** שרשור בוקר - היום ה-72 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

יונתנסקי

Well-known member
בוקר טוב,
אין לתאר את רמות הקרינג' שחשתי כשעוז פרש למול האומה את ההתעלקות של חיים על מלאני.
(וזה היה גם בלייב אתמול ושלשום)
זה בכלל לא קשור להתאהבות, זה קשור ללהיות ערפד נפשי שעושה לך רגשי כשאת מעיזה לא לתת לו צומי.
הרגשתי בכל נימי נפשי את הגועל של מלאני, את החנק שלה.
חיים חי בסרט כל כך קשה, שבחורה תפוסה ומאוהבת, בלונדינית יפיפיה ומוצלחת, תסתכל עליו בכלל.
זה שגעון גדלות ולא לדעת את מקומך בעולם הזה.
ואני בכלל לא מדברת על היותו גמד, גם בחור בעל אופי ונראות ממוצעים לא צריך להיות באילוז' שמלאני תסתכל עליו, בהיותה עמוק במערכת יחסים טובה וארוכה.

פשוט גועל נפש, להתאהב ולהתעלק, ואז להתבכיין ולהתקרבן שלא מחזירה לו יחס זהה...
טיפוס דוחה!
עוף
מהבית
כברררררר 🤬
המילה "עוף"

מלבד משפחתי, ומספר מועט של חברים
אי יכולה להגיד אותה לכל העולם.
(לא רק בנווה אילן).

בוקר טוב, אני בהמתנה

סטיריקון9

Well-known member
בוקר טוב,
אין לתאר את רמות הקרינג' שחשתי כשעוז פרש למול האומה את ההתעלקות של חיים על מלאני.
זה בכלל לא קשור להתאהבות, זה קשור ללהיות ערפד נפשי שעושה לך רגשי כשאת מעיזה לא לתת לו צומי.
חיים חי בסרט כל כך קשה, שבחורה תפוסה ומאוהבת, בלונדינית יפיפיה ומוצלחת, תסתכל עליו בכלל.
ואני בכלל לא מדברת על היותו גמד, גם בחור בעל אופי ונראות ממוצעים לא צריך להיות באילוז' שמלאני תסתכל עליו, בהיותה עמוק במערכת יחסים טובה וארוכה.

טיפוס דוחה!
עוף
מהבית
כברררררר 🤬
הוא שאל אותה מה העיניינים, היא שתקה זה לא נעים ואין לה לאן לברוח אבל היחס שלה, מעיד עליה רבות, עושה לה נזק ולחיים נזק גדול יותר. היא הייתה צריכה לנהל שיחה חדה וברורה בלי לפגוע בו. זו לא הדרך, יש לו משפחה רואים אותו וזה מכאיב עם המטען שגם כך יש להם. גם להדר התנהגה באותו דפוס ואף יותר העליבה אותה ולא בחרה את המילים הנכונות הטיחה בה וקינחה בבכי וחיבוק. גם לחיוב כשהיא שמחבקת מאהבה או מנחמה זה מוגזם, היא נשכבת על. היא מספרת לפרידה שהיא והדר מכבדות האחת את השניה אין המשך רואים דלת... וזה בטוח לא בגלל הצנון הבעייתי שהיא, זאת הדר שהיא פגעה בה כ"כ מרככת עבורה את האופן. מלאני נתנה לה להרגיש שהיא מוקצה כמו שהחבר הטוב והנספח מתנהלים ומדביקים אליהם אנשים עם קרקע פוריה. זאת הדר שעזרה לה לרדת מהעץ ולהיות נעימה יותר כלפיה בלי קשר למידת החברות. יותר מכל שתעוף הלטאה הזאת מהעין היא כבר טיפסה על העץ ויושבת בסאנסט עם עידן.שיחה אינטליגנטית בינה לבין עידן, משכנעת ככל שתהייה בפועל ריגשית יש לה בעיה גדולה, בתיווך התחושות שלה וגם לעידן בדרכו. מצחיק שהם אומרים שכשחיים בבעיה כולם רצים אליו מציינים זאת לחיוב ומצד שני מבהירים שהיחס אליו ככל האדם. יותר מכל מעריכה את הכישורים של הדר במקום הזה. היא לא חפה מטעויות מייסרת את עצמה, עובדת על זה, אבל מציגה עמידה איתנה במה שמאמינה בתנאים בלתי אפשריים מול כל הגועל הזה והבדידות שנכפית עליה.

נערך לאחרונה ב:

גליה 1211

Well-known member
הוא שאל אותה מה העיניינים, היא שתקה זה לא נעים ואין לה לאן לברוח אבל היחס שלה, מעיד עליה רבות, עושה לה נזק ולחיים נזק גדול יותר. היא הייתה צריכה לנהל שיחה חדה וברורה בלי לפגוע בו. זו לא הדרך, יש לו משפחה רואים אותו וזה מכאיב עם המטען שגם כך יש להם. גם להדר התנהגה באותו דפוס ואף יותר העליבה אותה ולא בחרה את המילים הנכונות הטיחה בה וקינחה בבכי וחיבוק. גם לחיוב כשהיא שמחבקת מאהבה או מנחמה זה מוגזם, היא נשכבת על. היא מספרת לפרידה שהיא והדר מכבדות האחת את השניה אין המשך רואים דלת... וזה בטוח לא בגלל הצנון הבעייתי שהיא, זאת הדר שהיא פגעה בה כ"כ מרככת עבורה את האופן. מלאני נתנה לה להרגיש שהיא מוקצה כמו שהחבר הטוב והנספח מתנהלים ומדביקים אליהם אנשים עם קרקע פוריה. זאת הדר שעזרה לה לרדת מהעץ ולהיות נעימה יותר כלפיה בלי קשר למידת החברות. יותר מכל שתעוף הלטאה הזאת מהעין היא כבר טיפסה על העץ ויושבת בסאנסט עם עידן.שיחה אינטליגנטית בינה לבין עידן, משכנעת ככל שתהייה בפועל ריגשית יש לה בעיה גדולה, בתיווך התחושות שלה וגם לעידן בדרכו. מצחיק שהם אומרים שכשחיים בבעיה כולם רצים אליו מציינים זאת לחיוב ומצד שני מבהירים שהיחס אליו ככל האדם. יותר מכל מעריכה את הכישורים של הדר במקום הזה. היא לא חפה מטעויות מייסרת את עצמה, עובדת על זה, אבל מציגה עמידה איתנה במה שמאמינה בתנאים בלתי אפשריים מול כל הגועל הזה והבדידות שנכפית עליה.
חד מש

nicknick

Well-known member
בוקר טוב,

טיפוס דוחה!
עוף
מהבית
כברררררר 🤬
בהחלט יש משהו שפחות נעים לצפייה בדייר שלא קולט מסר של התרחקות. אבל אני חושבת שבבית האח הנסיבות קצת אחרות ומוזרות מאשר במציאות...
אין לאן לברוח ואם יש מישהו שהיה מאוד קרוב אליך וחלק מהותי מהחוויה שלך שם ופתאום פחות.... קשה מאוד לנתק או להתעלם מההרגשה הזאת כשהוא שם מול העיניים שלך כל הזמן, בחברות או בזוגיות. יש שם דלת שלא נסגרת סופית עד שיוצאים מהבית ומתנתקים באמת.
במציאות הרגילה, נדירים האנשים שלא מוצאים את עצמם לפעמים בלילות עוקבים אחרי מדיה חברתית של אקסים או מכרי עבר, בנסיון לדלות מידע מה איתם. ההבדל הוא שבבית האח זה פשוט לא בפרטיות וכולם רואים אותך .
אני מבינה את התגובה של מלאני אליו, יש גבול למה שאפשר להכיל... היא לא אשמה שהוא לא קולט.

לא ראינו מה קרה אתמול בצנזורים, נראה שמלאני הייתה די נסערת וגם הגיוני שהתעורר שם איזה רצון לעמוד לצידה כי זה מה שכל חבר היה עושה... גם אם התרחקו.
אבל בגדול, באמת לא נעים לצפייה ואני מאחלת לו שייפול לו אסימון כלשהוא לפני שיודח.

ziniozi

Well-known member
בהחלט יש משהו שפחות נעים לצפייה בדייר שלא קולט מסר של התרחקות. אבל אני חושבת שבבית האח הנסיבות קצת אחרות ומוזרות מאשר במציאות...
אין לאן לברוח ואם יש מישהו שהיה מאוד קרוב אליך וחלק מהותי מהחוויה שלך שם ופתאום פחות.... קשה מאוד לנתק או להתעלם מההרגשה הזאת כשהוא שם מול העיניים שלך כל הזמן, בחברות או בזוגיות. יש שם דלת שלא נסגרת סופית עד שיוצאים מהבית ומתנתקים באמת.
במציאות הרגילה, נדירים האנשים שלא מוצאים את עצמם לפעמים בלילות עוקבים אחרי מדיה חברתית של אקסים או מכרי עבר, בנסיון לדלות מידע מה איתם. ההבדל הוא שבבית האח זה פשוט לא בפרטיות וכולם רואים אותך .
אני מבינה את התגובה של מלאני אליו, יש גבול למה שאפשר להכיל... היא לא אשמה שהוא לא קולט.

לא ראינו מה קרה אתמול בצנזורים, נראה שמלאני הייתה די נסערת וגם הגיוני שהתעורר שם איזה רצון לעמוד לצידה כי זה מה שכל חבר היה עושה... גם אם התרחקו.
אבל בגדול, באמת לא נעים לצפייה ואני מאחלת לו שייפול לו אסימון כלשהוא לפני שיודח.
לצערי חיים לא לומד כלום בבית האח
לא עובר שום תהליך
מתבצר בהתמסכנות שלו שמלווה אותו כל חייו (לפי מה שסיפר בתחילת העונה)
מסרב ללמוד ולהשתנות, וזאת למרות שאור משמש חבר ממש טוב עבורו, ומפציר בו לשנות את דרכיו הנלוזות.
גם דני מחדד לו שההתנהגות שלו בעייתית, זה לא עוזר.

רותרות7

Well-known member
לצערי חיים לא לומד כלום בבית האח
לא עובר שום תהליך
מתבצר בהתמסכנות שלו שמלווה אותו כל חייו (לפי מה שסיפר בתחילת העונה)
מסרב ללמוד ולהשתנות, וזאת למרות שאור משמש חבר ממש טוב עבורו, ומפציר בו לשנות את דרכיו הנלוזות.
גם דני מחדד לו שההתנהגות שלו בעייתית, זה לא עוזר.
אור גם משלה אותו מתחילת העונה. אני אמצא לך כלה, אם צריך אביא גם מחו"ל, ואארגן לך חתונה גדולה - כל השטויות האלה, כדי לחזק את התלות של חיים בו, בסנדק. אור חבר טוב רק של עצמו. כל השאר מניפולציות להשיג את מטרותיו.

amitt_

Active member
רגע אור יצא מהבית אתמול?
כתבו שהוא נפגש עם אמא שלו מחוץ לבית

katy2022

Well-known member
במקום להעיר אותם עם ״רוקדת בגשם״ בגירסה של פרידה….שמו להם שיר של איזה אודיה מעפנה

yalian

Well-known member
מה הקטע ההזוי הזה שהוציאו את אור
לזאפה בירושלים
לראות את אמא שלו??
כולם יודעים או בינתיים רק דני?

לך!

Well-known member
מה הקטע ההזוי הזה שהוציאו את אור
לזאפה בירושלים
לראות את אמא שלו??
כולם יודעים או בינתיים רק דני?
האיפה ואיפה שעושה רועי עוז
בין הדיירים
אין לתאר
קיבל מכתב, תמונה, מעריצה עאלק
ועכשיו את אמא שלו
כשאחרים שם קיבלו אולי מכתב
שיתנו לבריון הכלומניק הזה
את המיליון כבר
ויפטרו אותנו מהעונה העלובה הזאת.

ziniozi

Well-known member
חיים מהבוקר מדוכא ומדכא
הייתי אומרת פרצוף 9 באב
שזה מתאים לתאריך

אוהבת את האופטימיות של דני
יש בו הרבה שמחת חיים
הוא הכי בריא נפשי שם
ממש מחבבת אותו
אוי ואבוי, רק לא עוד יום של הענן השחור העגמומי
שעובר ובוכה לכולם כמה הוא מסכן ואומלל
בלתי ניתן לניחום
מלאני מתעלמת ממנו
פרידה העמידה אותו
אור מעצבן אותו
דני קצר אליו
עידן מתרחק ממנו
הדר מתעקשת איתו
נועם לא מבין אותו

לך
קיביני
מט.

svtar25

Well-known member
לא, היא רוצה לפתוח סיפור הטרדה כלשהו, סיפרה לחיים שבעבר היתה פעם שהיא קפאה והשתתקה ואין לה כוונה לעשות זאת שוב.​
תראו מה אני עושה עכשיו קורס בעירייה נגד הטרדה מינית...כל שנה עושים את זה.

קבצים מצורפים

• IMG_20240812_100810.jpg
    IMG_20240812_100810.jpg
    4.9 MB · צפיות: 13

סטיריקון9

Well-known member
שיחה מעניינת בין עידן ומלאני על חיים
פה הם מסכימים אחד עם השנייה וצודקים ב100 אחוז לגביו
ניתוח אופי מדויק
דוגמאות נכונות
ממליצה להקשיב
שיחה מעניינת אינטליגנטית, אבל מה זה שווה כשבפועל היא מתנהגת דוחה ותורמת להדהוד הזה של "סטיה" וזה שורף אותו בחוץ... יכלה להפסיק את זה. ועידן עושה צחוק מעצמו בהתנהלות עם אמילי ובכלל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה