הוא ודני חופשי צוחקים עליו09:16 אור בסשן ירידות על חיים, מול יוסי, פרידה ומלאני.
גם חיים מסתלבט עם אור על דני ועם דני על אורהוא ודני חופשי צוחקים עליו
מסתלבטים עליו מול כל אחד
לכן אני לא קונה לרגע את ההצגה שאכפת להם ממנו.
כן.. יכול להיות שבגלל זה אני כבר לא נהנית מהאינטראקציה ביניהםגם חיים מסתלבט עם אור על דני ועם דני על אור
זה סוג התקשורת שלהם
נכון ראיתי את זה בלייב... לגמרי חתכו את הקטע הזה שחיים אומר שזה איסור וכו'...אתמול בפרק היה שבריר שניה שעוז הראה את חיים עומד במטבח צמוד לדלפק,
ואומר לנועם ויוסי ''מאיפה הבאתם את זה, זה לא מצחיק אותי''
ואז נועם נקרע מצחוק.
הקטע שראינו בלייב היה שיוסי ונועם מספרים לחיים שהוחלט שהבנות יאפרו את הבנים, ואז הבנים יעשו ''תצוגת אופנה'' עם הבגדים של הבנות.
וחיים אמר שזה איסור מההלכה להתלבש כמו נשים וזה לא מצחיק אותו.
ויוסי התווכח איתו טיפה, וראה שזה אבוד.
מה אמילי עשתה להדר על הבוקר?09:25
יוסי ופרידה בקטע משעשע
יוסי מנחה הריטריט, ופרידה הגרופית שחוזרת אחרי דבריו.
אפילו חיים התרצה ושיתף פעולה
פירטתי למטה.מה אמילי עשתה להדר על הבוקר?
בסוף לקחה מפרידה09:34 יוסי אומר למלאני שהיה בלאגן על הבוקר, כנראה ריב קולני בין הדר לאמילי.
הוא מספר שעינב השאירה קונסילר, ובגלל שלהדר יצאו פצעונים על הפנים, היא ביקשה מאמילי את הקונסילר שעינב השאירה.
אמילי אמרה לה ''מה נראה לך, שאנחנו לא נדבר כמה ימים ואז את תבקשי את הקונסילר?? הוא שלי אני לא מביאה לך אותו, מה נראה לך אני פרייארית??''
יוסי אומר שהדר בוכה את החיים, ''למה היא עושה לי את זה??''
יוסי הציע לה שהוא יבקש מאמילי בשבילה
מלאני אומרת שהקונסילר שלה נגמר אחרת היתה מביאה להדר
יש טוב לדעת עוד סצנת התקרבנות ובכי בחדר האח על קונסילר מגיעה איזה כיף מחכה לכול רגע המשובח בפרק על זה09:34 יוסי אומר למלאני שהיה בלאגן על הבוקר, כנראה ריב קולני בין הדר לאמילי.
הוא מספר שעינב השאירה קונסילר, ובגלל שלהדר יצאו פצעונים על הפנים, היא ביקשה מאמילי את הקונסילר שעינב השאירה.
אמילי אמרה לה ''מה נראה לך, שאנחנו לא נדבר כמה ימים ואז את תבקשי את הקונסילר?? הוא שלי אני לא מביאה לך אותו, מה נראה לך אני פרייארית??''
יותר מתמיד אני מבינה למה פרידה איבדה את זה מולה09:34 יוסי אומר למלאני שהיה בלאגן על הבוקר, כנראה ריב קולני בין הדר לאמילי.
אכזריות שווה זהב בבית המשעמם הזה צריך עניין אי אפשר שכולם היו נחמדיםיותר מתמיד אני מבינה למה פרידה איבדה את זה מולה
ילדה אכזרית.
לא כתוב מה המשימה, אפשר להסביר למה הם בלבן ומה המשימה של היום???? תודה מראש09:39 יוסי מספר לפרידה על תקרית הקונסילר, ומבקש ממנה קונסילר בשביל הדר.
פרידה אומרת שהדר אמרה שהיא לא אוהבת את הקונסילר של פרידה, למרות שהוא מתאים לה בגוון.
פרידה ניגשת להדר ומציעה לה את הפודרה שלה, הדר מתייעצת איתה איך לפתור את בעיית החצ'קונים.
הדר מודה לה.
כמו אשראם כזה, סדנת ויפסנה, ריטריט רוחנילא כתוב מה המשימה, אפשר להסביר למה הם בלבן ומה המשימה של היום???? תודה מראש
אנחנו אף פעם לא יודעים…כרגע כולם לבושים לבן וסנדלים תנ״כיות…יש גלגל מזלות ומסך עם מזלותלא כתוב מה המשימה, אפשר להסביר למה הם בלבן ומה המשימה של היום???? תודה מראש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.