בוקר טוב
ו-
תודה.
ו-
תודה.
ברוכה היקרהבוקר טוב
ו-
תודה.
השאלה המסקרנת, מי יכנס לחדר הכוח. איני זוכרת מי כבר היה בולהרגשתי שניר כמעט בוודאות מודח בשבת, כל עמודי במעריצים שלו ושל שי יפצלו קולות. הוא קיבל שיחה עם אמא. הוא כבר לא מעניין בבית מלבד המרדף הבלתי פוסק שלו אחרי שי - אני ממש מרגישה ששניר מודח בשבת.
השלישייה שאני רואה כמודחת: שיר, עדן ושניר.
ואני חושבת שיובל מעתוק תקבל שוב חסינות - משום מה האח לא נותן לה להיות מועמדת בקולקטיביות
היו בו רק אורי נגר ושי, לדעתי עכשיו יכניסו את סתיו והיא תיתן את החסינות לאורי נגר/כהן. אני בהרגשה שלי ההדחה הזאת שניר הולך. אמא שלו אמרה לו שיש לו צבא מאחוריו, נראה אם הצבא הזה יצליח להשאיר אותוהשאלה המסקרנת, מי יכנס לחדר הכוח. איני זוכרת מי כבר היה בו
מי יחליט את מי להכניס לחדר הכוחות?היו בו רק אורי נגר ושי, לדעתי עכשיו יכניסו את סתיו והיא תיתן את החסינות לאורי נגר/כהן. אני בהרגשה שלי ההדחה הזאת שניר הולך. אמא שלו אמרה לו שיש לו צבא מאחוריו, נראה אם הצבא הזה יצליח להשאיר אותו
השלמת מה שהיה מ00:45??איך היה אתמול?
אין וידאו שחוזר ככה אחורההשלמת מה שהיה מ00:45??
ליל האושר של ספיר
שיר צריכה לעוף מהבית רק על זה שאמרה אתמול בלילה (02:00) לשניר, ספיר ואברהם שסתיו חזקה בחוץ מכל הדיירים ביחד
וזה אחרי ששעה ניסו לשטוף לה את המח כנגד סתיו...
והמשפט הזה סיים את הדיון פחות או יותר... פרשו מהשיחה.
מאחלת לך ימים קלים ופשוטים.שלום חברים יקרים
לקחתי קצת הפסקה מהפורום כי העונה כל כך מזעזעת ומשעממת אותי שאני לא צופה ב 26 ולכן גם אין לי מה לכתוב בפורום.
סיבה נוספת ועיקרית שאני עוברת זמנים לא פשוטים ואין לי סבלנות בכלל לתוכנית הזו.
רציתי לבקש ממכם משהו.
תשתדלו מאוד שהפוסטים שאתם מעלים יהיו תקינים ועל פי חוקי הפורום.
צריך להתחשב בבנות שמסייעות למרי לשמור על הפורום ושהן לא תצטרכנה להתעמת עם גולשים ולהטריד את מרוש.
אני מודה לכולם והמשך צפיה מהנה ……
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.