''להתבודד''חיים על הבוקר הכין לעצמו קפה ועלה לנסט להתבודד. דני סיפר לאור שחיים קם ועלה לנסט
יותר כמו לחכות שיתחיל מסע עליה לרגל לנחם אותו, להתעניין בשלומו
משאבת
צומי
ארורה.
''להתבודד''חיים על הבוקר הכין לעצמו קפה ועלה לנסט להתבודד. דני סיפר לאור שחיים קם ועלה לנסט
שיתבודד.חיים על הבוקר הכין לעצמו קפה ועלה לנסט להתבודד. דני סיפר לאור שחיים קם ועלה לנסט
עבד כי ימלוךאור מתלונן על חיים הפעם מול מלאני. אובססיבי קשות שוב מזכיר גם את הדר בקונטקסט שחיים מדבר איתה. אור אף פעם לא נוקב בשם שלה בשיחות: "היא" ,איתה" מאוכזב שלא הצליח לבודד אותה לגמרי. אור אחראי לפוקוס המוגזם שנתן לחיים ממבט של אב כפי שהוא מגדיר את היחס אליו.
סליחה, אבל אצלי אין אסקפיזם....עבד כי ימלוך
גם אני לא סובלת את ונסההיום אני במצב רוח אנטי חיובי:
אני לא סובלת את ונסה אביטן מהמנה המנצחת.
את נוף כן, כי יש בה ענווה.
אסור להזכיר את השחקנית המניפולטיבית הדר? למה מי היא? מממש בדיחה טובה.אור מתלונן על חיים הפעם מול מלאני. אובססיבי קשות שוב מזכיר גם את הדר בקונטקסט שחיים מדבר איתה. אור אף פעם לא נוקב בשם שלה בשיחות: "היא" ,איתה" מאוכזב שלא הצליח לבודד אותה לגמרי. אור אחראי לפוקוס המוגזם שנתן לחיים ממבט של אב כפי שהוא מגדיר את היחס אליו.
מותר להזכיר,אבל כשזה אובססיבי וחוזר על עצמו והוא עושה קופי פייסט זה אומר שהוא מאבד שליטה בתאוב שלו. כמו העבודה ההרסנית על קילוף העור הוא הופך לבדיחה בעצמו שלא מספקת שום תוכן , לא מספר כלום לא משתף לא איש שיחהאסור להזכיר את השחקנית המניפולטיבית הדר? למה מי היא? מממש בדיחה טובה.
בדיוק.מותר להזכיר,אבל כשזה אובססיבי וחוזר על עצמו והוא עושה קופי פייסט זה אומר שהוא מאבד שליטה בתאוב שלו. כמו העבודה ההרסנית על קילוף העור הוא הופך לבדיחה בעצמו שלא מספקת שום תוכן , לא מספר כלום לא משתף לא איש שיחה
ה''חברים'' שלו לא אחראים על מה שנהיה ממנו.הרבה פעמים כשחיים מדבר הוא מתייחס אל עצמו כאל ילד ומכנה את עצמו ילד.
גם הדיבור על ההורים שלו מראה שהוא עדיין לא ממש נפרד מהם.
החברים שלו התייחסו אליו כאל ילד קטן שצריך לדאוג לו כי הם רצו להראות לצופים כמה שהם טובים, זה ברור שהוא לא מאיים עליהם בשום צורה. בכך למעשה הזינו את המפלצת הילדותית.
עכשיו זה מעיק עליהם.
אני ממש מחזיקה ממנה שהיא *לא* אומרת לו את כל הדברים הנכונים האלה.מלאני צריכה לומר לו שיניח לה
שהחברות ביניהם לא צלחה
שעכשיו זה לא הדדי
שזה מעיק עליה כי הוא לא נותן לה מנוח
שהיא מבקשת שיתפוס ממנה מרחק
עדיף שיפגע מאשר ימשיך עם ההתנהגות הזו
היא לא מצליחה להדוף כי עובדה שהוא ממשיך להציק והיא ממשיכה לקטר שהיא לא יודעת מה לעשות איתו.אני ממש מחזיקה ממנה שהיא *לא* אומרת לו את כל הדברים הנכונים האלה.
היא לא באה לכאן בשבילך לחנך אותו
ולא בשביל להציל אותו מעצמו.
היא באה לכאן בשבילה, ועדיף שתתרכז בעצמה.
היא יודעת להדוף אותו בדרך שלה
ואם לא בא לה להיות חדה וברורה - זה שלה.
מלאני לא מושלמתהיא לא מצליחה להדוף כי עובדה שהוא ממשיך להציק והיא ממשיכה לקטר שהיא לא יודעת מה לעשות איתו.
גם עם הדר לא הצליחה לומר את הדברים כמו שהם והתחילה לבכות.
לא חשוב.
אני ממילא לא סובלת אותה. מה אכפת לי.
אלך עם מה שאמרת, בעיה שלה.
זה חשוב גם אם זה חיים, כך נקטה כלפי הדר, זה פגע. זה סיפור שונה בינה לבין חיים היא צריכה לעדן את המסר ולהגיד שקשה לה ורוצה קצת ניתוק או להמשיך לקטר לכל החברים שלה ,כמה היא סובלת ולהעמיד פנים. זה בלתי אפשרי בבית הזהמלאני צריכה לומר לו שיניח לה
שהחברות ביניהם לא צלחה
שעכשיו זה לא הדדי
שזה מעיק עליה כי הוא לא נותן לה מנוח
שהיא מבקשת שיתפוס ממנה מרחק
עדיף שיפגע מאשר ימשיך עם ההתנהגות הזו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.