נועם היה צריך להגיד לאמילי, כולם כועסים על שילה על זה שהוא התחיל איתך, אבל אני התחלתי איתך בתחילת העונה ועידן לא ביקש ממני אישור ואני רוצה אותך עד עכשיו ואת ועידן מתנשקים על ידי. כי נראה לי נועם עד עכשיו פגוענועם סתום ברמות קשות
דבע אמיתי ועיקש כמו פרד
אם אנשים כאלה לא לא נכנסת לשיחות
ואם חייבת
מצטיידת באופטלגין מראש
קרציה טילים
הוא פגוע במוחנועם היה צריך להגיד לאמילי, כולם כועסים על שילה על זה שהוא התחיל איתך, אבל אני התחלתי איתך בתחילת העונה ועידן לא ביקש ממני אישור ואני רוצה אותך עד עכשיו ואת ועידן מתנשקים על ידי. כי נראה לי נועם עד עכשיו פגוע
אלה תוצאות החינוך בפריפרייה אין השקעה במיוחד בנתיבות בתחום החינוך. בתחום הבנין חל פיתוח אדירהוא פגוע במוח
חבל שלא עושים השתלה
הוא ממש זקוק
בגלל זה צריך ריב בין אמילי וגאיהאם יהיה ריב בין אמילי למלאני
אז אמילי פאקינג קופר תצפה מעידן להיות בצד שלה וייתכן גם שלא לדבר עם מלאני
שזה מקסים
כי כשהיה פיצוץ בין עידן לשילה
אמילי לא הפסיקה לתקשר איתו
לא יהיה שום ריב בין השתיים. מלאני אוהבת לריב רק מאחורי הגב. אמילי לא חוששת לפתוח מבערים, אבל לא תעז לריב עם מלאני.אם יהיה ריב בין אמילי למלאני
שזה מקסים
אמילי תריבלא יהיה שום ריב בין השתיים. מלאני אוהבת לריב רק מאחורי הגב. אמילי לא חוששת לפתוח מבערים, אבל לא תעז לריב עם מלאני.
אמילי תריב גם תריב אם היא תהיה מחוממת מספיקלא יהיה שום ריב בין השתיים. מלאני אוהבת לריב רק מאחורי הגב. אמילי לא חוששת לפתוח מבערים, אבל לא תעז לריב עם מלאני.
אם יהיה ריב בין אמילי למלאני
שזה מקסים
עידן יגיד לאמילי ללכת להתנצל בדוק נודרתעידן כרגיל לא יהיה בצד של אף אחד, כמו הפחדן שהוא.
החבר הכי טוב שלו בבית צעק על חברה שלו סתמי ת'פה ועוד כל מיני קללות.
הבן אדם סמרטוט.
לצערי לאעינב במשבר? מה זה
איזה קול של צפרדע יש לה, מישהו אמר לה?
כואב לך הראש?איפה הרופא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.