** שרשור בוקר - היום ה-74 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

יונתנסקי

Well-known member
בוקר טוב

פרידה ישנה כל הצום
כמעט 24 שעות ברצף
ואז נרדמה בכיבוי אורות כמו תינוק אחרי מטרנה

איך אני מקנאה ביכולות האלה..
יש איזו רפורמה של משרד המספר והמעשיה
שהוזילו (או יוזילו) את המטרנה
אז אולי גם את תוכלי לקנות בזול
ולישון יותר טוב.

מתנצלת שאני תמיד מתחברת לאקטואליה

katy2022

Well-known member
בוקר טוב

פרידה ישנה כל הצום
כמעט 24 שעות ברצף

גם אור ושילה ישנו כל הצום. אור אמר השלמתי שעות שינה של 70 יום 😂

yalian

Well-known member
גם אור ושילה ישנו כל הצום. אור אמר השלמתי שעות שינה של 70 יום 😂
תחשבי גם שפתאום את יכולה באמת לנוח, את יודעת שהאח לא יכרוז פתאום איזו הפתעה תעשו ככה תעשו ככה באמצע הצום, הגוף והנפש יכולים באמת להרגע

yalian

Well-known member
בוקר טוב

פרידה ישנה כל הצום
כמעט 24 שעות ברצף

היא דיברה על זה אתמול, על היכולת הזאת להתנתק ולהכניס את עצמה לזון של שינה...

ziniozi

Well-known member
בוקר טוב

פרידה ישנה כל הצום
כמעט 24 שעות ברצף

היא בכאבי תופת של מחזור.
יש מצב היתה ישנה ככה באישור האח גם בלי הצום.

tarimulu

Well-known member
הדר בחזיית הבוקר: היו לי בלילה מחשבות טורדניות על קורס לפני שהייתי בברקלי על קריפטו כמטבע אינפלציוני והמשבר הכלכלי של 2008

tarimulu

Well-known member
הדר: שברתי צום של כיפור כשהייתי בארה"ב כי השותף שלי הכין בייקון בבוקר והיה נראה טעים

svtar25

Well-known member
הדר: שברתי צום של כיפור כשהייתי בארה"ב כי השותף שלי הכין בייקון בבוקר והיה נראה טעים​
אני מבינה שיש הרבה מאוד חלמונים שצמים בכיפור בקטע בריאותי, חלק ערכי חשבון נפש שכזה לעצמם. אבל אם נגיד אכילת בייקון בכללי אסור ביהדות, ואת כל השנה אוכלת בייקון ואז צמה כדאי לכפר על חטא ואז דקה אחרי הצום שוב אוכלת בייקון, החטא נסלח, כי הרי צמת 😉 אבל הדר כל כך ערכית ומסכנה נפלה בפיתוי של שכן מרושע שהכין בייקון טעים

yalian

Well-known member
אני מבינה שיש הרבה מאוד חלמונים שצמים בכיפור בקטע בריאותי, חלק ערכי חשבון נפש שכזה לעצמם. אבל אם נגיד אכילת בייקון בכללי אסור ביהדות, ואת כל השנה אוכלת בייקון ואז צמה כדאי לכפר על חטא ואז דקה אחרי הצום שוב אוכלת בייקון, החטא נסלח, כי הרי צמת 😉 אבל הדר כל כך ערכית ומסכנה נפלה בפיתוי של שכן מרושע שהכין בייקון טעים
כמה קרובים שלי בדיוק ככה (רק שרימפס במקום בייקון 😆), צמים כי זו המסורת מהבית, כי זו רוח היום המיוחד הזה, כי זה עושה reset
🤷🏻‍♀️ כל אחד וסיבותיו

יונתנסקי

Well-known member
בתור אפיקורסית, שיודעת את החומר כתוב:

האומר "אחטא ואשוב ואחטא....תשובתו לא מתקבלת"

גם לאלוהים יש גבולות כמה הוא מוכן שיעבדו עליו.....

svtar25

Well-known member
מטריד אותי מאתמול האם "אח גדול איטלקי בלונדי" ו,"אחות קטנה מזמרת" לבית משפחת סוכנות "יולי" השלימו ?

katy2022

Well-known member
מלאני ועידן ממשיכים לנבור לדי ג'יי בקריירה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה