זה בטח החוםואור כשהוא מבשל בעיקר
זה בטח החוםואור כשהוא מבשל בעיקר
הגיוני,זה בטח החום
בול.כי יש לידה מצלמות וזה ניסיון סאבלימינלי לקושש את הקול הגברי ולבלוט בכל פריים כדי שיסתכלו על הביקיני/חזיה/גוזיה ויגידו לעצמם "לא רוצה להדיח את זה, רוצה שחזיות ימשיכו לרצד על מסכי"
לדעתי בגמר יהיו אור, דני, נועם, פרידה והדר/מלאני21.9 גמר יוסי-נועם-פרידה-אור-מלא
ממש אבל.. שמעתם את יוסי מדבר פעם על קיבוצים? דעה כל כך מיושנת, רואים שגדל בבית שטפטפו לו כל הזמן כמה הם מקופחים.אין לי כוח לעלילה של "אכלו לי שתו לי"
פרידה ויוסי מעייפים
את אוכלת מלוחיה?ממש אבל.. שמעתם את יוסי מדבר פעם על קיבוצים? דעה כל כך מיושנת, רואים שגדל בבית שטפטפו לו כל הזמן כמה הם מקופחים.
גם כל מה שהוא אומר לא נכון, יש המון מזרחיים בקיבוצים (סבתא שלי המצרית עלתה לארץ בשנות ה40 ומאז היא בקיבוץ), וקיבוצים שיש בהם הרחבה שפתוחה לקהל הרחב מקבלים את כולם- כולם! מה לעשות שיש קיבוצים שההרחבה היא רק לבני הקיבוץ . אני דור חמישי בקיבוץ, המשפחה שלי הגיעו לפני 120 שנה להקים את המדינה הזאת, ואפילו לי אין דירה נורמלית לגור בה, אבל עדין לא מתבכיינת.
יוסי בחיים אבל בחיים לא היה מוכן לגור בבית השבור שלי משנות ה20, בלי בידוד ועם מטבחון פיצי.
אין על מולוחייה ודואה...החוכמה היא לא רק לאכול, גם להכין...את אוכלת מלוחיה?
לא הבנתי מה זה משנה מה נקודת הפתיחה, זה לא הסבר לחוסר כימיה.15:42 פרידה מעבדת מול יוסי עניינים מהשיחה עם הדר
נשמע כמו עבודות תחזוקה על רגשות הקיפוח
פרידה: "הרי נקודות הפתיחה לא שוות, ולא היה לנו פנאי להתעסק עם ההעשרות האלה. זה גם לא רק מה נתנו לנו, זה הייתי צריכה להתעסק בדברים אחרים"
יוסי: לא הבנתי, תני לי את המסקנה
צנזור
אמילי דופקת בדלת של השירותיםוהן מתכננות לגור יחד אחרי האח
תרשה לי גםאמילי דופקת בדלת של השירותים
עינב: תפוסוש
אמילי: זה ארוך?
עינב: רק פישתוני
הלוואי יעברו לדירה בבניין של @yoni564712אמילי דופקת בדלת של השירותים
עינב: תפוסוש
אמילי: זה ארוך?
עינב: רק פישתוני
חחחחחחחחחחחהלוואי יעברו לדירה בבניין של @yoni564712
דמות לפנתאון. אין שניה לה..חבל לא הכניסו את פלורי
אני רוצה לראות מי לא היה נותן לה את תואר מלכת המטבח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.