** שרשור בוקר - היום ה-74 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

נטעאפרת

Well-known member
מחליא אותי "הוידוי" אתמול של אור על המצוקה הכלכלית (מאיפה אני אביא שש אלף), לא כי אני שופוני ומהמר (אני לא, בקזינו.. בקטנה) והניגון על זה ( לעומת כמובן "ילדת השמנת" הראויה לגנאי, העשירה שעובדת ולומדת ועוזרת להורים..). כ"כ שקוף ובזוי, האיש הצדיק הזה, החייל הנפקד הזה, העידית שבעידית של הצעיר הישראלי. גיבור תרבות האיש הזה. דוגמה ומופת☹️☹️

יונתנסקי

Well-known member
מחליא אותי "הוידוי" אתמול של אור על המצוקה הכלכלית (מאיפה אני אביא שש אלף), לא כי אני שופוני ומהמר (אני לא, בקזינו.. בקטנה) והניגון על זה ( לעומת כמובן "ילדת השמנת" הראויה לגנאי, העשירה שעובדת ולומדת ועוזרת להורים..). כ"כ שקוף ובזוי, האיש הצדיק הזה, החייל הנפקד הזה, העידית שבעידית של הצעיר הישראלי. גיבור תרבות האיש הזה. דוגמה ומופת☹️☹️
שוין !!!
ההיפך ממה שכתבתי בתחילת השירשור.

יונתנסקי

Well-known member
כל 3 שנים אומרים את זה על ה-3 שנים שחלפו, גם ב-2020 אמרו את זה וגם ב-2015, ולא רק אצלנו אגב, גם עולמית
כל 3 שנים אומרים את זה על ה-3 שנים שחלפו, גם ב-2020 אמרו את זה וגם ב-2015, ולא רק אצלנו אגב, גם עולמית
תראה,
לא אגלה את גילי, אבל אני כבר לא בת 16.

אחד הנושאים בבחינת בגרות בחיבור עברי היה על "דור האספרסו".

אז דיברו על "עשור"
לימים זה הפך "חומש"
אתה מדבר על כל 3 שנים.
בעתיד זה יהיה כל שנה, ומה הלאה ?

נצטרך להחחזיר את הגלגל אחורה ולקבוע מחדש מהי נורמליות ?

קבצים מצורפים

• לעולם אל תאבד ייאוש.jpg
    לעולם אל תאבד ייאוש.jpg
    KB 201.1 · צפיות: 3

svtar25

Well-known member
ואחריו מיד כמו תמיד השוליה דני מצטרף לבכי, מגדיל ומוסיף איך גנבו לו את שרשרת ורסצ'ה (הבנתם שזה חיקוי) שאבא הכין לו במו ידיו השחורות מעבודה​
גנבו בבית אח הגדול? מי?

TyPooN

Well-known member
לא, באיזה מועדון באיטליה ושהוא היה גמור ובסטלה (אבל הוא לא יוצא למועדונים ולבלות)

foreigner 3

Well-known member
שמועה בידור דייקו עד עכשיו.
מיכל אחרונה :LOL:

קבצים מצורפים

• 14-8.jpg
    14-8.jpg
    KB 21.8 · צפיות: 29
מצב
הנושא נעול.
למעלה