הנופש ונראה לי איציק מרגיש גם הנופש רק בלי לטוס לחו"ל. מדי פעם ראיתי את איציק בטיק טוק ( נוכח בשיחות של אחרים)
אין לו עמוד שדרהצפה בקובץ המצורף 111992
מי שמוצא את הכבוד של עידן, שישיב לו אותו.
פריים מעליב. היריב שלו מוקף בשלוש בנות והוא בפססל לבד.
וכמובן שאמילי לא מפספסת הזדמנות לפלרטט ולשחק בשיער...
ל מ ה
ה ו א
ח ז ר
א ל י ה
? ? ?
טמבללללללללללללללללללללללל!
הם לא חזרו, הם חברים, לא זוג. ומותר לאמילי לשבת עם מי שהיא רוצה במקרה הזה, היא ישבה שם עם הבנות ושילה הצטרף לרגע ואחרי זה עזב. גם הוא יושב עם אחרים.צפה בקובץ המצורף 111992
מי שמוצא את הכבוד של עידן, שישיב לו אותו.
פריים מעליב. היריב שלו מוקף בשלוש בנות והוא בפססל לבד.
וכמובן שאמילי לא מפספסת הזדמנות לפלרטט ולשחק בשיער...
ל מ ה
ה ו א
ח ז ר
א ל י ה
? ? ?
טמבללללללללללללללללללללללל!
הוא לא צריך להגיד לה כלום על זההם לא חזרו, הם חברים, לא זוג. ומותר לאמילי לשבת עם מי שהיא רוצה במקרה הזה, היא ישבה שם עם הבנות ושילה הצטרף לרגע ואחרי זה עזב. גם הוא יושב עם אחרים.
שוב יזרוק אותה והיא תצא הפגועה? שיתחיל לארוז מעכשיו.הוא לא צריך להגיד לה כלום על זה
אם זה פוגע בו כמו שזה נראה שיזרוק אותה
זה בדיוק מה שמפחיד אותו ולכן לא עושה את זהשוב יזרוק אותה והיא תצא הפגועה? שיתחיל לארוז מעכשיו.
אז למה לעזאזל הוא חזר אליה??? אני לא מבין אותו.זה בדיוק מה שמפחיד אותו ולכן לא עושה את זה
הפעם יש לו סיבה מוצדקת היא לא מכבדת אותו
לדעתי הוא מתנהל מפחדאז למה לעזאזל הוא חזר אליה??? אני לא מבין אותו.
הוא כנראה זבוב, כי זבובים נמשכים לחרא.
רציני אמר את זה??לחיים יש דרישות
3 טסטר צ'ויס ו3 טבק
כןרציני אמר את זה??
זה דווקא אחרי שיוסי אתמול עשה לו "אין יותר טייסטרס צ'ויס, חייםםםםם"כן
זה לא רק בשבילי
סיפר להדר "אמרתי ליוסי שיביא 3 טסטר צ'ויס 3 טבק לא מעניין אותי"
אם היה גבוה היה מבקש...לחיים יש דרישות
3 טסטר צ'ויס ו3 טבק
אחד לכל שרפרףאם היה גבוה היה מבקש...
6...מכל דבר...
טייסטרס צ׳וייס?????לחיים יש דרישות
3 טסטר צ'ויס ו3 טבק
ילרלר עליה בהזדמנות הראשונה כפרעליויוסי "בהתחנחנות למיכל קורא לה מיכלי. לרקח ברצינות שהיא בוחרת בפינצטה והוא הנבחר שלה גם בחוץ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.