** שרשור בוקר - היום ה-80 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ראש גזר54676534254

Well-known member
היא פקאצה קולנית שיכולה להיות מעצבנת מאוד
אבל יש לה לב טוב והיא יודעת להיות חברה טובה למי שרוצה בקרבתה (שזה לא אתה גזר, אל תדאגגגג 😆)
נחמד אבל זה לא אמת בכלל היא לא לכלכה על הדר לפני שבועיים היא לא בחרה במלאני בתור החברה הכי טובה שלה במקום אמילי היא לא יודעת מה זה חברות אבל נו טוב שיהיה אבל העיקר שיש לה לב טוב

סטיריקון9

Well-known member
היא פקאצה קולנית שיכולה להיות מעצבנת מאוד
אבל יש לה לב טוב והיא יודעת להיות חברה טובה למי שרוצה בקרבתה (שזה לא אתה גזר, אל תדאגגגג 😆)
צריך לסייג , היא אינטרסנטית ולכן אם מיכל מדברת איתה ומשמיעה ביקורת על הדר היא מייד אומרת את צודקת וזה קורה הרבה,במרוץ למקובלות שלה היא "מעגלת פינות" אתמול רקדה בסביבת מלאני, למרות התובנות והאכזבה ממנה.

סטיריקון9

Well-known member
איפה הדר בכל הדרמה, נראית עגמומית מותשת ומקטרת. אפשר להבין היא די בודדה, לא מופנה למי שיש לו אנטי אוטומאטי כלפיה ויטען שמחפשת תשומי . יוסי מתחמק מלדבר איתה ועוקצני, נועם מצא אופציות אחרות כשצריך מגע לא שוכח, אמילי בעניינים שלה וגם אוהבת להצמד לשייח. שילה עם השגעונות שלו ועינב תועלתית כלפיה.

yalian

Well-known member
איפה הדר בכל הדרמה, נראית עגמומית מותשת ומקטרת. אפשר להבין היא די בודדה, לא מופנה למי שיש לו אנטי אוטומאטי כלפיה . יוסי מתחמק מלדבר איתה ועוקצני, נועם מצא אופציות אחרות כשצריך מגע לא שוכח, אמילי בעניינים שלה וגם אוהבת להצמד לשייח. שילה עם השגעונות שלו ועינב תועלתית כלפיה.
חיים 😖🤢💩

גליה 1211

Well-known member
איפה הדר בכל הדרמה, נראית עגמומית מותשת ומקטרת. אפשר להבין היא די בודדה, לא מופנה למי שיש לו אנטי אוטומאטי כלפיה ויטען שמחפשת תשומי . יוסי מתחמק מלדבר איתה ועוקצני, נועם מצא אופציות אחרות כשצריך מגע לא שוכח, אמילי בעניינים שלה וגם אוהבת להצמד לשייח. שילה עם השגעונות שלו ועינב תועלתית כלפיה.
כל כך מקווה שהיא תזכה
אבל דיי ברור שהיא לא קורבנית מספיק כדי לקבל את המיליון.

katy2022

Well-known member
נועם לפרידה על עינב: נשמע שהיא אומרת ..אני פגועה..זה הרגשות שלי ואת צריכה לקבל אותם
פרידה: אני מקבלת אותם...מה אני צריכה לעשות? א.ק.ג? ללב? 😂

מצב
הנושא נעול.
למעלה