ראש גזר54676534254
Well-known member
מעולה אני יכול להבין אותה גם אני לא סובל את עינבבכל פעם שפרידה מספרת על העניין עם עינב
שומעים
שהיא לא ממש סובלת את עינב
מעולה אני יכול להבין אותה גם אני לא סובל את עינבבכל פעם שפרידה מספרת על העניין עם עינב
שומעים
שהיא לא ממש סובלת את עינב
היא פקאצה קולנית שיכולה להיות מעצבנת מאודמעולה אני יכול להבין אותה גם אני לא סובל את עינב
נחמד אבל זה לא אמת בכלל היא לא לכלכה על הדר לפני שבועיים היא לא בחרה במלאני בתור החברה הכי טובה שלה במקום אמילי היא לא יודעת מה זה חברות אבל נו טוב שיהיה אבל העיקר שיש לה לב טובהיא פקאצה קולנית שיכולה להיות מעצבנת מאוד
אבל יש לה לב טוב והיא יודעת להיות חברה טובה למי שרוצה בקרבתה (שזה לא אתה גזר, אל תדאגגגג )
צריך לסייג , היא אינטרסנטית ולכן אם מיכל מדברת איתה ומשמיעה ביקורת על הדר היא מייד אומרת את צודקת וזה קורה הרבה,במרוץ למקובלות שלה היא "מעגלת פינות" אתמול רקדה בסביבת מלאני, למרות התובנות והאכזבה ממנה.היא פקאצה קולנית שיכולה להיות מעצבנת מאוד
אבל יש לה לב טוב והיא יודעת להיות חברה טובה למי שרוצה בקרבתה (שזה לא אתה גזר, אל תדאגגגג )
חייםאיפה הדר בכל הדרמה, נראית עגמומית מותשת ומקטרת. אפשר להבין היא די בודדה, לא מופנה למי שיש לו אנטי אוטומאטי כלפיה . יוסי מתחמק מלדבר איתה ועוקצני, נועם מצא אופציות אחרות כשצריך מגע לא שוכח, אמילי בעניינים שלה וגם אוהבת להצמד לשייח. שילה עם השגעונות שלו ועינב תועלתית כלפיה.
אוסיף גם את פרידה שהכל סובב סביבה והיא "חוגגת" מרוב תשומת לב. די בא לי להקיא, פרידה לא מעניינת אותי ועל חיים חרשתיחיים
וזהו בדיוק למה הדר מקטרת ועגמומית כי קשה לה שיש עניין שהיא לא קשורה עליואוסיף גם את פרידה שהכל סובב סביבה והיא "חוגגת" מרוב תשומת לב. די בא לי להקיא, פרידה לא מעניינת אותי ועל חיים חרשתי
זה בדיוק מה שכתבתי בתגובה אחרת, על תגובות אנטי צפויות שנשלפות אוטומאטית, זה שטחי מדיוזהו בדיוק למה הדר מקטרת ועגמומית כי קשה לה שיש עניין שהיא לא קשורה עליו
זה בסדר, הכל זמניאוסיף גם את פרידה שהכל סובב סביבה והיא "חוגגת" מרוב תשומת לב. די בא לי להקיא, פרידה לא מעניינת אותי ועל חיים חרשתי
זמניות הפכה למוטו בתקופה הזאת, עוברים הלאה לאייטם הבאזה בסדר, הכל זמני
התכוונתי יותר בכיוון ששום דבר זה לא לנצח, הדברים משתנים כל הזמןזמניות הפכה למוטו בתקופה הזאת, עוברים הלאה לאייטם הבא
הבנתי, נתפשתי למושג זמניות שמעסיק אותי כנראההתכוונתי יותר בכיוון ששום דבר זה לא לנצח, הדברים משתנים כל הזמן
כל כך מקווה שהיא תזכהאיפה הדר בכל הדרמה, נראית עגמומית מותשת ומקטרת. אפשר להבין היא די בודדה, לא מופנה למי שיש לו אנטי אוטומאטי כלפיה ויטען שמחפשת תשומי . יוסי מתחמק מלדבר איתה ועוקצני, נועם מצא אופציות אחרות כשצריך מגע לא שוכח, אמילי בעניינים שלה וגם אוהבת להצמד לשייח. שילה עם השגעונות שלו ועינב תועלתית כלפיה.
פרידה נהנית מתומכים שמגבים אותה מפנים ומחוץ והיא דרמה קווין בולטתכל כך מקווה שהיא תזכה
אבל דיי ברור שהיא לא קורבנית מספיק כדי לקבל את המיליון.
היא בחיים לא היתה מדברת ככה על מלאנינועם לפרידה על עינב: נשמע שהיא אומרת ..אני פגועה..זה הרגשות שלי ואת צריכה לקבל אותם
פרידה: אני מקבלת אותם...מה אני צריכה לעשות? א.ק.ג? ללב?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.