** שרשור בוקר - היום ה-68 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
בוקר טוב

שימו לב כשאתם מעלים תמונות מהפייס או מהאינסטה או מכל מדיה אחרת - לטשטש את שמות הכותבים, אני מוחקת לא פעם תמונות וחבל...

דפניה34

Well-known member
בוקר טוב
אתמול היה לי קשה לראות את העריכה המגמתית אנטי עידן. היה ברור שההפקה כיוונה, שאנשים יצביעו לו במחאה (ואם הצופים לא "יקנו" את זה, לא ממש מזיז להפקה ....). כשזוכרים את הביוגרפיה של עידן כפי שההפקה הציגה לנו, לוחם שהשתתף במלחמה הנוכחית בעזה, וביחידה של הדר גולדין ז"ל בצוק איתן, ויודעים עד כמה נפשם של אנשים אילו מצולקת, קשה לקבל את החבטות החוזרות שההפקה רקחה עבורו. לחבוט בו כך פעם אחר פעם בכוונה תחילה-מקומם (במיוחד לאחר מסע ההכפשה נגדו לאחר שהודח )!!! זאת בדיוק הסיבה מדוע אנשים שבאמת יש להם מה להפסיד מתרחקים מהתוכנית כמו מאש, כי הם הגלדיאטורים הראשונים שמושלכים לקהל במרוץ אחר הרייטינג..

סטיריקון9

Well-known member
בוקר טוב
אתמול היה לי קשה לראות את העריכה המגמתית אנטי עידן. היה ברור שההפקה כיוונה, שאנשים יצביעו לו במחאה (ואם הצופים לא "יקנו" את זה, לא ממש מזיז להפקה ....). כשזוכרים את הביוגרפיה של עידן כפי שההפקה הציגה לנו, לוחם שהשתתף במלחמה הנוכחית בעזה, וביחידה של הדר גולדין ז"ל בצוק איתן, ויודעים עד כמה נפשם של אנשים אילו מצולקת, קשה לקבל את החבטות החוזרות שההפקה רקחה עבורו. לחבוט בו כך פעם אחר פעם בכוונה תחילה-מקומם (במיוחד לאחר מסע ההכפשה נגדו לאחר שהודח )!!! זאת בדיוק הסיבה מדוע אנשים שבאמת יש להם מה להפסיד מתרחקים מהתוכנית כמו מאש, כי הם הגלדיאטורים הראשונים שמושלכים לקהל במרוץ אחר הרייטינג..
בוקר טוב, זאת תוכנית ראליטי לא לשכוח וזאת הבחירה שלו להיכנס שוב. עם כל הערכה להיותו לוחם ולהשלכות שגורר אתו, לי הוא פחות נעים לצפייה, הוא די פסיבי כמשתתף נצמד חזק לאור מנשק את ראשו מלטף, כך גם עושה למי שהוא קרוב אליו מודד את החום עם היד על המצח מנשק. מבחינתי זה אובר מתאמץ המניירות המיושנות האלה לא מתחברת וגם עדיין הוא בגדר נאלם עם כוונות לא ברורות לגמרי. אז החזיר את אמילי אליו, לגבי הדר אחד בפה אחד בלב הוא מפגין קרבה, מאחורי גבה הוא בסולידריות וסופרלטיבים כלפי מיכל ומקבל את הגרסאות שלה. בהתחלה לא סבלתי אותו בהתנהלות עם אורית הוא היה יסמן שלה אח"כ שנכנס שוב גיליתי קצת אמפתיה ועכשיו זה חזר לרגש הראשוני כלפיו

דפניה34

Well-known member
זאת תוכנית ריאליטי לא לשכוח וזאת הבחירה שלו להיכנס שוב. עם כל הערכה להיותו לוחם ולהשלכות שגורר אתו, לי הוא פחות נעים לצפייה, הוא די פסיבי כמשתתף נצמד חזק לאור מנשק את ראשו מלטף, כך גם עושה למי שהוא קרוב אליו מודד את החום עם היד על המצח מנשק. מבחינתי זה אובר מתאמץ המניירות המיושנות האלה לא מתחברת וגם עדיין הוא בגדר נאלם עם כוונות לא ברורות לגמרי. אז החזיר את אמילי אליו, לגבי הדר אחד בפה אחד בלב הוא מפגין קרבה, מאחורי גבה הוא בסולידריות וסופרלטיבים כלפי מיכל ומקבל את הגרסאות שלה. בהתחלה לא סבלתי אותו בהתנהלות עם אורית הוא היה יסמן שלה אח"כ שנכנס שוב גיליתי קצת אמפתיה ועכשיו זה חזר לרגש הראשוני כלפיו
חברות עם אור היא לא פשע, הוא לא הבריון האלים שמנסים לצייר מתנגדיו. וגם הדר היא לא בדיוק חברת אמת של עידן, הרי ראינו את מי היא מעודדת ובמי היא תומכת. לעומת זאת, לתת לו להבין שהוא "הדמות הרעה " בשיר "להיט" שכל הארץ שומעת, המשך למסע ההשמצות שהוא חווה ביציאה הראשונה שלו מהבית הוא מעשה אכזרי וממש התעללות !!

danas19

Active member
חברות עם אור היא לא פשע, הוא לא הבריון האלים שמנסים לצייר מתנגדיו. וגם הדר היא לא בדיוק חברת אמת של עידן, הרי ראינו את מי היא מעודדת ובמי היא תומכת. לעומת זאת, לתת לו להבין שהוא "הדמות הרעה " בשיר להיט שכל הארץ שומעת, המשך למסע ההשמצות שהוא חווה ביציאה הראשונה שלו מהבית הוא מעשה אכזרי וממש התעללות !!
דווקא לא.
בטיקטוק רוב התגובות בעד עידן
מרחמים עליו שהוא בכה על השיר ...
ושזה מוגזם וכו

סטיריקון9

Well-known member
חברות עם אור היא לא פשע, הוא לא הבריון האלים שמנסים לצייר מתנגדיו. וגם הדר היא לא בדיוק חברת אמת של עידן, הרי ראינו את מי היא מעודדת ובמי היא תומכת. לעומת זאת, לתת לו להבין שהוא "הדמות הרעה " בשיר "להיט" שכל הארץ שומעת, המשך למסע ההשמצות שהוא חווה ביציאה הראשונה שלו מהבית הוא מעשה אכזרי וממש התעללות !!
לאור יש גם תכונות אחרות כשהוא חבר אבל מאפילות עליהן אובססיה, מניפולטיביות(תמיד עסוק בלגייס את כולם נגד) ושתלטנות. אור אומר אומר שהוא בולט בכל מקום ולא מקבלים את זה. הוא עושה לעצמו הנחות בהבנת הנקרא. כשזה בורח לו זה נראה בריוני. מניחה שעדיין זה איפוק מבחינתו בגלל שצופים בו. מה שמתקבל על המסך בעייתי והוא מציג בעיקר אובססיה,תככנות וחוסר יכולת לביקורת עצמית כנה וזה נקרא מבחינתו אמיתי, אז מה? על מי זה עובד נוכח התוצאות. הרגעים היפים שלו מועטים. לא מעודדת סוג כזה של אקספרסיה. גם אם לא אוהבים את חיים האינטראקציה של אור איתו בעייתית, כמו גם של דני שנמחק ומנסה להיות עצמאי. כך גם מיכל על כל תאריה המוכרזים. לשימחתי לא בוחנת דמויות לפי רעים טובים לכל דמות יש רבדים, פחות אוהבת טלנובלות

נערך לאחרונה ב:

hinna

Well-known member
בוקר טוב
אתמול היה לי קשה לראות את העריכה המגמתית אנטי עידן. היה ברור שההפקה כיוונה, שאנשים יצביעו לו במחאה (ואם הצופים לא "יקנו" את זה, לא ממש מזיז להפקה ....). כשזוכרים את הביוגרפיה של עידן כפי שההפקה הציגה לנו, לוחם שהשתתף במלחמה הנוכחית בעזה, וביחידה של הדר גולדין ז"ל בצוק איתן, ויודעים עד כמה נפשם של אנשים אילו מצולקת, קשה לקבל את החבטות החוזרות שההפקה רקחה עבורו. לחבוט בו כך פעם אחר פעם בכוונה תחילה-מקומם (במיוחד לאחר מסע ההכפשה נגדו לאחר שהודח )!!! זאת בדיוק הסיבה מדוע אנשים שבאמת יש להם מה להפסיד מתרחקים מהתוכנית כמו מאש, כי הם הגלדיאטורים הראשונים שמושלכים לקהל במרוץ אחר הרייטינג..​
העריכה הכי ממתנת את השטויות שעידן פולט והיתנהגות ילדותית אימפולסיבית שלו.
השיר הוא על אמילי ועל הרגשות שלה, אבל במקום להרים לילדה שאתה כביכול אוהב, הוא דרמה כאילו צלבו אותו במילים שם. היה לוחם - אף אחד לא לוקח לו, אבל זה לא מצדיק התנהגות בבית.
גם בקטע עם שילה, אני לגמרי חושבת ששילה גבר-גבר. אולי טיפה שחקן, אבל גברי.

ziniozi

Well-known member
לי היה קשה לראות שוב עוד הרמה לדייר מאוס ודוחה כמו חיים.
אתמול זה היה המעריץ שהקריא לו מכתב מלא מחמאות.
פרק קודם זאת היתה אמא שלו שנכנסה ואמרה כמה כולם גאים בו.
כל פרק יש איזה דייר שאומר משהו טוב עליו, או שהוא טוב הלב שמנחם מישהו.
ובתחילת העונה נתן לו לקרוא את הכתבה המפרגנת שכתבו עליו.

הוא מריץ את חיים מתחתית טבלת הסקרים
בדיוק כמו שעשה למעתוק.
חיים זה הזוכה של עוז.
תחנקו.

לי היה קשה לראות שוב עוד הרמה לדייר מאוס ודוחה כמו חיים.
אתמול זה היה המעריץ שהקריא לו מכתב מלא מחמאות.
פרק קודם זאת היתה אמא שלו שנכנסה ואמרה כמה כולם גאים בו.
כל פרק יש איזה דייר שאומר משהו טוב עליו, או שהוא טוב הלב שמנחם מישהו.
ובתחילת העונה נתן לו לקרוא את הכתבה המפרגנת שכתבו עליו.

הוא מריץ את חיים מתחתית טבלת הסקרים
בדיוק כמו שעשה למעתוק.
חיים זה הזוכה של עוז.
תחנקו.
מדוייק, מוסיפה ומעלה. חיים לא יגיע לגמר מהצבעות הקהל אלא אם עוז יארגן לו כרטיס/חסינות וכד' סטייל אילנה.
בנוסף, אם יעשה גמר כמו מקרה סתיו הרי שכל מודח יבקש להצביע לחיים.
שקוף.

ziniozi

Well-known member
מדוייק, מוסיפה ומעלה. חיים לא יגיע לגמר מהצבעות הקהל אלא אם עוז יארגן לו כרטיס/חסינות וכד' סטייל אילנה.
בנוסף, אם יעשה גמר כמו מקרה סתיו הרי שכל מודח יבקש להצביע לחיים.
שקוף.
מזכירה שגם למעתוק הוא סידר חסינויות, התחמקויות מרשימת העמדה,
כרטיס כניסה לגמר
ומה לא בעצם.
הינדס אותה בכל שלב של הדרך.
והנה שידור חוזר עם חיים.
להקיא.

מרגוליקו

Well-known member
איזה דפוק אור דופק נשיקה לחיים כשהוא באמצע התפילה עם הטלית והתפילין עליו…
חכה רגע מה דחוף לך לנשק אותו…

מרגוליקו

Well-known member
איציק לא מגזים עם הספורט שלו? מרגיש לי שהוא קצת אובססיבי…

מצב
הנושא נעול.
למעלה