בוקר טוב
יש איזו רפורמה של משרד המספר והמעשיהבוקר טוב
פרידה ישנה כל הצום
כמעט 24 שעות ברצף
ואז נרדמה בכיבוי אורות כמו תינוק אחרי מטרנה
איך אני מקנאה ביכולות האלה..
גם אור ושילה ישנו כל הצום. אור אמר השלמתי שעות שינה של 70 יוםבוקר טוב
פרידה ישנה כל הצום
כמעט 24 שעות ברצף
תחשבי גם שפתאום את יכולה באמת לנוח, את יודעת שהאח לא יכרוז פתאום איזו הפתעה תעשו ככה תעשו ככה באמצע הצום, הגוף והנפש יכולים באמת להרגעגם אור ושילה ישנו כל הצום. אור אמר השלמתי שעות שינה של 70 יום
היא דיברה על זה אתמול, על היכולת הזאת להתנתק ולהכניס את עצמה לזון של שינה...בוקר טוב
פרידה ישנה כל הצום
כמעט 24 שעות ברצף
היא בכאבי תופת של מחזור.בוקר טוב
פרידה ישנה כל הצום
כמעט 24 שעות ברצף
אני מבינה שיש הרבה מאוד חלמונים שצמים בכיפור בקטע בריאותי, חלק ערכי חשבון נפש שכזה לעצמם. אבל אם נגיד אכילת בייקון בכללי אסור ביהדות, ואת כל השנה אוכלת בייקון ואז צמה כדאי לכפר על חטא ואז דקה אחרי הצום שוב אוכלת בייקון, החטא נסלח, כי הרי צמת אבל הדר כל כך ערכית ומסכנה נפלה בפיתוי של שכן מרושע שהכין בייקון טעיםהדר: שברתי צום של כיפור כשהייתי בארה"ב כי השותף שלי הכין בייקון בבוקר והיה נראה טעים
כמה קרובים שלי בדיוק ככה (רק שרימפס במקום בייקון ), צמים כי זו המסורת מהבית, כי זו רוח היום המיוחד הזה, כי זה עושה resetאני מבינה שיש הרבה מאוד חלמונים שצמים בכיפור בקטע בריאותי, חלק ערכי חשבון נפש שכזה לעצמם. אבל אם נגיד אכילת בייקון בכללי אסור ביהדות, ואת כל השנה אוכלת בייקון ואז צמה כדאי לכפר על חטא ואז דקה אחרי הצום שוב אוכלת בייקון, החטא נסלח, כי הרי צמת אבל הדר כל כך ערכית ומסכנה נפלה בפיתוי של שכן מרושע שהכין בייקון טעים
בתור אפיקורסית, שיודעת את החומר כתוב:אני מבינה שיש הרבה מאוד חלמונים שצמים בכיפור בקטע בריאותי, חלק ערכי חשבון נפש שכזה לעצמם. אבל אם נגיד אכילת בייקון בכללי אסור ביהדות, ואת כל השנה אוכלת בייקון ואז צמה כדאי לכפר על חטא ואז דקה אחרי הצום שוב אוכלת בייקון, החטא נסלח, כי הרי צמת אבל הדר כל כך ערכית ומסכנה נפלה בפיתוי של שכן מרושע שהכין בייקון טעים
אני עם חוסם פרסומות, לא מופיעה לי שום פרסומת בתפוזממש מעצבן
מישהו יודע אם ואיך להיפטר מזה?
מה שנקרא "חטא על פשע".הדר: שברתי צום של כיפור כשהייתי בארה"ב כי השותף שלי הכין בייקון בבוקר והיה נראה טעים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.