בוקר טוב
דווקא קיבלה הרבה תמיכהבוקר טוב
נראה שלפי התגובות ברשת
לא ממש קנו את ההצגה של פרידה.
רן בוקר עוד ביביסט שסובל מרגישי נחיתותדווקא קיבלה הרבה תמיכה
רן בוקר העלה פוסט שהיא צריכה לזכות
קיבלה תמיכה באושיות באינסטגרם
וגם מיוצאי האח: בר, אביבית, טליה
קנו את זה.
פרידה מזרחית ?רן בוקר עוד ביביסט שסובל מרגישי נחיתות
אם הוא קנה את ההצגה הזאת
זה מעיד על מי שהוא.
ובואו
אם פרידה לא הייתה מזרחית הפוסט הזה שלו לא היה בא לעולם.
באמת שאלה שכבר קשה לענות עליה. כל המשפחות כבר מעורבות לגמרי. מה שכן, נראה לי שההבחנה צריכה להיות בין פריפריה למרכז, מבחינת חינוך, רמת חיים וכו'.פרידה מזרחית ?
מה זה מזרחית?
פרידה מפספסת משהו מהותי אצל אמילי וטלי וגם עדן גולן כל נושא הופעות בילדות לא היה בגדר חוג, הן הופיעו ברוסיה בהופעות כל כך רציניות עם אומנים רוסים משורה ראשונה, שהציפיה מהן מאוד גבוה.באמת שאלה שכבר קשה לענות עליה. כל המשפחות כבר מעורבות לגמרי. מה שכן, נראה לי שההבחנה צריכה להיות בין פריפריה למרכז, מבחינת חינוך, רמת חיים וכו'.
שלא יקנו, למה את אמילי/עינב/הדר מישהו קונה?בוקר טוב
נראה שלפי התגובות ברשת
מי שחושב שזו הייתה הצגה, חסר כל אינטיליגנציה ריגשית. הבחורה בכתה מדם ליבה! מי יכול לראות בכך הצגה? פרקה שכבות של כעס, צער, וכאב של שנים! הצגה עאלק...שלא יקנו, למה את אמילי/עינב/הדר מישהו קונה?
אשמח לפירוטבוקר טוב
נראה שלפי התגובות ברשת
בדיוק אבל הפוךבוקר טוב
נראה שלפי התגובות ברשת
אני גם ראיתי הרבה תגובות נגדבוקר טוב
נראה שלפי התגובות ברשת
אמר שעשה את זה כדי שיגידו לו לא לזרוק. הרוח של הדר משולבת בכל שיחה : למה אתה(מדבר על חיים) לא אומר לחברה שלך ששותה 8 פעמים קפה וגם איך אתה נותן לה לדבר עלי. הוא מרגיש שמתנהג לחיים כאילו הוא הבן שלו. מאוהב לו בחיים01:48 אור מספר לדני איך חיים הלך עם הקופסת טסטרז צ'ויס לפח כדי לזרוק את זה מול כולם
01:50 ''עם יוסי את יושבת כל הזמן אחד על אחד, מה הוא יותר טוב ממני?''
אור מצטט את מה שחיים אמר למלאני
אור אומר שמלאני ענתה לו - ''חיים אני ואתה מעולם לא ישבנו אחד על אחד''
חחחח איזה ייבוש
זה כנראה ה''אחרי''...
זה מה שהיא ענתה בשיחה איתו בנסט כדי לנער אותו01:50 ''עם יוסי את יושבת כל הזמן אחד על אחד, מה הוא יותר טוב ממני?''
חחחח איזה ייבוש
לא יעזור כלום01:50 ''עם יוסי את יושבת כל הזמן אחד על אחד, מה הוא יותר טוב ממני?''
חחחח איזה ייבוש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.