** שרשור בוקר - היום ה-87 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

פאף פה

Well-known member
אני לא יודעת עד כמה הוא בוחר סולו,
אבל מההתנהלות דה פקטו בעריכה, לדעתי זה שילוב של כל מיני רעיונות רומנטיים שיש לו בראש (שלפעמים לא מסתדרים עם המציאות)
+ פוטנציאל העריכה שהוא רואה בדמות
+ מחשבות על איך הוא יכול 'להציל'/'ללמד'/'להעצים' כל מיני אנשים סטייל חיים-נועם-יוסי-אור ולהראות 'תהליך🤢' שהערס עובר עד לאיזה יענו-קתרזיס.
בעיניי הוא לא הביא כאן אנשים זבל/אלימים/רעים,
כן הביא כמה ערסים אבל תמיד ידאג שיהיה סיפור מרגש קורע לב בבסיסי שלהם שהוא יוכל לשחק איתו
בעונות הקודמות בהחלט היו
מזלך שלא צפית
נתנאל למשל

סטיריקון9

Well-known member
זה היה לפני הרבה שנים
בחור ממש מתוק וחמוד וחייכן, שאהב לרכל איתנו הבנות 😂

לדעתי עוז הוא לא בלתי כבנאדם, הוא נראה לי בנאדם טוב ואבהי, ובטח בנזוג מהמם כשהוא לא באח.
פשוט לתוכנית זה נורא.
הוא ממש דפק את הפורמט שגם כך לא יכול להמציא את עצמו כלפעם מחדש. אבל הרמה של המשימות בניצוחו מבישה חסרת דמיון ונמוכה. לא חוכמה להתעסק רק בתלבושות ולא בתוכן

yalian

Well-known member
הוא ממש דפק את הפורמט שגם כך לא יכול להמציא את עצמו כלפעם מחדש. אבל הרמה של המשימות בניצוחו מבישה חסרת דמיון ונמוכה. לא חוכמה להתעסק רק בתלבושות ולא בתוכן
ממש ככה. הוא פשוט לא מתאים לתוכנית הזאת.

katy2022

Well-known member
היא החליטה לכבד את זה שהוא לא רוצה שהיא תימרח עליו ותנענע עליו את התחת כשהם מצולמים וליד דיירים אחרים
אני הבנתי שהיא החליטה לכבד את זה שאם היא תתקרב לדני בחזרה..זה ירגיש לו לא נוח…ושהרגשות שלו הכי חשובים לה…ומה שלא ראינו בהמשך השיחה…זה מה שיוסי אמר לה על דני ….חיים

מצב
הנושא נעול.
למעלה