סטיריקון9
Well-known member
לא בצפון קוריאה ולא חושבים אחיד, מה לזה ונייטרליותלא רואה מה כאן נוראי, ומה בלתי נוראי.
נייטרלי לחלוטין....
לא בצפון קוריאה ולא חושבים אחיד, מה לזה ונייטרליותלא רואה מה כאן נוראי, ומה בלתי נוראי.
נייטרלי לחלוטין....
הבגד נייטרלי, או שלא הבנתי...לא בצפון קוריאה ולא חושבים אחיד, מה לזה ונייטרליות
הבנתי שהמשימה בוטלהאמילי אמרה שאם אין משימה היא תתאבד, יוסי דפק בה כזה מבט. ברור שזה היה בצחוק , אבל האמת במקום אח הגדול מכניסה אותה מייד לחדר האח לאיזה שיחה עם פסיכולוג לבדוק שהיא בסדר
לא חושב שהוא יצא תותח. שואל שאלות מביכות וחסרות טאקט (כרגיל) שבכלל לא עניין שלו. סוג של יכנה ילדותי.צופה בפרק של אתמול- וואווו נועם תותח! אהבתי ממש!
לא חושב שהוא יצא תותח. שואל שאלות מביכות וחסרות טאקט (כרגיל) שבכלל לא עניין שלו. סוג של יכנה ילדותי.
אמילי ושילה שניהם אנשים בוגרים, שיעשו מה שהם רוצים ויחיו עם ההשלכות. זה לא עניינו של נועם.
כמו שאמרה אחת... מי הוא? אלוהי המוסר?
זה לא רק נועם קלט את הסיטואציה. היו שם עוד כמה בבית שראו את זה. צריך להיות עיוור כדי לא לראות.חושבת ככ הפוך ממך.
הוא קולט את הסיטואציה יפה מאוד זו התנהגות ממש לא מכבדת מצד אמילי וכנראה שזה בגלל גילה הצעיר.
זה שנועם חסר טקט זה לא קשור כי פה הוא קלע בול!
הקטע שמרכך את זה הוא שהוא לא העיר, אלא העלה את זה כתהיה, שאלת תם כביכול,זה לא רק נועם קלט את הסיטואציה. היו שם עוד כמה בבית שראו את זה. צריך להיות עיוור כדי לא לראות.
הוא פשוט היחיד שם בבית שחסר טאקט ברמה מביכה ולא יודע לעתים איזה דברים נכון להגיד ולשאול ואיזה לא ולכן הוא היחיד שאמר משהו.
אני גם לא דן כרגע אם ההתנהגות של אמילי מכבדת או לא ומה הביקורת על זה. זאת לא הפואנטה שאת מדברת עליה.
הפואנטה מבחינתי אם זה מקומו של נועם להעיר להם על זה ולהתערב בזה בכלל... ולראייתי, לא... זה לא עניינו.
אני משום מה לא הרגשתי שזו שאלת תם, אלא יותר שאלה ביקורתית טיפה תוקפנית. בטח כשפותחים ככה את העניין הזה מול כולם.הקטע שמרכך את זה הוא שהוא לא העיר, אלא העלה את זה כתהיה, שאלת תם כביכול,
כאילו תמלל להם ולצופים את המחשבה שהיתה מסתבר אצל הרבה.
וזה מהלך נחמד במשחק.
כן, אצל נועם כבר נעשה ברור שזה תם-כביכול ברוב המקריםאני משום מה לא הרגשתי שזו שאלת תם, אלא יותר שאלה ביקורתית טיפה תוקפנית. בטח כשפותחים ככה את העניין הזה מול כולם.
זה שזה בהחלט מתאים למשחק כדי ליצור עניין מסוים - בהחלט ייתכן.
סליחה?? הוא חבר של עידן וזה חרה לו לראות את זה מול הפרצוף ברור שזה מקומו להעלות תהיה בפני אמילי.זה לא רק נועם קלט את הסיטואציה. היו שם עוד כמה בבית שראו את זה. צריך להיות עיוור כדי לא לראות.
הוא פשוט היחיד שם בבית שחסר טאקט ברמה מביכה ולא יודע לעתים איזה דברים נכון להגיד ולשאול ואיזה לא ולכן הוא היחיד שאמר משהו.
אני גם לא דן כרגע אם ההתנהגות של אמילי מכבדת או לא ומה הביקורת על זה. זאת לא הפואנטה שאני מתכוון אליה.
הפואנטה מבחינתי אם זה מקומו של נועם להעיר להם על זה ולהתערב בזה בכלל... ולראייתי, לא... זה לא עניינו.
כתבתי על זה גם ליונתנסקי.סליחה?? הוא חבר של עידן וזה חרה לו לראות את זה מול הפרצוף ברור שזה מקומו להעלות תהיה בפני אמילי.
זכותו המלאה!!
כולם נהיו פוריטנים. בעעעזה לא רק נועם קלט את הסיטואציה. היו שם עוד כמה בבית שראו את זה. צריך להיות עיוור כדי לא לראות.
אני גם לא דן כרגע אם ההתנהגות של אמילי מכבדת או לא ומה הביקורת על זה. זאת לא הפואנטה שאני מתכוון אליה.
הוא רק שכח שהיא היה עוגב על אמילי במיטה בזמן שעידן היה. מי אמר דבשת ולא קיבל?זה לא רק נועם קלט את הסיטואציה. היו שם עוד כמה בבית שראו את זה. צריך להיות עיוור כדי לא לראות.
מותר לי לחלוק על דעתך.לא חושב שהוא יצא תותח. שואל שאלות מביכות וחסרות טאקט (כרגיל) שבכלל לא עניין שלו. סוג של יכנה ילדותי.
אמילי ושילה שניהם אנשים בוגרים, שיעשו מה שהם רוצים ויחיו עם ההשלכות. זה לא עניינו של נועם.
כמו שאמרה אחת... מי הוא? אלוהי המוסר?
זה משהו אחר.מותר לי לחלוק על דעתך.
גם ההיא שהזכרת, ששאלה על "אלוהי המוסר"
איננה צדקת גמורה.
(כן, אני יודעת למי התכוונת "אוי אוי אוי !!")
ולעצם הערתך - כאב לו על עידן...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.