לדעתי קולקטיבית כפולהמה לדעתכם מתכננים להדחה?
קולקטיבית לא נשמע לי מעניין.
אולי באמת העמדה הפוכה, שמצביעים למי שרוצים להשאיר בבית?
הכי פחות קולות - לרשימה
הכי הרבה קולות - לסוויטה
שילה יהיה חסין בשתיהן
לדעתי קולקטיבית כפולהמה לדעתכם מתכננים להדחה?
הכי פחות קולות - לרשימה
הכי הרבה קולות - לסוויטה
האם יסכנו את דיג'יי? כי בכפולה גם הוא יכול לצאתלדעתי קולקטיבית כפולה
שילה יהיה חסין בשתיהן
מיכל ואיציק בכפולההאם יסכנו את דיג'יי? כי בכפולה גם הוא יכול לצאת
איציק יכול להמשיך לחלום שהוא יודחמיכל ואיציק בכפולה
הלוואי.מיכל ואיציק בכפולה
שייצא, עדיףהאם יסכנו את דיג'יי? כי בכפולה גם הוא יכול לצאת
אם תהיה כפולה אז בהדחה השניה הוא כבר לא יהיה חסיןלדעתי קולקטיבית כפולה
שילה יהיה חסין בשתיהן
אם אני לא טועה, הם העמידו להדחה. שמעתי אתמול מישהו אומר "מלאני כבר הייתה שם? היא עושה את זה מהר" . אולי דובר על הדחהמה לדעתכם מתכננים להדחה?
הכי פחות קולות - לרשימה
הכי הרבה קולות - לסוויטה
את לא טועה. גם היום מישהו הזכיר שהם העמידו אתמול להדחה.אם אני לא טועה, הם העמידו להדחה. שמעתי אתמול מישהו אומר "מלאני כבר הייתה שם? היא עושה את זה מהר" . אולי דובר על הדחה
אז אולי שווה לה לצאת כמה שיותר מהרהאמת לא יהיה לאמילי זמן לשום זוגיות...אמא שלה כבר עובדת קשה. זה סוויסה פרסם
אני בעד. המונית עליי.אז אולי שווה לה לצאת כמה שיותר מהר
תלוי מה אמא שלה תסכם עם "כוכב הבא" - אולי יתמודדו ביחד כדואט "טלי ואמילי" לארוויזיון , אז היא באמת תעזוב את אח הגדולאז אולי שווה לה לצאת כמה שיותר מהר
כן שתלך לארוויזיון אני בעדתלוי מה אמא שלה תסכם עם "כוכב הבא" - אולי יתמודדו ביחד כדואט "טלי ואמילי" לארוויזיון , אז היא באמת תעזוב את אח הגדול
אתה אומר, לא מספיק שונאים אותנו בעולם, בואו נשלח להם את אמיליכן שתלך לארוויזיון אני בעד
זה הרבה אימונים חזרות צריכה להתחיל מעכשיו
עוז צריך להתחשב בה ולתת לה לצאת
אל דאגה משפחת קופר יכולה למוטט את כל שונאי ישראל נשיא איראן כבר משכנע את חמינאי לא לתקוף את ישראל, כי שמעה שסטלה בדרך על F15 . נסראללה כבר עשה במכנסיים את פירוש השם שלו ברוסית. האירית "באמבי " בדרך לקפוץ ממגדל אייפלאתה אומר, לא מספיק שונאים אותנו בעולם, בואו נשלח להם את אמיליאו ש*בגלל* שכל כך שונאים אותנו, נשלח עליהם את משפחת קופר?
מה אכפת לי מהשונאים שלנואתה אומר, לא מספיק שונאים אותנו בעולם, בואו נשלח להם את אמילי
או ש*בגלל* שכל כך שונאים אותנו, נשלח עליהם את משפחת קופר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.