** שרשור בוקר - היום ה-8 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

katy2022

Well-known member
אמילי מקנאה. הספר שלה ודוד שלה הבטיחו לה מסוק

מיק83

Well-known member
מסוק לאור או מסוק עם הודעה על שחרור 4 חטופים?

GALxp

Well-known member
המסוק לאור עשוי לגרום לו עוד יותר לעוף על עצמו
ומנגד, לפתוח חזיתות נוספות מול דיירים אחרים. קורל ודינור כבר הספיקו לרכל עליו בחדר שינה.
אם קורל ואור יריבו, יהב יעמוד לצדה של קורל ויהיו עוד כמה נספחים משני הצדדים. יהיה אש.

ויש אחד שהשקט שלו יותר מעניין מהרעש של האחרים.
זאת הרוח אשר מהלכת סביב, זו הרוח ששמה הוא גבעתי |חייל|

פאף פה

Well-known member
המסוק לאור עשוי לגרום לו עוד יותר לעוף על עצמו
ומנגד, לפתוח חזיתות נוספות מול דיירים אחרים. קורל ודינור כבר הספיקו לרכל עליו בחדר שינה.
אם קורל ואור יריבו, יהב יעמוד לצדה של קורל ויהיו עוד כמה נספחים משני הצדדים. יהיה אש.

ויש אחד שהשקט שלו יותר מעניין מהרעש של האחרים.
זאת הרוח אשר מהלכת סביב, זו הרוח ששמה הוא גבעתי |חייל|
עידן🥰

פאף פה

Well-known member
עם כל חיבתי לעידן אני כל כך רוצה שחיים יזכה. כזה בנאדם מקסים, אינטליגנטי, איש שיחה, מתוק כזה! איך שדיבר על אמא שלו, ריגש אותי. כל הכבוד לו ששרד את מתקפת השאלות המזעזעות והחודרניות של אורית הנוראית. הביכה אותו כל כך, מטומטמת שכזאת

Psy Bear

Well-known member
עם כל חיבתי לעידן אני כל כך רוצה שחיים יזכה. כזה בנאדם מקסים, אינטליגנטי, איש שיחה, מתוק כזה! איך שדיבר על אמא שלו, ריגש אותי. כל הכבוד לו ששרד את מתקפת השאלות המזעזעות והחודרניות של אורית הנוראית. הביכה אותו כל כך, מטומטמת שכזאת
חיים לא מתבייש לדבר על שום דבר. הוא מאוד פתוח לגבי הקשיים שלו, ה"מצב" שלו ומוכן תמיד להסביר ולספר כל דבר.
כל פעם ששאלתי אותו שאלה מהסוג הוא תמיד נתן לי להרדיש שזה בסדר גמור, שהוא לא מצפה מאף אחד שיכיר את המצב שלו לעומק, וזה טוב להתעניין וללמוד.

עם זאת, יש זמן ומקום ודרך לשאול כל דבר. אורית היא גועל נפש ועשתה את זה ביודעין בשולחן מול כולם.

פאף פה

Well-known member
חיים לא מתבייש לדבר על שום דבר. הוא מאוד פתוח לגבי הקשיים שלו, ה"מצב" שלו ומוכן תמיד להסביר ולספר כל דבר.
כל פעם ששאלתי אותו שאלה מהסוג הוא תמיד נתן לי להרדיש שזה בסדר גמור, שהוא לא מצפה מאף אחד שיכיר את המצב שלו לעומק, וזה טוב להתעניין וללמוד.

עם זאת, יש זמן ומקום ודרך לשאול כל דבר. אורית היא גועל נפש ועשתה את זה ביודעין בשולחן מול כולם.
צודק בכל מילה. נחמד לשמוע שאתה מכיר אותו😊

meital38

Well-known member
חייבת להגיד כל הכבוד לאיתי לוי - הוא עושה את מה שהאח הגדול לא טרח לעשות - אומנם הם בחרו בעצמם להיכנס במצב הזה לבית אבל בשורות כאל המשמחות הם צריכים לדעת - הם חלק מעם ישראל. חבל שהם לא הצליחו להבין

tarimulu

Well-known member
יהב: "אני אעשה לך טיזר קטן, הפקה..."

צנזור

עכשיו הם מדברים על פוקר אז אולי לא שמעתי נכון את המילה הפקה

מצב
הנושא נעול.
למעלה