הלוואייגיע לשיא כשכנראה "תינטש" בשבת
(אבל יותר הלוואי שחיים)
ומעניין אם נתחיל לשמוע אז יותר "למדתי ממיכל ש....."
הלוואייגיע לשיא כשכנראה "תינטש" בשבת
אחד משניהם זה טוב השני אחריו, כן היא למדה להשמיע את עצמה בקול, תוכל לעשות השלמות בחוץ עם מיכלהלוואי
(אבל יותר הלוואי שחיים)
ומעניין אם נתחיל לשמוע אז יותר "למדתי ממיכל ש....."
אני פשוט דואגת מאוד שלא תהיה עוד הזדמנות בה חיים יעמודאחד משניהם זה טוב השני אחריו, כן היא למדה להשמיע את עצמה בקול, תוכל לעשות השלמות בחוץ עם מיכל
ונאמר אמן!יגיע לשיא כשכנראה "תינטש" בשבת
מאמילימאיזו צ'וקי מלאני התאכזבה או שזאת בכלל לא צ'וקי
נהדר, אז אני לא סובלת את ההתנהלות של חיים האמיתי,הנה, ראיתי עכשיו
חבר ילדות של חיים (דוידי שמו)
אמר עליו דברים טובים.
הדגיש, שחיים שאנחנו רואים, הוא חיים האמיתי.
גיברת, אל תשוויצינהדר, אז אני לא סובלת את ההתנהלות של חיים האמיתי,
ומחזיקה אצבעות שחיים האמיתי יעלה במדרגות בשבת
ממש! הייתי קצת מופתעתפרידה ממציאה על הדר ומגלה שטועה מיכל מעודדת אותה חולה עלייך פרידה: טוב גם לי מגיע לטעות. חשבתי שהן בסטטוס של ידידות זהירה מסתבר שפרידה מחפשת אותה.
פרידה מחפשת אותה לא יאומן השקרים של תומכי הדר מי אתמול היה צבוע והחמיא לה על השיר ואז הלך לכלך עליה עם אמילי בפרק וניסה להדליק עליה אנשיםפרידה ממציאה על הדר ומגלה שטועה מיכל מעודדת אותה חולה עלייך פרידה: טוב גם לי מגיע לטעות. חשבתי שהן בסטטוס של ידידות זהירה מסתבר שפרידה מחפשת אותה.
איזה הדר? הדר שלנו?פרידה מחפשת אותה לא יאומן השקרים של תומכי הדר מי אתמול היה צבוע והחמיא לה על השיר ואז הלך לכלך עליה עם אמילי בפרק וניסה להדליק עליה אנשים
לא זה לא היה הדר זה היה גברת חשש זה בחורה אחרת בגלל התומכים שלה לא זוכרים את האמתאיזה הדר? הדר שלנו?
לא יכול להיות.
אני מבין שפסחנו על הרעל שהדר הפיצה על פרידה במהלך המשימה האחרונה?פרידה ממציאה על הדר ומגלה שטועה מיכל מעודדת אותה חולה עלייך פרידה: טוב גם לי מגיע לטעות. חשבתי שהן בסטטוס של ידידות זהירה מסתבר שפרידה מחפשת אותה.
אל תספר להם עובדות של גברת מניפולציותאני מבין שפסחנו על הרעל שהדר הפיצה על פרידה במהלך המשימה האחרונה?
לא הפיצה רעל אמרה ששתיהן טובות אבל המעשה שעשתה לא מקובל. היא בעיקר עודדה אתמלאני. לא רואה במה שונה מתגובות אחרות שלעידן ועוד אבל...אני מבין שפסחנו על הרעל שהדר הפיצה על פרידה במהלך המשימה האחרונה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.