איציק קם הבוקר ויצא לריצה ואז לקניות בסופר, יום רגילאולי איציק חזר למשימה
איציק קם הבוקר ויצא לריצה ואז לקניות בסופר, יום רגילאולי איציק חזר למשימה
מה חדשעוד לא התאוששתי מהקטע של אמילי אומרת ליוסי שזה מאכזב אך לא מפתיע שאיו לו בגרות.
גרוע יותר היה כשהוא קרא לה לשיחה וההסבר שלה ללא מפתיע היה, מה הקשר בינך לבגרות.
כמה חוסר רגישות בבן אדם אחד.
אמילי חונכה בחינוך סובלטי, היא מעריצה את יוסי כהן אדם מאכזב אותה שאין לו בגרות כי זה הערך שמקובל בארץ ובעולם כדאי להצליח. לא מפתיע כי זה יוסי והיא מכירה אותו. בתי ספר בארץ הם בית חרושת לציונים, רק אחרי זה רודפים דווקא אמילי נתנה ליוסי במה בפרק וטוב שזה קרה. שמענו את הסיפור שלו.עוד לא התאוששתי מהקטע של אמילי אומרת ליוסי שזה מאכזב אך לא מפתיע שאיו לו בגרות.
אני בספק שהיא אמרה את זה ״כדי לתת לו במה״אמילי חונכה בחינוך סובלטי, היא מעריצה את יוסי כהן אדם מאכזב אותה שאין לו בגרות כי זה הערך שמקובל בארץ ובעולם כדאי להצליח. לא מפתיע כי זה יוסי והיא מכירה אותו. בתי ספר בארץ הם בית חרושת לציונים, רק אחרי זה רודפים דווקא אמילי נתנה ליוסי במה בפרק וטוב שזה קרה. שמענו את הסיפור שלו.
נכון שאין לאמילי טקט - אבל היא דיברה את מה שמקובל אצל הרוסי להתחתן עם מישהו עם תואר שני לפחות וכזה, להעריך לפי תארים. זה לא משהו מוזר.
זה נכון שזה חוסר טקט, אבל טוב שאמרה את זה על מנת לתת ליוסי במה
היא לא נתנה כדאי לתת במה, היא סתם התעניינה בחוסר טקט, כי זה מה שעלה לה בראשי.אני בספק שהיא אמרה את זה ״כדי לתת לו במה״
סתם חסרת טקט ורגישות זה הכל
הכי דוחה אבר.עוד לא התאוששתי מהקטע של אמילי אומרת ליוסי שזה מאכזב אך לא מפתיע שאיו לו בגרות.
חוסר רגישות ובעיקר, טפשות!עוד לא התאוששתי מהקטע של אמילי אומרת ליוסי שזה מאכזב אך לא מפתיע שאיו לו בגרות.
יאמר לזכותה של חשש שהיא היחידה שלא עושה את זהיש דבר אחד שאני נגעלת מכל הדיירים הם נכנסים למיטה לישון עם הבגדים שהיו איתם כל היום מסריחים
הם כל היום בבית, מקסימום זזים מחדר השינה למטבח לחצר, רוב היום רובצים, מי שמתאמן מתקלח ומחליף בגדים, אין בדיוק ממה להסריח...יש דבר אחד שאני נגעלת מכל הדיירים הם נכנסים למיטה לישון עם הבגדים שהיו איתם כל היום מסריחים
אמרו עליך שאתה ג'נטלמן עדין.השקופית הארוכה גורמת לי להאמין שיש משימה רצינית ומושקעת.
אבל אין לי ספק שכשהלייב יחזור, נראה אותם מציירים עם צבעי גואש.
כן, יַראו להם מה זה מנהרות, כדי שיתפסו פרופורציות....יכל להיות שהוציאו אותם למשימה מחוץ לבית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.