סטלה והשטויות שלהעינב יצאה הכי אכפתית? אני בוכה מצחוק
מחר זה כבר יהיה מיכלי כפרהמשתלבת יפה במטבח ובדעות שלך... כך מתחילה חווה הדעת החיובית של דני למיכל ובסיכום תותחית. היא לא מבינה איך תמיד יש לו את הדבר הנכון להגיד
שילה מתערב: מיכלי אני מסכים עם כל מילה שלו...
משתלבת בתחת שלי. באה מוכנה מהבית, עשתה חזרות ולקחה שיעורי משחק בצביעות מאוסה.משתלבת יפה במטבח ובדעות שלך... כך מתחילה חווה הדעת החיובית של דני למיכל ובסיכום תותחית. היא לא מבינה איך תמיד יש לו את הדבר הנכון להגיד
שילה מתערב: מיכלי אני מסכים עם כל מילה שלו...
לי שילה נשמע מאד אמין וישירלא מאמינה לאף מילה שיוצאת לשילה מהפה
אומר בול מה שהיא רוצה לשמוע
שחקן ראשי של הבית
שום דבר לא יגרום לי לחבב אותו
לא הייתי רוצה בן אדם כזה במעגל חברים שלי ושל בעלי
זו הגדרה מדויקת לפרידהמשתלבת בתחת שלי. באה מוכנה מהבית, עשתה חזרות ולקחה שיעורי משחק בצביעות מאוסה.
לא אמינה בול על הפרצוף שלה.
או בגלל סוויסה והפוסט שלואם זה בחירת המשפחות אז למה ביקשו מהקהל להצביע?
או שלא הבנתי כלום
כי הם הבינו שאמא של אמילי הייתה מעורבת מידי בהצבעות ושזה לא הקהל. עובדה שעידן קיבל את הדברים הכי שליליים. זאת העונה של סטלהאם זה בחירת המשפחות אז למה ביקשו מהקהל להצביע?
או שלא הבנתי כלום
סוויסה כתב שזה לפי IPכי הם הבינו שאמא של אמילי הייתה מעורבת מידי בהצבעות ושזה לא הקהל. עובדה שעידן קיבל את הדברים הכי שליליים. זאת העונה של סטלה
אלא אם כן משתמשים בvpnסוויסה כתב שזה לפי IP
אז זה לא באמת משנה כמה מצביעים
זה שווה לפעם אחת.
הוא דיבר על הסקרים באופן כללי, ספציפית בסקר האח לא הייתה בעיה כזאת. בכל מקרה, זה לא משנה. עוז לא שאל ״מי...הכי בבית״. הוא הציב שני דיירים אחד מול השני ושאל מי הכי אכפתי. אין מציאות כזאת שעינב קיבלה ״יותר אכפתית״ מפרידה ע״י הקהלסוויסה כתב שזה לפי IP
אז זה לא באמת משנה כמה מצביעים
זה שווה לפעם אחת.
הביתה.מה גאיה רוצה?
היא באמת לא חשובה... פספסה הזדמנות פז12:45 שיחת מלאני -שילה
- מלאני מסתובבת כבר כמה שבועות בתחושה שהיא לא מעניינת ולא חשובה,
ובסוף הבמה היחידה שהיא מקבלת זה שהיא הכי אסטרטגית, דבר שמצטייר כשלילי
- בחיים בחוץ היא לא פתחה את הלב כמו בבית האח
- מבינה שאנשים לא ניגשים לפעמים כי היא משדרת ריחוק, לא חייכנית, לא מחבקת
- חושבת שהיא כן מזהה אצל אנשים אחרים שהם לא בטוב גם בלי שהם יבכו, ומבאס אותה שאחרים לא ככה לגביה
מצד שני, אני לא חושבת שהיא יכלה - מהמקום שהיא היתה בו - לעשות דברים אחרת.היא באמת לא חשובה... פספסה הזדמנות פז
תצא כמו בן עם תחושת החמצה נוראית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.