מרגוליקו
Well-known member
חשבתי שהיא קיבלה מחזור. אמא שלי היתה קוראת לזה דגל אדוםכשהוא בא בדרישות אל תעשי ו*אוסר עלייך*
מבחינתי זה דגל אדום
חשבתי שהיא קיבלה מחזור. אמא שלי היתה קוראת לזה דגל אדוםכשהוא בא בדרישות אל תעשי ו*אוסר עלייך*
מבחינתי זה דגל אדום
היא כועסת כי עלו על הנכלוליות שלהוואי וואי מיכצ'י כועססססססת
ועוד אור מחכה לההיא כועסת כי עלו על הנכלוליות שלה
לדעתי הוא חושד לגביה מאתמול...ועוד אור מחכה לה
לא לעניין לחלק נשיקות באוויר כשאת בזוגיות...לטעמי האישי ...מסתמן שדי ג׳יי קנאי ושמרן במה שקשור בפרידה ואוסר עליה לתת נשיקות לדיירי הבית.
דגל אדום
אה, זה נשיקות באוויר בכלל??לא לעניין לחלק נשיקות באוויר כשאת בזוגיות...לטעמי האישי ...
פרידה יודעת שזה מעצבן אותו ועושה בכוונה שיקנא...בגלל זה גם החמיאה לשילה אתמול על הבושם ...היא נהנית מזה שהוא מקנא...ואז מתהפכת ומתלוננת
בדיוקאה, זה נשיקות באוויר בכלל??
ואני חשבתי שזה נשיקות על הלחי
ברור שהיא גם עושה כל מה שהיא יכולה כדי לגרום לו לקנא וכדי להעמיד אותו במבחנים, כי זאת פרידה....
אבל ה"מחבב פלוס" הזה לא קנה אותה, מי הוא שיגיד לה מה לא לעשות לאחרים?
נשיקות באוויר יאלללללההההה
סתם אקט של להראות שליטה מצידו
הם רק מגששים והוא כבר בולם אותה כמו גבר קנאי.לא לעניין לחלק נשיקות באוויר כשאת בזוגיות...לטעמי האישי ...
פרידה יודעת שזה מעצבן אותו ועושה בכוונה שיקנא...בגלל זה גם החמיאה לשילה אתמול על הבושם ...היא נהנית מזה שהוא מקנא...ואז מתהפכת ומתלוננת
לדעתי פרידה רק מחכה למישהו שיאלף אותההם רק מגששים והוא כבר בולם אותה כמו גבר קנאי.
פרידה היא סוס פרא לא מאולף הוא לא יכול לאלף אותה שילמד לקבל אותה כמו שהיא זו המיוחדות שבפרידה.
עברה לגמריי. צודקת!!לדעתי פרידה רק מחכה למישהו שיאלף אותה
במובן שמתאים לה מאוד להיות מישהי עם גבר חזק לצידה שיגיד לה תעשי ואל תעשי
אבל - וזה אבל חשוב -
היא צריכה להרגיש שהוא חד משמעי לגביה.
כלומר אם דיג'יי היה ברור איתה לגבי הרגשות שלו בלי צחוקים, והיא היתה מרגישה ביטחון בקשר, היא היתה עושה/לא עושה כל מה שהוא היה מבקש.
לדעתי היא הכי 'אישה מסורתית של בית' במסווה של 'בחורה תל אביב מועצמת ומתפרחנת'
(לא מצאתי מילים יותר מדוייקות כרגע
, מקווה שהכוונה שלי איכשהו עברה )
זכותו להגיד שזה מפריע לו...והיא יכולה להחליט אם זה מתאים לה או לאהם רק מגששים והוא כבר בולם אותה כמו גבר קנאי.
פרידה היא סוס פרא לא מאולף הוא לא יכול לאלף אותה שילמד לקבל אותה כמו שהיא זו המיוחדות שבפרידה.
נראה לי זה סתם ייצור בלבול ... לא כולם יבינו .. חלק ימשיכו להצביע לפייבוריט שלהםשאלה לי אליכם לגבי שינוי שיטת ההצבעות בגמר מעתוק-סתיו:
אם נגיד ישאלו את עוז ''למה שינית את שיטת ההצבעות בגמר?"
הוא יכול להגיד ''להגנתו'' שבאותה מידה שסתיו היתה מאוד אהודה, היא גם היתה מאוד שנואה.
כלומר אי אפשר היה לתת ביטוי בהצבעת הגמר אך ורק להיותה אהודה,
אלא צריך היה גם לייצג איכשהו את זרם השנאה הלא מבוטל שהיה כלפיה,
למען ה''הוגנות''.
ואני אומרת, סבבה, אין שום בעיה.
אמנם הפורמט אומר שההצבעות כל העונה היא ''למי תרצו שישאר בבית''
ולא למי שיודח.
אבל אם אתה מחליט להפוך את היוצרות - ולשאול את הקהל ''את מי אתם שונאים הכי הרבה?''
אז למה רק במעמד הגמר?
תעשה את זה פה ושם גם לאורך העונה!
(אני הייתי מאוד שמחה למשל, אם בהדחה של שבת עוז יעשה ''הדחה הפוכה'' שכזאת.
שלירון וגיא יגידו לקהל שיסמס למי שהם רוצים להדיח.)
אני חושבת שיש בחירה מודעת של לא ללכת בכיוון של 'מי הכי שנוא'שאלה לי אליכם לגבי שינוי שיטת ההצבעות בגמר מעתוק-סתיו:
אם נגיד ישאלו את עוז ''למה שינית את שיטת ההצבעות בגמר?"
הוא יכול להגיד ''להגנתו'' שבאותה מידה שסתיו היתה מאוד אהודה, היא גם היתה מאוד שנואה.
כלומר אי אפשר היה לתת ביטוי בהצבעת הגמר אך ורק להיותה אהודה,
אלא צריך היה גם לייצג איכשהו את זרם השנאה הלא מבוטל שהיה כלפיה,
למען ה''הוגנות''.
ואני אומרת, סבבה, אין שום בעיה.
אמנם הפורמט אומר שההצבעות כל העונה היא ''למי תרצו שישאר בבית''
ולא למי שיודח.
אבל אם אתה מחליט להפוך את היוצרות - ולשאול את הקהל ''את מי אתם שונאים הכי הרבה?''
אז למה רק במעמד הגמר?
תעשה את זה פה ושם גם לאורך העונה!
(אני הייתי מאוד שמחה למשל, אם בהדחה של שבת עוז יעשה ''הדחה הפוכה'' שכזאת.
שלירון וגיא יגידו לקהל שיסמס למי שהם רוצים להדיח.)
אבל בגמר כן, הא?אני חושבת שיש בחירה מודעת של לא ללכת בכיוון של 'מי הכי שנוא'
בגמר כבר אפשר להוריד את הכפפות יענואבל בגמר כן, הא?
במסווה של ''ההצבעות נפתחות מחדש''
אבל כולנו יודעים שזו ההזדמנות להביע למי לא מגיע בעינינו...
כך ש -
נזק נפשי לחיים?אני באמת מקווה שהמודח הערב הוא חיים. כל יום שלו בבית האח הגדול זה נזק נפשי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.