mimes17
Well-known member
רציתי קצת לצחוק ולגחך על הבוקר..העיקר שהקדשת לה זמן![]()
רציתי קצת לצחוק ולגחך על הבוקר..העיקר שהקדשת לה זמן![]()
שניר ואברם.. בשביל ספיררציתי קצת לצחוק ולגחך על הבוקר..![]()
![]()
.. ואגב, סתם כי מתעניינת.. עכשיו כשאהובת ליבך עפה, במי את תומכת?
ראיתי, חלק. היא דיברה ככה גם בבית פחות או יותריצא לי לקרוא עכשיו את הכתבה על ספיר בישראל היום... ואיך ליאל אומר? הבחורה חיה באילוז'
או כמו שסתיו אומרת, חיה בסרטטטט!![]()
לא קראתי אבל מסכימה...סבלנו את האילוז' שלה כל העונהיצא לי לקרוא עכשיו את הכתבה על ספיר בישראל היום... ואיך ליאל אומר? הבחורה חיה באילוז'
אותי הפתיעו התגובות בפוסטים של סויסה שקידמו את הראיון הזהיצא לי לקרוא עכשיו את הכתבה על ספיר בישראל היום... ואיך ליאל אומר? הבחורה חיה באילוז'
לא כתוב, אבל גם אצל אשכנ זים אוכלים דג בסעודת שבת.איפה כתוב שבכל שישי בערב בארוחה...צריך לאכול דגים חריפים...מטבוחה...?
אני מצביעה רק לסתיו ממתי שהתחלתי העונה להצביעתומכי סתיו קראו להצביע כבר לליאל? לפי 26 נראה שאם הוא יודח היא תיקח את זה יותר קשה מהפרישה של נגר
בריונות וגועל יש מכל כיוון.... לא סבבה בכלל...אנשים מאבדים את זהטוב מאוד שכולם התחילו להציף את הגועל של מיעוט קטן מתומכי סתיו עודה ברשת
פשוטע ואיחולי מוות
ספיר עכשיו מספרת על איחולים שלא יהיו לה ילדים ועוד שלל דברים
אולי זה זמן טוב לשים את הגועל על השולחן
אנשים נגעלים מהתנהלות הזו, מהתרבות הרעה שיש פה
ספיר לא שמה על זה.. אבל חשוב להציף את הרמה שיש בחוץ, מכל כיוון..בריונות וגועל יש מכל כיוון.... לא סבבה בכלל...אנשים מאבדים את זה
היא לא שמה על כלום. שום חשבון נפש, שום חשיבה בקורתית. חבל.ספיר לא שמה על זה.. אבל חשוב להציף את הרמה שיש בחוץ, מכל כיוון..
התקיפו גם את אורי נגר....בריונות וגועל יש מכל כיוון.... לא סבבה בכלל...אנשים מאבדים את זה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.