** שרשור בוקר היום ה-86 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
מה היא עשתה?
חזרה מהשירותים אחרי דקות ארוכות עם שינוי לוק, פוזה, צעדה לאט ונתנה שואו, נעמדה מול הטאבלט ודגמנה קצת, כולם צחקו ואמרו "פחד אלוהים", אברהם אמר "כזאת צפויה", שי התבדחה "אמן לא ישדרו את התקציב בפרק", אמרו "הרגע המכונן שלה", ונראה שהיא הגיעה במצב לעשות שואו

האם זה יהיה שואו מטריל או תקציב אחראי - נגלה בקרוב - אבל כך או כך היא נראתה שהגיעה חדורת מטרה ועם תוכנית מוסדרת

TalBrit

Well-known member
חזרה מהשירותים אחרי דקות ארוכות עם שינוי לוק, פוזה, צעדה לאט ונתנה שואו, נעמדה מול הטאבלט ודגמנה קצת, כולם צחקו ואמרו "פחד אלוהים", אברהם אמר "כזאת צפויה", שי התבדחה "אמן לא ישדרו את התקציב בפרק", אמרו "הרגע המכונן שלה", ונראה שהיא הגיעה במצב לעשות שואו

האם זה יהיה שואו מטריל או תקציב אחראי - נגלה בקרוב - אבל כך או כך היא נראתה שהגיעה חדורת מטרה ועם תוכנית מוסדרת
חחחחח באמת מוזר שלא לבשה שחורים ונעשה אל התקציב אבלה וחפויית ראש.

יונתנסקי

Well-known member

אני מהתחלה טוענת שהיא בחורה מתוכננת מכֻוונת מטרה.

לכן גם אוסיף באגביות
שכאשר מנסים ליחס לה "רומן" אני לא מקבלת זאת.
היא לא באה לחפש/למצוא חתן.
היא באה לנצֵח.

צופה15

Well-known member
כמו שהיא הגיבה כל כך בוגר להדחה של ספיר.
בשריקות וצהלות שמחה והערות על התיפקוד הכושל של ספיר, דקה אחרי שהודחה ודוקא ליד אברהם.
כמו שהיא ידעה לנצח כל כך בקלאס, עם בישולים בלי סוף ואכילה פומבית ומתגרה עם הערות ליד אלה שלא יכולים לאכול.

מיבאלי

Active member
שי במחיאות כפיים אמן שלא ישדרו את סתו יושבת בטבלט בתקציב. איזה רוע

tarimulu

Well-known member
שי במחיאות כפיים אמן שלא ישדרו את סתו יושבת בטבלט בתקציב. איזה רוע
זה היה בהתבדחות עם חיוך ובתגובה לזה שהיא דפקה כניסה בהצגה, סתיו לא נפגעה מזה, כולם הבינו שזה בשביל הפרק והיא לא הכחישה

צופה15

Well-known member
דוקא לי יש תחושה לתקציב אחראי.
אבל היתה לי תחושה גם שהיא תהיה אמפתית כלפי אברהם אחרי ההדחה או לפחות לא תהיה מרשעת.
היא תמיד מפתיעה אותי לרעה אבל ממש לרעה.

אני חני1

Well-known member
אברהם לא עשה שום דבר מיוחד או חריג ביחס למקובל באח הגדול. הסיבה היחידה לרעש היא שסתיו היא אישה + נמוכה/קטנה + בלונדינית וזה עשוי להצטייר כחזק על חלשה כביכול (למרות שהיא ממש לא חלשה). אם זה היה ריב שלו מול מישהי שנראית גדולה יותר וצועקת חזק יותר, חצי מהפוסטים לא היו נכתבים.

בנוסף, אברהם לא יזם את כל העניין. הוא הגיב להערות והקנטות שלה. זה שהוא הגיב בעוצמה פי 20 זה משהו אחד, אבל היא נתנה לו את הסיבות ודאגה שהקטע בפרק של "ספיר צועקת לאברהם" יהפוך להיות על סתיו, כרגיל, ובהצלחה רבה

tarimulu

Well-known member
הם רגועים הרבה יותר בגלל שיש מיליון בשרים מראש
לא תלויים רק בתקציב הזה

yoni564712

Well-known member
"כמה מילים על הלינץ' והתופת שעושים לסתיו קצין ברשתות. אני לא מחסידי סתיו. אפשר להתווכח אם היא טובה או רעה. אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח וזה שסתיו היא דמות מעניינת. כדייר זה בלתי אפשרי לחיות איתה בכבוד. אבל כצופה לראות אותה 3 פעמים בשבוע שעה ביום זה מעניין ונחמד. שמעתי טענות שהיא אחראית לעזיבות שלנו, שלהפקה יש יש מכוונת, שזה מופע יחיד ושכל הזמן מסך הולך אליה. בואו נדבר לעניין, כולנו כדיירים ירדנו במדרגות שווה בין שווים ועם האפשרות להיות דמויות דומיננטיות. חלקנו ידענו לנצח את זה וליצור עניין וחלקנו נמנענו מזה משיקולים כאלו ואחרים. זה לא חוכמה בדיעבד לומר אכלו לי שתו לי סתיו אשמה בהכל. זה לא בושה להפסיד אבל זה כן בושה לא לדעת להפסיד בכבוד. אז בואו לא נהרוס את המשחק. יצאנו החוצה ואנחנו לא חלק ונפרגן לכל אלו שהגיעו הרבה יותר רחוק מאיתנו."

גיא

tortt

Well-known member
"כמה מילים על הלינץ' והתופת שעושים לסתיו קצין ברשתות. אני לא מחסידי סתיו. אפשר להתווכח אם היא טובה או רעה. אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח וזה שסתיו היא דמות מעניינת. כדייר זה בלתי אפשרי לחיות איתה בכבוד. אבל כצופה לראות אותה 3 פעמים בשבוע שעה ביום זה מעניין ונחמד. שמעתי טענות שהיא אחראית לעזיבות שלנו, שלהפקה יש יש מכוונת, שזה מופע יחיד ושכל הזמן מסך הולך אליה. בואו נדבר לעניין, כולנו כדיירים ירדנו במדרגות שווה בין שווים ועם האפשרות להיות דמויות דומיננטיות. חלקנו ידענו לנצח את זה וליצור עניין וחלקנו נמנענו מזה משיקולים כאלו ואחרים. זה לא חוכמה בדיעבד לומר אכלו לי שתו לי סתיו אשמה בהכל. זה לא בושה להפסיד אבל זה כן בושה לא לדעת להפסיד בכבוד. אז בואו לא נהרוס את המשחק. יצאנו החוצה ואנחנו לא חלק ונפרגן לכל אלו שהגיעו הרבה יותר רחוק מאיתנו."

גיא
כפרה עליו
ידעתי שבחרתי נכון.

אני חני1

Well-known member

גיא
בול בפוני!!|כלהכבוד|

בלנקה המקורית

Well-known member

גיא
כל הכבוד לו.

shesai

Well-known member
בלגן בתקציב - אברהם יפצח במונולוגים
אחריות בתקציב - אברהם יגמור לך על החיים

יאללה סתיו, תהפכי להם את התקציב על הראש. יאללה בלגן

מצב
הנושא נעול.
למעלה