** שרשור בוקר היום ה-86 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

shesai

Well-known member
אברהם התחיל את מסע ההצקות הבריוניות שלו עוד הרבה לפני שספיר הגיעה לצעוק ולא בתגובה להקנטות או הערות של סתיו. מעבר לזה, כשטיגנה את הצ'יפס, אף אחד מאיתנו לא שמע מה בדיוק נאמר ויש שתי גירסאות, אבל גם אם הגירסה של אברהם נכונה, יכל לומר לה משהו ולהפליג לדרכו. הוא זה ששם לעצמו מטרה לעוט עליה פיזית ורגשית, לא לשחרר, לצעוק מונולוגים במשך שעות ולהפוך לחדרנית באמצע הלילה.
דהיינו, הוא ורק הוא זה שדאג להכניס את סתיו לפרק.
הם בחרו לעשות זאת כל העונה.

יונתנסקי

Well-known member
אברהם לא עשה שום דבר מיוחד או חריג ביחס למקובל באח הגדול. הסיבה היחידה לרעש היא שסתיו היא אישה + נמוכה/קטנה + בלונדינית וזה עשוי להצטייר כחזק על חלשה כביכול (למרות שהיא ממש לא חלשה). אם זה היה ריב שלו מול מישהי שנראית גדולה יותר וצועקת חזק יותר, חצי מהפוסטים לא היו נכתבים.

בנוסף, אברהם לא יזם את כל העניין. הוא הגיב להערות והקנטות שלה. זה שהוא הגיב בעוצמה פי 20 זה משהו אחד, אבל היא נתנה לו את הסיבות ודאגה שהקטע בפרק של "ספיר צועקת לאברהם" יהפוך להיות על סתיו, כרגיל, ובהצלחה רבה
בסדר. זכותך.
ויש החושבים אחרת.

סטיריקון9

Well-known member
אברהם לא עשה שום דבר מיוחד או חריג ביחס למקובל באח הגדול. הסיבה היחידה לרעש היא שסתיו היא אישה + נמוכה/קטנה + בלונדינית וזה עשוי להצטייר כחזק על חלשה כביכול (למרות שהיא ממש לא חלשה). אם זה היה ריב שלו מול מישהי שנראית גדולה יותר וצועקת חזק יותר, חצי מהפוסטים לא היו נכתבים.

בנוסף, אברהם לא יזם את כל העניין. הוא הגיב להערות והקנטות שלה. זה שהוא הגיב בעוצמה פי 20 זה משהו אחד, אבל היא נתנה לו את הסיבות ודאגה שהקטע בפרק של "ספיר צועקת לאברהם" יהפוך להיות על סתיו, כרגיל, ובהצלחה רבה
הוא מדבר אליה מכוער גם כשספיר הייתה, שואלת אותו שאלה ובמעבר חד אחרי שדיבר איתה, הוא צורח עליה שלא תדבר איתו, מטעה אותה שאפשרי שתפנה אליו. לועג לה בגסות ודואג להלהיט את הרוחות עליה. לצפות מעדן חסרת עמוד השדרה שתגיב או אחרים לקקנים וחששניים זה לא התסריט. אברהם נהנה מהשקט הזה שלהם/התוקפנות של שי לי ושניר. גם בנושא הטבלט הפגין רוע זילזול באינטיליגנציה שלה , ביכולת שלה בפניה כשהוא במפגן פיזי כעוס של הזזת כל אברי הגוף. ממש מפחיד, החשש שהוא מביע לגבי האוכל והצרכים שלו. אברהם שמרני, מקובע עד העצם, כמעט ללא אפשרות שינוי ותופס טרמפ על ההדחה של ספיר כאילו שצריכה שתהייה להיות לה המשכיות בבית באמצעות "הגיסה" ואחיה ומי שמעז להגיד ביקורת הוא מתנגח חזק.

זוכרים את אלי זרקא שנכנס בכניסה השניה והיה בסט פרינד של אביבית?
זה הזכיר לי את אורי נגר וסתיו.
ואיזה חיוך יפה של לאורי נגר😊

צופה15

Well-known member
לאלי זרקא ואביבית היה חיבור חברי באמת יפה.
נגר כולו צלופח ולקקן.
שום אמת לא היה בקשר הזה.
אבל הוא בלונדיני עם עיניים כחולות לאוהבי הז'אנר.

אופה קטנטנה

Well-known member

אומר לך מה, כפמינסטית,
והספקת להכיר, שאיני עושה אבחנה מי מושא הפגיעה, מעניין לי את התחת.

ראשית, הרישא שלך במקומה, וחשוב שתאמר, ותלקח בחשבון כעובדה.
שנית, פאשיסטוש, אני בעצמי ראיתי במו עיניי, וקלדתי על כך כאן,
שיש בו התנהגויות שובנסטיות, מזוגניות, שהופנו דווקא כלפי ספיר.
וכמה מהחונטה של ספיר, דווקא הסכימו איתי.
אז, למה שהוא יתנהג שונה לסתיו?

גם רכושנות מדאיגה, וקנאה, וסממנים שאני כפמינסטית לא יכולה להשאר אדישה.
ויחד עם זאת, איני ממהרת לחרוץ ולקבוע ולפזר באוויר אמירות כמו, גבר מתעלל, וכו,
כי אין לי את כל הפרטים, וגם כי זו הוצאת דיבה.

tarimulu

Well-known member
יכול מאוד להיות, גם ספיר אמרה לו בפרצוף שהוא פרימיטיבי וצריך לחנך אותו קצת, ושגם אח שלה פרימיטיבי. אבל התייחסתי רק למקרה הספציפי של אתמול

היו לו גם ריבים עם שניר ונגר שהגיעו לטונים גבוהים ואמירות מלוכלכות וקשות, שם זה פשוט נגמר אחרי כמה דקות במקום להימרח שעתיים

צופה15

Well-known member
אני בטוחה שאם אברהם היה עם צבעים אחרים, ההתנגדות והאנטי לזוגיות הזאת, היתה בעוצמה אחרת.
למי אין מריבות, בטח שאתה 24/7 ביחד למשך שבועות, רוב הזמן הזוגיות שלהם היתה יפה, מבוססת על חברות ואמפתיה.
מהרגע הראשון הקהל לא אהב את הזוגיות ולא האמין באהבה של ספיר אליו.
מקוה שאני טועה בתחושות שלי שהצבע תרם לזה. פשוט עצוב.

צופה15

Well-known member
הזוגיות הזאת נתקלה בחוסר אמון ובסלידה מהיום הראשון ברשתות ובכלל.
הזוגיות של שי ושניר זכתה להמון אהדה, למרות שלדעתי אני רואה אצל ספיר ואברהם הרבה יותר אהבה ואכפתיות.

אופה קטנטנה

Well-known member
א. ייתכן מאוד שיש רכיב גזעני משמעותי להתנגדות, בעמנו אנו חיים.
ב. גם אברהם וגם ספיר, הם מהדמויות השנויות במחלוקת העונה,
אם את מחברת את שניהם, הרי לך התנגדות על אסטרואידים.

וייתכן, שזה תמהיל של כל מה שצויין ועוד.

מוטי חוף

Well-known member
הזוגיות הזאת נתקלה בחוסר אמון ובסלידה מהיום הראשון ברשתות ובכלל.
הזוגיות של שי ושניר זכתה להמון אהדה, למרות שלדעתי אני רואה אצל ספיר ואברהם הרבה יותר אהבה ואכפתיות.
הזוגיות של שי ושניר נראית לא טוב ומעצבנת ...רבים...חוזרים...רבים...חוזרים..... ,

כי שניר אוהב באמת את שי בטירוף והיא קצת פחות אם בכלל ,

לא מבין למה זכתה להמון אהדה ברשת ,

לעומת זאת אצל ספיר ואברהם זאת נראית זוגיות אמיתית ומשני הצדדים.

Goneril 4444

Well-known member
אני בטוחה שאם אברהם היה עם צבעים אחרים, ההתנגדות והאנטי לזוגיות הזאת, היתה בעוצמה אחרת.
למי אין מריבות, בטח שאתה 24/7 ביחד למשך שבועות, רוב הזמן הזוגיות שלהם היתה יפה, מבוססת על חברות ואמפתיה.
אני מייצגת מן הסתם רק דעה אחת את שלי
פלורליסטית מושבעת
הזוגיות שלהם לא הייתה נכונה מהרבה סיבות
ספיר התאהבה בהתאהבות של אברהם בה ומהצד זה נראה כמו אמא מגוננת ומאוהבת בעובדה שהילד שלה מוקסם ממנה
ומבחינת אברהם יש לו דעות מאוד חשוכות ופרימיטיביות לא יודעת אם זה הקשר תרבותי (זה בהחלט לא עניין הצבע כמו התרבות השמרנית לה הוא משויך) יש עוד דברים אבל אני לא יכולה לכתוב אותם כי זה פרשנות אישית שלי שיכולה להקרא כהוצאת דיבה..(גם לגבי שניר דרך אגב..)

Rave n

Well-known member

החברות שלהם היתה מבוססת על התנשאות מגוחכת וללא בסיס מעל שאר הדיירים
על ריכולים על סתיו מבוקר עד ערב והוצאת שחורים מהנקבוביות

מצב
הנושא נעול.
למעלה