לא רק המשפט הזה.אחד המשפטים היותר מטומטמים שיצאו למלאני מהפה
המשפט שבא בעקבותיו יותר אידיוטי
"אני בוכה בגלל ילדה בת 21".
לא רק המשפט הזה.אחד המשפטים היותר מטומטמים שיצאו למלאני מהפה
מישהו פה "מעריץ" את הדר....09:32 הדר קמה
09:32 הדר עם חולצה
09:33 הדר קולטת שהמצלמה עוקבת אחריה רוקדת
09:33 הדר יורדת לחזיה (רואים ברקע דרך המראה)
היום נפתח רשמית
יש אנשים שרוצים נורא להתפרסם, הסוכנות שולחת אותם לאח כדי שזה יקצר להם את הדרך כי אין להם כשרון בולט במיוחד.. אבל, הם רוצים להיות מלאכים ולא בני אדם, ואסטרטג נתפס כמשהו שלילי ולא הדמות של המאדר תרזה שרק נקלעה למקום במקרה.אני לא כל כך מבינה למה אנשים נעלבים (גם נשים, גם גברים)
כש"מאשימים" אותם באסטרטגיוּת.
הרי הכל משחק (game), וזה חלק מחוקי המשחק.
לא האשימו אותם בגניבה, רצח, אפילו לא בזנות.....
גם שחקני שחמט עושים אסטרטגיה.
יש אנשים שקשה להם להבין הכל. אני.
המחשבה שלך הגיונית, ויש גרסאות של האח הגדול שבהן להיות אסטרטג זו מחמאה ולא עלבון, שאסטרטגים מנצחים במשחק, וגם המתמודדים האחרים מכבדים את זה ומבינים ש"המהלך האסטרטגי הזה היה נכון עבור המשחק שלו וגם אני הייתי פועל כך בנעליו" ולא כועסים על זה או רואים בזה דבר רעאני לא כל כך מבינה למה אנשים נעלבים (גם נשים, גם גברים)
כש"מאשימים" אותם באסטרטגיוּת.
הרי הכל משחק (game), וזה חלק מחוקי המשחק.
לא האשימו אותם בגניבה, רצח, אפילו לא בזנות.....
גם שחקני שחמט עושים אסטרטגיה.
יש אנשים שקשה להם להבין הכל. אני.
המחשבה שלך הגיונית, ויש גרסאות של האח הגדול שבהן להיות אסטרטג זו מחמאה ולא עלבון, שאסטרטגים מנצחים במשחק, וגם המתמודדים האחרים מכבדים את זה ומבינים ש"המהלך האסטרטגי הזה היה נכון עבור המשחק שלו וגם אני הייתי פועל כך בנעליו" ולא כועסים על זה או רואים בזה דבר רע
אולי זה רמז
חבִּיבַּהלֶ'ה (מקווה שמותר לפנות אליך כך)לא יכולה לראות את בית הכנסת הזה באח הגדול.
למיטב זכרוני לעתים כן מגלים, או היו מגליםיש לי שאלה כללית.
אני מבינה את האינטרס לא לגלות הצבעות אמת תוך כדי העונה. אבל מה האינטרס לא לגלות הצבעות הגמר? לא דווקא של אח הגדול אלה בכללי בריאליטי. למה לא מגלים באיזה פער מי ניצח?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.