תסתכלי על התקרה. בז'עוד שיחה סתומה בין פרידה לדיג'יי
אני עושה חיים ואומרת:
"אין לי כוחות לזה"
תסתכלי על התקרה. בז'עוד שיחה סתומה בין פרידה לדיג'יי
אני עושה חיים ואומרת:
"אין לי כוחות לזה"
כל השיחות שלה זה בשביל שירים לה יחמיא לה וינשום אותה.עוד שיחה סתומה בין פרידה לדיג'יי
אני עושה חיים ואומרת:
"אין לי כוחות לזה"
די ג׳יי קמצן במילים ובמחמאות…קשה לו להתבטא…והיא רוצה וצריכה …כל השיחות שלה זה בשביל שירים לה יחמיא לה וינשום אותה.
זה השלב שהאח הופך לחתונמי או אהבה חדשה. שלב הבכוח...איך השיחות בין פרידה לדי ג'יי נשמעות לכם ?
בשפתו : "זה מטורף".... הזוי.
מלאניפאסיב אגרסיב זה אופי?
אופי חרא אבל כן.פאסיב אגרסיב זה אופי?
תשובה שאף אישה לא הייתה רוצה לשמועכדי להצדיק את עמדתה, פרידה שואלת את עידן "מה היית עונה לאמילי אם הייתה שואלת מי האישה הכי יפה בעולם?"
נתן להבין שבשלב מסוים ביחסים הוא היה אומר אמילי אבל היום ייתכן שהיה עונה דומה לדיג׳יי
פרידה לדיג׳יי בתגובה: מקווה שהחבר הטלפוני עזר לך
מודעות עצמית זה לא הצד החזק שלה...כדי להצדיק את עמדתה, פרידה שואלת את עידן "מה היית עונה לאמילי אם הייתה שואלת מי האישה הכי יפה בעולם?"
נתן להבין שבשלב מסוים ביחסים הוא היה אומר אמילי אבל היום ייתכן שהיה עונה דומה לדיג׳יי
פרידה לדיג׳יי בתגובה: מקווה שהחבר הטלפוני עזר לך
פרידה ודיג'יי משחקים בקומדיה רומנטית, אבל היא לא נתנה לו את התסריט להיוםפרידה מצפה שיגיד לה שהיא הכי יפה בעולם? למה לשקר?
היא עצמה בחרה ביוסי הכי יפה בבית ולא בזה שהיא מנהלת איתו קשר רומנטי.
ענה נכון עידן שאמר שאם הקשר שלו וברגע שהקשר עם אמילי יתפתח אז היא תהיה הכי יפה בעיניו, כרגע ברור שיש מודל לכל אחד בראש
זה אמיתי או למצלמות ?פרידה ודיג'יי משחקים בקומדיה רומנטית, אבל היא לא נתנה לו את התסריט להיום
יותר כמו טרגדיה רומנטית.פרידה ודיג'יי משחקים בקומדיה רומנטית, אבל היא לא נתנה לו את התסריט להיום
הוא יכול אחר כך לבוא למספרה של אור שיספר אותו ויצבע לו את השיער בחזרהיותר כמו טרגדיה רומנטית.
שנה עם פרידה והוא יתמלא שיערות לבנות.
את מאמינה שהוא יחזיק שנה? יברח לה אחרי שבוע.יותר כמו טרגדיה רומנטית.
שנה עם פרידה והוא יתמלא שיערות לבנות.
גבר אמיתי עונה מה שהאישה רוצה לשמוע…סוריפרידה מצפה שיגיד לה שהיא הכי יפה בעולם? למה לשקר?
היא עצמה בחרה ביוסי הכי יפה בבית ולא בזה שהיא מנהלת איתו קשר רומנטי.
ענה נכון עידן שאמר שאם הקשר שלו וברגע שהקשר עם אמילי יתפתח אז היא תהיה הכי יפה בעיניו, כרגע ברור שיש מודל לכל אחד בראש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.