אולי אברהם עשה חישוב. הוא צפה בליאל מתעלל בסתיו וליאל לא הודח... יתכן שאברהם חושב שזאת הדרך לניצחון.אברהם שלח את סתיו לחדר האח בפעם האלף
זה הסוף שלה. לא הראו אותה איי פעם בחדר האח רצינית, מדברת על דברים משמעותיים. תמיד היא מצחקקת ומתבדחת. עשתה טעות שנכנסה לחדר האח שניה לפני שספיר מול עדן - מודחת.הכי מצחיק אם עוז יקרין להם אחרי ריב ענק של אברהם את הקטע של סתיו בחדר האח אומרת שהיא מנסה להחזיר אליה את אברהם אחרי שספיר עזבה
לא כדי לסמוך על אברהם חחלא נכנסה בסוף
אתמול אגב סיפרה לליאל שהיא משתמשת בשם ברבי לקוסמטיקה שלה, ברבי ביטי, ושבעבר כשעסקה בריקודים - ברבי דאנס, ובין לבין היא אומרת "כשהייתי סטודנטית אז .... " ככה השליחה, ואף אחד לא שאל אותה מה למדה בהיותה סטודנטית למדעי המוח כמובן.אברהם....ושי...
אומר שסתיו..."מספרת כל יום סיפור מרגש.."...
"שיטה"...להישאר בבית...
חושב שתצא בשבת....
עדן...
אוהבת דיבורי סתיו......
תמיד עוד תוסיף קיסם
כלפיה...
חשבנו ככה גם על נתנאל, שזה לא יכול להימשך ככהעוז לא יוכל לראות את אברהם מתנהג ככה לסתיו יום יום במשך שבועיים ולא להגיב, משהו יהיה חייב להשתנות
שורף להם....מישהו יכול להסביר לי מה סתיו עשתה להם שהם כל כך סובלים?? ברצינות אולי אני מפספסת משהו
הם משעממים והיא מלאת תוכןמישהו יכול להסביר לי מה סתיו עשתה להם שהם כל כך סובלים?? ברצינות אולי אני מפספסת משהו
אין בה תוכן.הם משעממים והיא מלאת תוכן
החל מהניראות שלה, דרך ההומור וכלה בחוזק הנפשי שלה להתמודד עם כל החרא שנזרק עליה.
היא לא פריירית והם נשרפים שהיא לא נשברת.
כל אורח וסלב שנכנס מבחוץ בלי יוצא מהכלל, התייחס אליה
אורי נגר הצהיר שידע שאם ידבק לסתיו יקבל מצלמה
צעקות מבחוץ שהיא המנצחת
שורדת את כל ההדחות הרבות בהן עמדה.
מה עוד??
אז זהו ששאלתי קודם מאיפה יש לו כל כך הרבה בגדים והנעלה וכתבו פה שספיר נתנה לו דברים של שניר...שניר זומם על הנעליים של אברהם...
"איך אחי ישמח...ישלו אוסף נעלים
כמו אישה...."....
לנעליים של אברהם יש כניסה לבית...
אה...יש מצבאז זהו ששאלתי קודם מאיפה יש לו כל כך הרבה בגדים והנעלה וכתבו פה שספיר נתנה לו דברים של שניר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.