** שרשור בוקר - היום ה-73 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

נטעאפרת

Well-known member
חושבת על זה שאנחנו מתייחסים לכן חרם לא חרם. אבל לא צריך לעשות חרם כדי להרגיש דחוי. ויש שם בהחלט אנרגיה והתנהגויות שמשדרות לשילה דחייה, התעלמות ועוינות. לשמחתי זה פוחת.

yalian

Well-known member
חושבת על זה שאנחנו מתייחסים לכן חרם לא חרם. אבל לא צריך לעשות חרם כדי להרגיש דחוי. ויש שם בהחלט אנרגיה והתנהגויות שמשדרות לשילה דחייה, התעלמות ועוינות. לשמחתי זה פוחת.
כן, אתמול בערב היתה חבורה בחוץ כולל שילה, והיה נראה שהוא משתלב מצויין
יכול להיות קשור לזה שאור לא היה

amitt_

Active member
הקשבתי לרגע לשיחה של הדר ועידן.
תובנות: אמילי כל כך לא מתאימה לו.
לא חושבת שהדר הטיפוס אבל הוא לא יכוך להיות עם ילדת טיקטוק בת 21.
הוא בחר
נפגע לו האגו
חזר אליה מסיבות לא נכונות
חבל אם היה בולע את הצפרדע, היא הייתה עם שילה שהרבה יותר מתאים לה...

yalian

Well-known member
הוא בחר
נפגע לו האגו
חזר אליה מסיבות לא נכונות
חבל אם היה בולע את הצפרדע, היא הייתה עם שילה שהרבה יותר מתאים לה...
שילה ואמילי לא מתאימים בשיט
מתאימים לפלירטוטים
ומקסימום למערכת יחסים מתעללת-משהו 😅

אם כבר שילה ועינב 🥰

danas19

Active member
לעוז יש הרבה חומר "לשרוף" את מלאני בעריכה
מעניין אם הוא ישתמש בזה

ל א ר ה 1

Well-known member
מה בכלל עידן רואה באמילי? מה הוא מוצא בה?
במה הוא מתאהב?
כי מלבד החום והאינטימיות שיש לו איתה אני באמת לא רואה שם כלום, אולי, וזאת םסיכולוגיה בגרוש, הוא מרגיש חזק, גברי, מנחם, תומך וזה צורך נפשי כלשהו שלו. בכל מקרה, זאת לא מערכת יחסים שיש לה לאן להתפתח, אמילי צעירה מאוד ושטחית מאוד ומאוד מרוכזת בעצמה ( וגם עידן אגב מרוכז בעצמו)

svtar25

Well-known member
במה הוא מתאהב?
כי מלבד החום והאינטימיות שיש לו איתה אני באמת לא רואה שם כלום, אולי, וזאת םסיכולוגיה בגרוש, הוא מרגיש חזק, גברי, מנחם, תומך וזה צורך נפשי כלשהו שלו. בכל מקרה, זאת לא מערכת יחסים שיש לה לאן להתפתח, אמילי צעירה מאוד ושטחית מאוד ומאוד מרוכזת בעצמה ( וגם עידן אגב מרוכז בעצמו)​
בפעם המיליון אגיד את זה - עידן רצה את גאיה, אך הסתבר שהיא לא קיימת ומלאני יש חבר. זה שאתמול מי שהצליחה להרים אותו זאת מלאני ולא אמילי, עוד יותר מחדד שאמילי בחירת מחדל מבחינתו. עידן חזר לאמילי מסיבה מאוד לא נכונה, הוא חפר בור עוד יותר עמוק.

Wor1_

Active member
בפעם המיליון אגיד את זה - עידן רצה את גאיה, אך הסתבר שהיא לא קיימת ומלאני יש חבר. זה שאתמול מי שהצליחה להרים אותו זאת מלאני ולא אמילי, עוד יותר מחדד שאמילי בחירת מחדל מבחינתו
סתם דוש
הכי לא גברי שראיתי
ברור שהוא לא רוצה אותה

גליה 1211

Well-known member
במה הוא מתאהב?
כי מלבד החום והאינטימיות שיש לו איתה אני באמת לא רואה שם כלום, אולי, וזאת םסיכולוגיה בגרוש, הוא מרגיש חזק, גברי, מנחם, תומך וזה צורך נפשי כלשהו שלו. בכל מקרה, זאת לא מערכת יחסים שיש לה לאן להתפתח, אמילי צעירה מאוד ושטחית מאוד ומאוד מרוכזת בעצמה ( וגם עידן אגב מרוכז בעצמו)
אני כותבת שוב.
אמילי כוסית!! זה עושה לו את זה
הוא מודע לפערים אבל כנראה שזה הכריע
וחוץ מזה שהוא גם מלא באגו וצריך את הבחורה הנכונה לידו.
אם גאיה הייתה פנויה הוא היה איתה.

Wor1_

Active member
אני כותבת שוב.
אמילי כוסית!! זה עושה לו את זה
הוא מודע לפערים אבל כנראה שזה הכריע
וחוץ מזה שהוא גם מלא באגו וצריך את הבחורה הנכונה לידו.
אם גאיה הייתה פנויה הוא היה איתה.
סתם חרמן תמיד אמרתי

svtar25

Well-known member
סתם חרמן תמיד אמרתי​
אבל תחשבו על סרטי מלחמה, נגיד במלחמת עולם שנייה גברים שלחמו הרבה זמן היו זקוקים לפרוק את החשק המיני עם אישה, אפילו היו אונסים נשים. אז טבעי שעידן ירצה מגע של אישה, רק זה עוד יותר קשה כי הוא בטח רוצה סקס מלא בלי מצלמות על מנת לפרוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה