היא כל כך טיפשה וילדותיתסתיו: יש לי חצי שנה להיכנס להיריון ואז להיכנס כל שנתיים להיריון עד גיל 40. ואז עד 45 יהיה בבית עם 6 ילדים ואז אטוס לטיולים בעולם בזמן שהילדים הגדולים יטפלו בקטנים
היא אמרה שתהיה כלויה (כלואה) בבית עד גיל 45 ובגילסתיו: יש לי חצי שנה להיכנס להיריון ואז להיכנס כל שנתיים להיריון עד גיל 40. ואז עד 45 יהיה בבית עם 6 ילדים ואז אטוס לטיולים בעולם בזמן שהילדים הגדולים יטפלו בקטנים
מעניין אם היא תשנה את השם של הילדים-הגדולים-המטפלים לשמות של דיירים שהיא סינג'רה בביתסתיו: יש לי חצי שנה להיכנס להיריון ואז להיכנס כל שנתיים להיריון עד גיל 40. ואז עד 45 יהיה בבית עם 6 ילדים ואז אטוס לטיולים בעולם בזמן שהילדים הגדולים יטפלו בקטנים
סתיו לא טפשה,הצליח לאברם.. נגר עצבני וסתיו לא מבינה לאיזה פח היא נפלה
היא לא מבינה שהוא עוקץ אותה?סתיו לא טפשה,
היא באמת מחבבת את אברהם
בטח, מה.. הייתה גורמת לסגירת ערוצים אחריםסתיו היא אחד מהליהוקים הגאוניים בכל העונות של האח הגדול.
אח גדול לא כושל היה עושה ממנה מטעמים רבים כל העונה. משימות קורעות מצחוק, רגעים שלה שהיו עושים ריטיינג של 90 אחוז.
אבל עוז הוא כושל, אין לו מושג מה לעשות
בטח פוחדת.. שאברהם יתחיל כבר באח הגדול..צהריים ממוזגים לכם,
פותחת הערוץ ורואה את סתיו ואברם בשיחה חברית (לא כזה מפתיע, לי לפחות היה ברור שישובו להיות בידידות)
שיחת צפופת עוברים
סתיו רוצה עוד ארבעה ילדים. מתכננת כל שנתיים עד או שנה עד גיל 40
אברם רוצה 12 כן שבט! אז סתיו אומרת לו שיצטרך מעכשיו להתחיל לעבוד על זה עם ספיר
ספיר בבית תופסת את הראש ומרביצה לכרית
לפני כן אברם אומר לליאל ושניר שצריך לשמור את האויב קרוב… ועוד הוא רשם הצלחה על זה שגרם לנגר להתעצבן על סתיו ושנגר עצמו עצבני אש על אברםצהריים ממוזגים לכם,
פותחת הערוץ ורואה את סתיו ואברם בשיחה חברית (לא כזה מפתיע, לי לפחות היה ברור שישובו להיות בידידות)
שיחת צפופת עוברים
אברהם מנסה לסכסך בין נגר לסתיו.צהריים ממוזגים לכם,
שיחת צפופת עוברים
לפני כן אברם אומר לליאל ושניר שצריך לשמור את האויב קרוב… ועוד הוא רשם הצלחה על זה שגרם לנגר להתעצבן על סתיו ושנגר עצמו עצבני אש על אברם
סתיו לא תמימה. אני מאמינה שהיא לוקחת בחשבון שיש פה אינטרס. בכל מקרה היא לא תתרחק מנגר ועובדה היא קראה לו קודם שיבוא לשבת איתםאברהם מנסה לסכסך בין נגר לסתיו.
אמר לליאל שאת האויבים צריך להחזיק קרוב ואז רץ לסתיו והתיישב לידה, אז מה נשמע?
היא תמימה בכל מה שקשור באברהםסתיו לא תמימה. אני מאמינה שהיא לוקחת בחשבון שיש פה אינטרס. בכל מקרה היא לא תתרחק מנגר ועובדה היא קראה לו קודם שיבוא לשבת איתם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.