האווירה לא נראתה נעימה מרגע שמיכל ומלאני שם.בגדול, מעניין לי את ה #@!% מי מבשל שם.
שתבשל הדר, שתבשל מיכל , שיבשל זיגי החייזר מבחינתי...
אבל עליי לציין, בהחלט יש הבדל באווירה שם כשהדר לא במטבח. כשהיא מבשלת זה משהו של עצמה , עם צורך לשלוט בנוכחים ובהתרחשות
כשאחרים מבשלים זאת אווירה הרבה יותר שיתופית, הם עושים את זה ביחד.
אבל כך או כך, המטבח שם הוא לא מקום שמח לרוב... כי נוצר שם מצב שגם אם מישהו אחר נכנס ומבשל, כאילו בא על חשבונה... ולא ממקום שהם יכולים כמו שהיא יכולה.
הדר הפעם לא קשורה. היא משתזפת12:39 אני מבינה שהדר ממשיכה לעשות אווירה רעילה במטבח. להשתלט ולעשות בעיות חברתיות.
עינב יצאה בוכה מזה. מה יש להדר? למה היא חייבת כל הזמן בעורמה לסכסך את הבית?
לא סתם עינב התלוננה שקשה לה במטבח. זה כי הדר
איך הדר כל פעם מצליחה לסכסך. אפילו כשהיא לא שם
אולי שהאח יבנה פינת הדר, כזו שלא רואים ולא שומעים. גם משם היא זו שתהיה אחראית לבעיות של הדיירי זה לא אני זו הדר
כן, שיעשו הדר מקרטון שתעמוד בפינת המטבח וכל פרצופלוחה שקצת עלה לה תוכל ללכת להאשים אותה12:39 אני מבינה שהדר ממשיכה לעשות אווירה רעילה במטבח. להשתלט ולעשות בעיות חברתיות.
עינב יצאה בוכה מזה. מה יש להדר? למה היא חייבת כל הזמן בעורמה לסכסך את הבית?
לא סתם עינב התלוננה שקשה לה במטבח. זה כי הדר
איך הדר כל פעם מצליחה לסכסך. אפילו כשהיא לא שם
אולי שהאח יבנה פינת הדר, כזו שלא רואים ולא שומעים. גם משם היא זו שתהיה אחראית לבעיות של הדיירי זה לא אני זו הדר
מושלם. ואז המיוחדים שמסבירים שם שאין לה חברים, ימשיכו להשתמש בה כעלה תאנה והסתרה לחפפה שבתוכם.כן, שיעשו הדר מקרטון שתעמוד בפינת המטבח וכל פרצופלוחה שקצת עלה לה תוכל ללכת להאשים אותה
במדינה בה נתניהו שהביא עלינו את האסון הגדול במדינהיש לי תחושה שאור ינצח בסוף את העונה הזו על תקן קותי\ישראל אוגלבו
הוא מקבל הרבה אהדה שהיא לא בסקרים..יש לו הרבה מצביעים גם שהם לא בסקרים
אני בטוח שהפער בינו לבין המקום השני כבר עובר את ה10% ..אם לא יותר.
אם אור באמת יזכה זה בושה לבני ישראליש לי תחושה שאור ינצח בסוף את העונה הזו על תקן קותי\ישראל אוגלבו
הוא מקבל הרבה אהדה שהיא לא בסקרים..יש לו הרבה מצביעים גם שהם לא בסקרים
אני בטוח שהפער בינו לבין המקום השני כבר עובר את ה10% ..אם לא יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.