** שרשור בוקר - היום ה-8 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ערן .

Well-known member
תום אמר לדנה : בחוץ אני מדפדף בנות.
מה זו האמירה הדוחה הזו? באמת, האח הגדול, אבל אין גבול?
ועכשיו מה? הוא יעבור בין כל הבנות בבית? הדר ואז אמילי ואז עינב ואז קורל ואז דנה ואז פרידה?

פאף פה

Well-known member
ועכשיו מה? הוא יעבור בין כל הבנות בבית? הדר ואז אמילי ואז עינב ואז קורל ואז דנה ואז פרידה?
מדפדף? איכס! דוחה! הוא לא גבר הוא עלוב נפש!
ואיך הוא נמרח ומנשק פתאום בלי אזהרה פשוט נדבק לבחורה מהצד ושולח ידיים! עם הדר הוא עשה את זה ועם פרידה גם!
אם לצטט את מיס קארטר - אם גבר היה עושה לי את זה הוא היה נשאר בלי יד

ערן .

Well-known member
ואיך הוא נמרח ומנשק פתאום בלי אזהרה פשוט נדבק לבחורה מהצד ושולח ידיים! עם הדר הוא עשה את זה ועם פרידה גם!
למה הבנות לא אומרות כלום? באמת. אני לא מבין את זה. הוא פשוט יעבור דיירת דיירת, ילטף וינשק והיא תשתוק? לא לעניין.

פאף פה

Well-known member
למה הבנות לא אומרות כלום? באמת. אני לא מבין את זה. הוא פשוט יעבור דיירת דיירת, ילטף וינשק והיא תשתוק? לא לעניין.
הן כל כך נואשות לתשומת לב, בעיקר פרידה, והן משתפות פעולה כאילו שהמגע שלו זה חלק בלתי נפרד מה״ידידות״. קשה לראות.

Psy Bear

Well-known member

אתם לא מבינים שתום מנצל את המעמד שלו. כל הבנות האלו תום הכניס אותן בניגוד לחוק למועדונים שלו מהדלת האחורית, שם הן כמובן צרכו אלכוהול וחומרים אחרים. הן ראו בו אלוהים. וככה הן גדלו בהערצה אליו ולדמויות כמוהו.
זו סצנה אחת גדולה של גועל נפש.

פאף פה

Well-known member
אתם לא מבינים שתום מנצל את המעמד שלו. כל הבנות האלו תום הכניס אותן בניגוד לחוק למועדונים שלו מהדלת האחורית, שם הן כמובן צרכו אלכוהול וחומרים אחרים. הן ראו בו אלוהים. וככה הן גדלו בהערצה אליו ולדמויות כמוהו.
זו סצנה אחת גדולה של גועל נפש.
מזתומרת בניגוד לחוק? הן היו קטינות? ומנין המידע? זו האשמה לא קטנה…

Psy Bear

Well-known member
מזתומרת בניגוד לחוק? הן היו קטינות? ומנין המידע? זו האשמה לא קטנה…

קורלי סיפרה על זה בגאווה. איך תום היה מגניב אותן מאחורה כשהן היו קטינות כי אסור היה להן לשתות אלכוהול עדיין.
מעבר לזה, אני מכיר את הסצנה.

פאף פה

Well-known member
קורלי סיפרה על זה בגאווה. איך תום היה מגניב אותן מאחורה כשהן היו קטינות כי אסור היה להן לשתות אלכוהול עדיין.
מעבר לזה, אני מכיר את הסצנה.
שמעתי שזה קורה ותיארתי לי שזה קיים אבל אני בשוק מזה שהטמבלית סיפרה על זה בגאווה! טוב, הוא דוחה מכל וכל, מה עוד אפשר לומר. ואגב יש לו מבט של סוטה, לזה שמתי לב.

Psy Bear

Well-known member
שמעתי שזה קורה ותיארתי לי שזה קיים אבל אני בשוק מזה שהטמבלית סיפרה על זה בגאווה! טוב, הוא דוחה מכל וכל, מה עוד אפשר לומר. ואגב יש לו מבט של סוטה, לזה שמתי לב.
גם מעבר לגאווה היא סיפרה את זה כאילו הוא הגיבור של הילדות שלה עם ברק בעיניים.
כל הבנות האלו גדלו ככה כשהטינופות האלו הם הגיבורים ודמות האב שלהן.

אנשים כמו תום דוחים אותי וכל התרבות הזו גורמת לי להקיא.

misscarter

Well-known member
הלוואי שמישהי שם תעמיד אותן במקום. כל כל הרבה נערות רואות את הערוץ וחושבות שככה נראה חיזור.

meital38

Well-known member
לא הבנתי - היום הוא נדבק לפרידה ושולח ידיים? כנראה הדר באמת מסכנה וצריכה זוגיות כדי לשרוד.

פאף פה

Well-known member
לא הבנתי - היום הוא נדבק לפרידה ושולח ידיים? כנראה הדר באמת מסכנה וצריכה זוגיות כדי לשרוד.
לא היום, בשבוע שהיה
לפני שהדר החליטה שהיא עושה מוב כדי להרחיק ממנו את פרידה

meital38

Well-known member
לא היום, בשבוע שהיה
לפני שהדר החליטה שהיא עושה מוב כדי להרחיק ממנו את פרידה
הדר עשתה מוב - כדי שהיא תהיה היחידה עם רומן בבית וכל הפוקוס יהיה עליה. היא חושבת שזוגיות תוביל אותה רחוק - רק שלא נראה שתוך שבוע היא כבר דבוקה לזוגיות שלה - הם פשוט דוחים אותי

הדר עשתה מוב - כדי שהיא תהיה היחידה עם רומן בבית וכל הפוקוס יהיה עליה. היא חושבת שזוגיות תוביל אותה רחוק - רק שלא נראה שתוך שבוע היא כבר דבוקה לזוגיות שלה - הם פשוט דוחים אותי
הדר בלתי נסבלת - מתנשאת על כלום ושום דבר חושבת שהיא יועצת ניסתה לעבור אחד אחד כל השבוע להראות כאילו מתעניינת כדי שלא יעמידו אותה להדחה אבל לא עזר לה כנראה שלא יכלה לשחק יותר מול משפחת טנג'י - היא שחקנית עלובה נקווה שתודח בקרוב יחד עם החבר שלה

Messier41

Active member
ומה עם האחריות של הבנות? מזכיר לי אשה נבגדת שמאשימה את הבחורה ולא את בעלה.

ziniozi

Well-known member
הגיוני שברק יודח - הכי פחות בלט.
דינור גם בסכנה
הכל שאלה מה האח מתכנן, לא מאמינה להצבעות הקהל, רק לשיקולי הפקה.
האח מת על בן - מופיע הרבה במשדרים הערוכים
הדר מככבת בלייב
אור מככב בסקרים
אורית ולירון עושות אקשן
לאמילי אני לא דואגת כי הראתה מעצמה דברים טובים עד כה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה