איתי לוי במסוק. יש תמונות של ארבעת החטופים ושהם חזרו...יש תמונה בישראל בידורמסוק לאור או מסוק עם הודעה על שחרור 4 חטופים?
עידןהמסוק לאור עשוי לגרום לו עוד יותר לעוף על עצמו
ומנגד, לפתוח חזיתות נוספות מול דיירים אחרים. קורל ודינור כבר הספיקו לרכל עליו בחדר שינה.
אם קורל ואור יריבו, יהב יעמוד לצדה של קורל ויהיו עוד כמה נספחים משני הצדדים. יהיה אש.
ויש אחד שהשקט שלו יותר מעניין מהרעש של האחרים.
זאת הרוח אשר מהלכת סביב, זו הרוח ששמה הוא גבעתי![]()
חיים לא מתבייש לדבר על שום דבר. הוא מאוד פתוח לגבי הקשיים שלו, ה"מצב" שלו ומוכן תמיד להסביר ולספר כל דבר.עם כל חיבתי לעידן אני כל כך רוצה שחיים יזכה. כזה בנאדם מקסים, אינטליגנטי, איש שיחה, מתוק כזה! איך שדיבר על אמא שלו, ריגש אותי. כל הכבוד לו ששרד את מתקפת השאלות המזעזעות והחודרניות של אורית הנוראית. הביכה אותו כל כך, מטומטמת שכזאת
צודק בכל מילה. נחמד לשמוע שאתה מכיר אותוחיים לא מתבייש לדבר על שום דבר. הוא מאוד פתוח לגבי הקשיים שלו, ה"מצב" שלו ומוכן תמיד להסביר ולספר כל דבר.
כל פעם ששאלתי אותו שאלה מהסוג הוא תמיד נתן לי להרדיש שזה בסדר גמור, שהוא לא מצפה מאף אחד שיכיר את המצב שלו לעומק, וזה טוב להתעניין וללמוד.
עם זאת, יש זמן ומקום ודרך לשאול כל דבר. אורית היא גועל נפש ועשתה את זה ביודעין בשולחן מול כולם.
אנשים לא התחברו אליו כי הוא דובר עברית.לא ברור לי על מה ולמה העמידה של בן.
נראה לי הוא בסדר עם כולם
בדיוק.אנשים לא התחברו אליו כי הוא דובר עברית.
הלוואיצנזור ארוך. יש מצב שמספרים להם?
לא יספרו להםצנזור ארוך. יש מצב שמספרים להם?
ולמה קורלי העמידה את עידן? חוצפניתלא ברור לי על מה ולמה העמידה של בן.
נראה לי הוא בסדר עם כולם
תראה מדוע אור העמיד אותו ותבין. כי בן אשכנזי ולא מספיק ביביסט..לא ברור לי על מה ולמה העמידה של בן.
נראה לי הוא בסדר עם כולם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.