** שרשור בוקר היום ה-73 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

meital38

Well-known member
משהו לא טוב קורה בין שי לשניר, אתמול הוא כעס עליה בערב לפני השידור, היא ביקשה שיחבק אותה אמר שלא בא לו, קראה לו ילד בן 4. בלילה אחרי השיחה התחבקו והתנשקו והבוקר קמו שוב מרוחקים, אני לא חושבת שהקשר ביניהם ישרוד ולו שנייה מחוץ לבית האח, מה גם שהיא בכלל לא מאוהבת על שניר ולקחה אותו כברירית מחדל. היתה מעדיפה את אורי כהן/נגר

TyPooN

Well-known member
משהו לא טוב קורה בין שי לשניר, אתמול הוא כעס עליה בערב לפני השידור, היא ביקשה שיחבק אותה אמר שלא בא לו, קראה לו ילד בן 4. בלילה אחרי השיחה התחבקו והתנשקו והבוקר קמו שוב מרוחקים, אני לא חושבת שהקשר ביניהם ישרוד ולו שנייה מחוץ לבית האח, מה גם שהיא בכלל לא מאוהבת על שניר ולקחה אותו כברירית מחדל. היתה מעדיפה את אורי כהן/נגר
אתמול כתבתי שנראה לי התקף קינאה של שניר, הוא לא אוהב את הפלטרוט של שי עם נגר

meital38

Well-known member
מה האורים דיברו על שניר?
אתמול כתבתי שנראה לי התקף קינאה של שניר, הוא לא אוהב את הפלטרוט של שי עם נגר
אבל בלילה אחרי השיחה עם אמא שלו הוא אמר לשי בשבת את לא זזה ממני לשנייה, אני רוצה להיות איתך בכל שנייה כי אין לדעת מה יהיה. כנראה אחכ היה עוד משהו עם נגר שלא מצא חן בעיניו

meital38

Well-known member
זה רק מחזק את מה שכתבתי אתמול התקף קינאה של שניר, הוא לא אוהב את הפלטרוט של שי עם נגר ולכן כנראה הוא ממדר אותו
למה מה הם אמרו על שניר? נגר מרגיש ששניר לא סבבה איתו?

יונתנסקי

Well-known member
סתיו על הגעת הממתקים שלה: אני הולכת לחדר האח להראות לו מה קיבלתי

אתי: כל הכבוד על השטויות שלך, כמו בגן
כולם אומרים שם אמירות מיותרות.
גם סתיו,
גם אֶתִי
וגם אני בעצם זה שכותבת כאן.

חוזרת למקומי הטבעי - המטבח.
שם הכי כיף לי.

אגיח מדי פעם כשארצה לעשות "הפסקת-גב".

Pakapaka123

Well-known member
לקח 73 ימים אבל סופסוף זה קרה. תהני מהממתקים! מגיע לך! אלופה. מי היה יכול לעמוד מול הבריונות הזאת כל העונה.
גזלו מהבית כשיש להם בצד מלא טבק במשך כל העונה הזמינו על חשבון אוכל כל העונה טבק מיותר והעלימו מאחרים, הביאו רק למקורבי הצלחת את הספיירים.

GALxp

Well-known member
לקח 73 ימים אבל סופסוף זה קרה. תהני מהממתקים! מגיע לך! אלופה. מי היה יכול לעמוד מול הבריונות הזאת כל העונה.
גזלו מהבית כשיש להם בצד מלא טבק במשך כל העונה הזמינו על חשבון אוכל כל העונה טבק מיותר והעלימו מאחרים, הביאו רק למקורבי הצלחת את הספיירים.
סתיו קצין לראשות הממשלה|פטיש|

GALxp

Well-known member
לראשות גן חובה 😆
הגיע הזמן לצאת מהארון.
אני לא מתכוון ליענקי, גם לא לעדן חסון... אלא אלייך מיקוש.
האהבה שלך לסתיו כל כך בולטת, שאי אפשר להסתיר אותה אפילו לא עם צבעי הסוואה.
73 ימים עבדת על כולם שאת תומכת בספיר. לא עוד.
אני נראה לך כוס עם כפית נס ו-12 כפיות סוכר? אי אפשר לערבב אותי.

מיקוש וסתיו לנצח
שתי נשיקות במצח

😘

מצב
הנושא נעול.
למעלה