נכון. חמודים ממש יחדדני ודיגיי-מחפשים רק את הקליל והפשוט. הלוואי וכולנו יכולנו לחיות ככה.
נכון. חמודים ממש יחדדני ודיגיי-מחפשים רק את הקליל והפשוט. הלוואי וכולנו יכולנו לחיות ככה.
כן, אתמול בערב היתה חבורה בחוץ כולל שילה, והיה נראה שהוא משתלב מצוייןחושבת על זה שאנחנו מתייחסים לכן חרם לא חרם. אבל לא צריך לעשות חרם כדי להרגיש דחוי. ויש שם בהחלט אנרגיה והתנהגויות שמשדרות לשילה דחייה, התעלמות ועוינות. לשמחתי זה פוחת.
הוא בחרהקשבתי לרגע לשיחה של הדר ועידן.
תובנות: אמילי כל כך לא מתאימה לו.
לא חושבת שהדר הטיפוס אבל הוא לא יכוך להיות עם ילדת טיקטוק בת 21.
שילה ואמילי לא מתאימים בשיטהוא בחר
נפגע לו האגו
חזר אליה מסיבות לא נכונות
חבל אם היה בולע את הצפרדע, היא הייתה עם שילה שהרבה יותר מתאים לה...
אני מעדיפה אותה על פני יוסי 🫤הדבר היחיד שמתאים לאמילי הן המדרגות.
לדעתי לאלעוז יש הרבה חומר "לשרוף" את מלאני בעריכה
מעניין אם הוא ישתמש בזה
חחלעוז יש הרבה חומר "לשרוף" את מלאני בעריכה
מעניין אם הוא ישתמש בזה
היא לא תיהיה בגמר זה ברורלעוז יש הרבה חומר "לשרוף" את מלאני בעריכה
מעניין אם הוא ישתמש בזה
היא תודח מתישהו סמוך לגמר אבל עוז מחבב אותה+לעוז יש הרבה חומר "לשרוף" את מלאני בעריכה
מעניין אם הוא ישתמש בזה
בפעם המיליון אגיד את זה - עידן רצה את גאיה, אך הסתבר שהיא לא קיימת ומלאני יש חבר. זה שאתמול מי שהצליחה להרים אותו זאת מלאני ולא אמילי, עוד יותר מחדד שאמילי בחירת מחדל מבחינתו. עידן חזר לאמילי מסיבה מאוד לא נכונה, הוא חפר בור עוד יותר עמוק.מה בכלל עידן רואה באמילי? מה הוא מוצא בה?
במה הוא מתאהב?
כי מלבד החום והאינטימיות שיש לו איתה אני באמת לא רואה שם כלום, אולי, וזאת םסיכולוגיה בגרוש, הוא מרגיש חזק, גברי, מנחם, תומך וזה צורך נפשי כלשהו שלו. בכל מקרה, זאת לא מערכת יחסים שיש לה לאן להתפתח, אמילי צעירה מאוד ושטחית מאוד ומאוד מרוכזת בעצמה ( וגם עידן אגב מרוכז בעצמו)
סתם דושבפעם המיליון אגיד את זה - עידן רצה את גאיה, אך הסתבר שהיא לא קיימת ומלאני יש חבר. זה שאתמול מי שהצליחה להרים אותו זאת מלאני ולא אמילי, עוד יותר מחדד שאמילי בחירת מחדל מבחינתו
אני כותבת שוב.מה בכלל עידן רואה באמילי? מה הוא מוצא בה?
במה הוא מתאהב?
כי מלבד החום והאינטימיות שיש לו איתה אני באמת לא רואה שם כלום, אולי, וזאת םסיכולוגיה בגרוש, הוא מרגיש חזק, גברי, מנחם, תומך וזה צורך נפשי כלשהו שלו. בכל מקרה, זאת לא מערכת יחסים שיש לה לאן להתפתח, אמילי צעירה מאוד ושטחית מאוד ומאוד מרוכזת בעצמה ( וגם עידן אגב מרוכז בעצמו)
סתם חרמן תמיד אמרתיאני כותבת שוב.
אמילי כוסית!! זה עושה לו את זה
הוא מודע לפערים אבל כנראה שזה הכריע
וחוץ מזה שהוא גם מלא באגו וצריך את הבחורה הנכונה לידו.
אם גאיה הייתה פנויה הוא היה איתה.
אבל תחשבו על סרטי מלחמה, נגיד במלחמת עולם שנייה גברים שלחמו הרבה זמן היו זקוקים לפרוק את החשק המיני עם אישה, אפילו היו אונסים נשים. אז טבעי שעידן ירצה מגע של אישה, רק זה עוד יותר קשה כי הוא בטח רוצה סקס מלא בלי מצלמות על מנת לפרוק.סתם חרמן תמיד אמרתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.