גם פלוצים וגם נחירות של נגרעבר עליהם לילה קשה - הייתה מתקפת פלוצים בלילה של נגר.
בנוסף, רק התעוררו וסתיו כבר בצרחות אללה יסטר. חבל... דווקא היה שיר נעים ומרגיע בבוקר.
שיתפוצץ ויעוף מהדלת האחוריתנראה שאברם מת להתפוצץ
האמת שהוא אדם שסופג. זה לא מתבטא פיזית.לאברהם יש שליטה עצמית.
מי שחמי מזג ויכולים לעוף מהדלת האחורית הם שניר, ליאל ונגר.
האמת שהוא אדם שסופג. זה לא מתבטא פיזית.
ואז גם לשמור בתוכו לבד. זה עינוי וסבל.
בגלל זה הוא לא צובר קהל. כי הוא רואה חולשה בלדבר על קשיים.
יהיה לו מאוד קשה הפרידה מספיר. בכלל כל סיפור האהבה והחוסר קבלה אותו כבן זוג, העלימו את אברהם המשעשע. הקליל והזורם.
ממש פספוס גם עבורי כקהל. כי לא באמת היתה דמות חביבה העונה. הכל פגיעות ימרמור
אברהם היה יכול להיות זה שמקליל. אבל החולשה הזו של להתאהב...
אני לא רואה אותו כנטו בכיין.כל מנגנון ההתקדמות שלו בתוכנית זה מרמור והתקרבנות, שלא לדבר על זה שהוא מרשה לעצמו דברים שהיה עושה מהם סיפור אם היו נעשים לו (למשל, לוקח את המשמעות של "צבוע" במובן של מראה חיצוני ולא מטאפורית, כשהוא מדבר על כמות האיפור של סתיו). הוא קליל רק כשדברים לא באים על חשבונו.
הוא בכה כשהקבוצה שלו הייתה במינוס 5 וחשב שזה מוצדק כשתפרו לו נצחון (נתנו רק 4 דקות במשימת המים - אפילו לא הגיע לאף של אף מתמודד - זו משימה שצריכה הרבה יותר זמן אם רוצים שתהיה מאוזנת), ולא עצר לשאול איך זה שמשימה יחידה שווה יותר מכל ה-5.
עוד לפני ספיר, היה דופק להם קנסות שינה ומתפלא (לכאורה) שיוצאים עליו. הוא בן אדם צעיר ובריא. הוא ישן כי הוא יודע שיקבל את מה שחשוב לו בכל מקרה (תמיד יכול לעזוב עם ה-140 של בסיסי כדי לקנות סיגריות וקפה), ולא אכפת לו שאנשים שצריכים יותר ישלמו את הקנסות שלו.
מתלונן ששופטים אותו בלי הכרות, אבל זה מה שעשה לכל החדשים כשקרא לכולם שחקנים.
לא חסרות דוגמאות איתו. במידה מסוימת הוא בלתי נסבל אפילו יותר מסתיו. היא מפגינה הרבה יותר קלילות
זה לא שהוא לא פוגע באחרים בעצמו. הוא פשוט מתעלם מהפגיעות שיוצאות ממנו, ומעדיף לנפח את הפגיעות בו. אמפתיה יש לי לכולם, אבל גם לה יש קונטקסט, ואני לא הולך להתעלם מההתנהגות שלו רק בגלל שגם בו פגעו.אני לא רואה אותו כנטו בכיין.
יש בו עוד המון דברים מלבד הצד הזה. לכן יש לי חיבה אליו.
ראיתי אצלו את הצדדים שהיו בהתחלה ופחות באו לידי ביטוי. הוא הפך למריר כיוון שחשוף תמידית לרעל שחודר.
כי הלב שלו נפתח לספיר, והגישה נפתחה לדירים שונים לפגוע בו ישר בלב.
היא לא היתה סופרת אותך בחוץ. גוש חרא. לא גבר. אפס. כלום.
כן, אני מתכוונת לנגר, שניר.
מבינה אותו. הוא קצת ילד. הוא רגיש.
מאמינה שכל אחד במקומו היה נפגע. ושאברהם לא זוכה לאמפתיה שמגיעה לו.
רק מי שמביע דברים בשפה ובצורה המקבלת יותר נקודות.
מגיע לו הרבה טוב ואהבה אחרי ההשפלות מצוץ וההתעלמות של הבת זוג מזה.
היא לא אשמה. זה מה שהיא מסוגלת לעשות במסגרת האילוצים שלה
הוא יודע להטרילשיתפוצץ ויעוף מהדלת האחורית
אמן
בראיון הבוקר בערוץ 13 כבר שינתה את דעתה ואמרה שנירשיקרינו להם את ספיר ביציאה מדברת עם גיא ולירון ואז בוחרת בסוף באברהם על פני שניר
זה נכון שזו תחרות אישית אבל בסופו של דבר אני מאמין שכן מפתחים שם קשרים אנושיים ברמה כזו או אחרת וכשמישהו יוצא זה מרגיש מעין סוג של פרידה.לא מבינה את ה"אבל" הזה אחרי שדייר הולך הביתה.
כך היה בכל העונות?
מאיפה הצער התהומי הזה?
הרי כל אחד שהולך, שיהיה אהוב ככל שיהיה מעלה את סיכוי הזכיה של הנשארים.
אז בסדר, לא לצהול, אבל לבכות ככה? וכל אחד בא ומנחם כאילו חלילה המודח פס מהעולם ולא סתם הלך הביתה.
זה אופייני רק לעונות האחרונות? לעונות של עוז?
או כל עונה זה היה כך ופשוט לא נעים להם להפסיק עם זה?
אההה נכון, איך שכחתימנהגי אבלות תמיד היו בבית האח,
אחת הזכורות והגרוטסקיות הן,
של דנית ונופר מור,
עת האיפור ניתז מעינהן המקוננות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.