בוקר טוב
מדפדף? איכס! דוחה! הוא לא גבר הוא עלוב נפש!תום אמר לדנה : בחוץ אני מדפדף בנות.
מה זו האמירה הדוחה הזו? באמת, האח הגדול, אבל אין גבול?
ועכשיו מה? הוא יעבור בין כל הבנות בבית? הדר ואז אמילי ואז עינב ואז קורל ואז דנה ואז פרידה?
למה הבנות לא אומרות כלום? באמת. אני לא מבין את זה. הוא פשוט יעבור דיירת דיירת, ילטף וינשק והיא תשתוק? לא לעניין.מדפדף? איכס! דוחה! הוא לא גבר הוא עלוב נפש!
ואיך הוא נמרח ומנשק פתאום בלי אזהרה פשוט נדבק לבחורה מהצד ושולח ידיים! עם הדר הוא עשה את זה ועם פרידה גם!
אם לצטט את מיס קארטר - אם גבר היה עושה לי את זה הוא היה נשאר בלי יד
הן כל כך נואשות לתשומת לב, בעיקר פרידה, והן משתפות פעולה כאילו שהמגע שלו זה חלק בלתי נפרד מה״ידידות״. קשה לראות.למה הבנות לא אומרות כלום? באמת. אני לא מבין את זה. הוא פשוט יעבור דיירת דיירת, ילטף וינשק והיא תשתוק? לא לעניין.
עצוב. מקרה אליאב 2הן כל כך נואשות לתשומת לב, בעיקר פרידה, והן משתפות פעולה כאילו שהמגע שלו זה חלק בלתי נפרד מה״ידידות״. קשה לראות.
למה הבנות לא אומרות כלום? באמת. אני לא מבין את זה. הוא פשוט יעבור דיירת דיירת, ילטף וינשק והיא תשתוק? לא לעניין.
מזתומרת בניגוד לחוק? הן היו קטינות? ומנין המידע? זו האשמה לא קטנה…אתם לא מבינים שתום מנצל את המעמד שלו. כל הבנות האלו תום הכניס אותן בניגוד לחוק למועדונים שלו מהדלת האחורית, שם הן כמובן צרכו אלכוהול וחומרים אחרים. הן ראו בו אלוהים. וככה הן גדלו בהערצה אליו ולדמויות כמוהו.
זו סצנה אחת גדולה של גועל נפש.
מזתומרת בניגוד לחוק? הן היו קטינות? ומנין המידע? זו האשמה לא קטנה…
שמעתי שזה קורה ותיארתי לי שזה קיים אבל אני בשוק מזה שהטמבלית סיפרה על זה בגאווה! טוב, הוא דוחה מכל וכל, מה עוד אפשר לומר. ואגב יש לו מבט של סוטה, לזה שמתי לב.קורלי סיפרה על זה בגאווה. איך תום היה מגניב אותן מאחורה כשהן היו קטינות כי אסור היה להן לשתות אלכוהול עדיין.
מעבר לזה, אני מכיר את הסצנה.
גם מעבר לגאווה היא סיפרה את זה כאילו הוא הגיבור של הילדות שלה עם ברק בעיניים.שמעתי שזה קורה ותיארתי לי שזה קיים אבל אני בשוק מזה שהטמבלית סיפרה על זה בגאווה! טוב, הוא דוחה מכל וכל, מה עוד אפשר לומר. ואגב יש לו מבט של סוטה, לזה שמתי לב.
הלוואי שמישהי שם תעמיד אותן במקום. כל כל הרבה נערות רואות את הערוץ וחושבות שככה נראה חיזור.מדפדף? איכס! דוחה! הוא לא גבר הוא עלוב נפש!
ואיך הוא נמרח ומנשק פתאום בלי אזהרה פשוט נדבק לבחורה מהצד ושולח ידיים! עם הדר הוא עשה את זה ועם פרידה גם!
לא הבנתי - היום הוא נדבק לפרידה ושולח ידיים? כנראה הדר באמת מסכנה וצריכה זוגיות כדי לשרוד.מדפדף? איכס! דוחה! הוא לא גבר הוא עלוב נפש!
לא היום, בשבוע שהיהלא הבנתי - היום הוא נדבק לפרידה ושולח ידיים? כנראה הדר באמת מסכנה וצריכה זוגיות כדי לשרוד.
הדר עשתה מוב - כדי שהיא תהיה היחידה עם רומן בבית וכל הפוקוס יהיה עליה. היא חושבת שזוגיות תוביל אותה רחוק - רק שלא נראה שתוך שבוע היא כבר דבוקה לזוגיות שלה - הם פשוט דוחים אותילא היום, בשבוע שהיה
לפני שהדר החליטה שהיא עושה מוב כדי להרחיק ממנו את פרידה
הדר בלתי נסבלת - מתנשאת על כלום ושום דבר חושבת שהיא יועצת ניסתה לעבור אחד אחד כל השבוע להראות כאילו מתעניינת כדי שלא יעמידו אותה להדחה אבל לא עזר לה כנראה שלא יכלה לשחק יותר מול משפחת טנג'י - היא שחקנית עלובה נקווה שתודח בקרוב יחד עם החבר שלההדר עשתה מוב - כדי שהיא תהיה היחידה עם רומן בבית וכל הפוקוס יהיה עליה. היא חושבת שזוגיות תוביל אותה רחוק - רק שלא נראה שתוך שבוע היא כבר דבוקה לזוגיות שלה - הם פשוט דוחים אותי
ומה עם האחריות של הבנות? מזכיר לי אשה נבגדת שמאשימה את הבחורה ולא את בעלה.תום אמר לדנה : בחוץ אני מדפדף בנות.
מה זו האמירה הדוחה הזו? באמת, האח הגדול, אבל אין גבול?
ועכשיו מה? הוא יעבור בין כל הבנות בבית? הדר ואז אמילי ואז עינב ואז קורל ואז דנה ואז פרידה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.