katy2022
Well-known member
לאברהם יש תקציב אישי יכול לקנות בו טבק עד ראש השנהלא יביא סיגריות לשי ואברהם? וואי וואי...
לאברהם יש תקציב אישי יכול לקנות בו טבק עד ראש השנהלא יביא סיגריות לשי ואברהם? וואי וואי...
פאק. שכחתי! גם יש לו תקציב אישי וגם הוא מתעקש שהיא לא תשב בטאבלט???לאברהם יש תקציב אישי יכול לקנות בו טבק עד ראש השנה
יאפ. אין פאתט כזה.פאק. שכחתי! גם יש לו תקציב אישי וגם הוא מתעקש שהיא לא תשב בטאבלט???![]()
אז מה עשתה סתיו עם הטאבלט?שניר ושי עשו קניות לעל האש כנראה להיום בערב...
קנו מלא דברים
יענקי אמר שבתקציב אפשר לקנות רק ממתקים
עדן תפסה תחת, יושבת בצד, לא עוזרת, נדבקה לאברהם ושניהם בודדים בבית. היא חייבת לעוף, ויפה שעה אחת קודם, כל כך חבל שהצילו אותהעוד לא אמרו אם התקציב האישי של אברם
זה לשימוש אישי בלבד או יכול לקנות דברים ולכבד את האחרים
המצחיק הוא שהיחיד שהבין שעדן נשארה בזכות הקהל של סתיו - זה אברם.היא עפה על עצמה שהיא ניצלה כי אוהבים אותה
גם נגר הביןהמצחיק הוא שהיחיד שהבין שעדן נשארה בזכות הקהל של סתיו - זה אברם.
הוא צבוע אחושרמוTה איתה
הוא הבטיח סיגריות לליאל מהתקציב האישיעוד לא אמרו אם התקציב האישי של אברם
זה לשימוש אישי בלבד או יכול לקנות דברים ולכבד את האחרים
שימוש אישי בלבד אסור לו לחלק לאף אחדהוא הבטיח סיגריות לליאל מהתקציב האישי
הדיירים לוקים הבעיות קשות בחשבונאות. קחו לדוגמא אתמול אברהם אומר לליאל, מעתוקה וייענקי: בואו נספור כמה שעות נשארו עד הגמר ונוריד מזה שעות שינה. 18 ימים כפול 24 - מעתוקה: אהה זה אני לא יודעת לחשב. אברהם רגע, נעשה את זה יותר פשוט, מעגל: כמה זה 20 כפול 24? זה יוצא 440. יענקי: אולי, לא זוכריש 6 פנקייקים ועוד פנקייק אחד שניתן לחלקו ל -7 חלקים
בוקר טוב
איזו תמונהההההיש 6 פנקייקים ועוד פנקייק אחד שניתן לחלקו ל -7 חלקים
בוקר טוב
יש 13. צריך 14 כדי שיהיו 2 לכל אחד מהשבעה. הרעיון המבריק של סתיו היה לחלק את האחד הבודד ל-7 חלקים....וככה, לדעתה, כולם י'קבלו שווה בשווה. מודה, חשבתי על הרעיון המדהים הזה ועדיין לא הצלחתי לרדת לסוף דעתה...איך בדיוק? אבל היא גאון אז כנראה אני מטומטמת.יש 6 פנקייקים ועוד פנקייק אחד שניתן לחלקו ל -7 חלקים
בוקר טוב
דייר אחר ב"האח הגדול" מסרב להסכים עם הטענות הללו. "סתיו דיירת מעניינת, נקודה. מה יותר מעניין? שהיא רבה עם כולם או לראות את בן ושניר אומרים 'בוקר טוב'? הרי הרייטינג קובע, ואם הצופים אוהבים לראות את זה, סימן שיש לזה קהל. ורייטינג זה כסף. אני יודע שזה קשה, הייתי שם, אבל את הכסף סופרים במדרגות"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.