אולי פרידה גם רצתה להכין עוגיות ועוגות בביתאולי היא גם רוצה להיות זמרת ולגעת בצמרת
וצינזרו לנו
אולי פרידה גם רצתה להכין עוגיות ועוגות בביתאולי היא גם רוצה להיות זמרת ולגעת בצמרת
ברור אולי היא גם גנבה את הקרם שיזוף של הדר ולא הסכימה לתת לאוראולי פרידה גם רצתה להכין עוגיות ועוגות בבית
וצינזרו לנו
היה לה קרם שיזוף סודי שהיא החביאה ולא הסכימה לתת ליהודהברור אולי היא גם גנבה את הקרם שיזוף של הדר ולא הסכימה לתת לאור
מי זה יהודההיה לה קרם שיזוף סודי שהיא החביאה ולא הסכימה לתת ליהודה
הדייר AI שנכנס עם גאיהמי זה יהודה
נשבע לא זכרתי שהיה דייר כזה כנראה לא היה בו את רמת הכוכבות של איציק וצחיהדייר AI שנכנס עם גאיה
וואי הזכרת לי שגם לאיציק היא לא נתנה מקרם השיזוף הסודי!נשבע לא זכרתי שהיה דייר כזה כנראה לא היה בו את רמת הכוכבות של איציק וצחי
איציק עסוק בלהיות כוכב הוא לא מתעסק בדברים קטנים וקנאים כמו קרם שיזוףוואי הזכרת לי שגם לאיציק היא לא נתנה מקרם השיזוף הסודי!
טרגדיה שהוא הודח ככה בהפתעהאיציק עסוק בלהיות כוכב הוא לא מתעסק בדברים קטנים וקנאים כמו קרם שיזוף
אבל גם בגרון שלי היא תקועההדר אחלה - והיא תקועה להם כמו עצם בגרון אבל שיחנקו מה אכפת לי
מגיע לךאבל גם בגרון שלי היא תקועה
מה אני עשיתי
אתה השארת את חיים בביתאבל גם בגרון שלי היא תקועה
מה אני עשיתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.