** שרשור בוקר - היום ה-82 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.
אין לי כוח לעלילה של "אכלו לי שתו לי"
פרידה ויוסי מעייפים
ממש אבל.. שמעתם את יוסי מדבר פעם על קיבוצים? דעה כל כך מיושנת, רואים שגדל בבית שטפטפו לו כל הזמן כמה הם מקופחים.
גם כל מה שהוא אומר לא נכון, יש המון מזרחיים בקיבוצים (סבתא שלי המצרית עלתה לארץ בשנות ה40 ומאז היא בקיבוץ), וקיבוצים שיש בהם הרחבה שפתוחה לקהל הרחב מקבלים את כולם- כולם! מה לעשות שיש קיבוצים שההרחבה היא רק לבני הקיבוץ . אני דור חמישי בקיבוץ, המשפחה שלי הגיעו לפני 120 שנה להקים את המדינה הזאת, ואפילו לי אין דירה נורמלית לגור בה, אבל עדין לא מתבכיינת.
יוסי בחיים אבל בחיים לא היה מוכן לגור בבית השבור שלי משנות ה20, בלי בידוד ועם מטבחון פיצי.

קוקי1947

Well-known member
ממש אבל.. שמעתם את יוסי מדבר פעם על קיבוצים? דעה כל כך מיושנת, רואים שגדל בבית שטפטפו לו כל הזמן כמה הם מקופחים.
גם כל מה שהוא אומר לא נכון, יש המון מזרחיים בקיבוצים (סבתא שלי המצרית עלתה לארץ בשנות ה40 ומאז היא בקיבוץ), וקיבוצים שיש בהם הרחבה שפתוחה לקהל הרחב מקבלים את כולם- כולם! מה לעשות שיש קיבוצים שההרחבה היא רק לבני הקיבוץ . אני דור חמישי בקיבוץ, המשפחה שלי הגיעו לפני 120 שנה להקים את המדינה הזאת, ואפילו לי אין דירה נורמלית לגור בה, אבל עדין לא מתבכיינת.
יוסי בחיים אבל בחיים לא היה מוכן לגור בבית השבור שלי משנות ה20, בלי בידוד ועם מטבחון פיצי.
את אוכלת מלוחיה?

yalian

Well-known member
15:42 פרידה מעבדת מול יוסי עניינים מהשיחה עם הדר
נשמע כמו עבודות תחזוקה על רגשות הקיפוח

פרידה: "הרי נקודות הפתיחה לא שוות, ולא היה לנו פנאי להתעסק עם ההעשרות האלה. זה גם לא רק מה נתנו לנו, זה הייתי צריכה להתעסק בדברים אחרים"

יוסי: לא הבנתי, תני לי את המסקנה

צנזור

8LIBI8

Well-known member
15:42 פרידה מעבדת מול יוסי עניינים מהשיחה עם הדר
נשמע כמו עבודות תחזוקה על רגשות הקיפוח

פרידה: "הרי נקודות הפתיחה לא שוות, ולא היה לנו פנאי להתעסק עם ההעשרות האלה. זה גם לא רק מה נתנו לנו, זה הייתי צריכה להתעסק בדברים אחרים"

יוסי: לא הבנתי, תני לי את המסקנה

צנזור
לא הבנתי מה זה משנה מה נקודת הפתיחה, זה לא הסבר לחוסר כימיה.
פרידה התחילה לפתוח על מה עברה וכמה היתה צריכה לעבוד קשה בחייה, בקיצור: התמסכנות לקהל
לא יכולה לסבול אנשים קורבניים שנוברים בעבר בלי סוף כדי לתרץ כל מיני התנהגויות או אהבה לכזה או אחר - אם זה משפיע עליהם לקבל דעות קדומות אז בעיה שלהם שצריכים לטפל בה

Banshee2012

Well-known member
חבל לא הכניסו את פלורי
אני רוצה לראות מי לא היה נותן לה את תואר מלכת המטבח

מצב
הנושא נעול.
למעלה