מיק83
Well-known member
עוד תראה אותה
קוראים לזה ירידה {יותר נכון יציאה במדרגות הבית} לצורך עליה .
בכל אופן מתגעגע לספיר היפה האיכותית המוכשרת הכשרוניתשל בתוך הבית.
עוד תראה אותה
קוראים לזה ירידה {יותר נכון יציאה במדרגות הבית} לצורך עליה .
בכל אופן מתגעגע לספיר היפה האיכותית המוכשרת הכשרוניתשל בתוך הבית.
ההדחה הזאת זה הדבר הכי טוב שקרה להבשבת אולי התעצבנתי וכעסתי על זה שספיר הודחה, היום אין מאושרת ממני..
היא מקבלת יחס של פיינלסטית ומן הסתם יותר מעיקר הדיירים שיצאו בגמר דקה לפני החגים.
היא מקבלת תמיכה ואהבה, יש לה המון תכניות לעתיד.. כמו שנאמר לה היום - היציאה בשבת הייתה יציאה של גמר וכך כל ההייפ סביבך
ואיך אמרה המנחה לספיר ששאלה אם סיימה את הראיון..״סיימת חמודה, יש לך לו״ז צפוף״
בהצלחה ספו, יודעת שיש לך ים תכניות לעתיד
זה הזמן שלך לפרוח 🫶
......בשבת אולי התעצבנתי וכעסתי על זה שספיר הודחה, היום אין מאושרת ממני..
היא מקבלת יחס של פיינלסטית ומן הסתם יותר מעיקר הדיירים שיצאו בגמר דקה לפני החגים.
היא מקבלת תמיכה ואהבה, יש לה המון תכניות לעתיד.. כמו שנאמר לה היום - היציאה בשבת הייתה יציאה של גמר וכך כל ההייפ סביבך
ואיך אמרה המנחה לספיר ששאלה אם סיימה את הראיון..״סיימת חמודה, יש לך לו״ז צפוף״
בהצלחה ספו, יודעת שיש לך ים תכניות לעתיד
זה הזמן שלך לפרוח 🫶
הוא ימות אם ייצא לו...תפוזינה...אמאל'ה אני מתה ליאל נעשה כתום !!!!!!![]()
שלוש שעות עם החRא הזה על הראש גם תאי המוח נשרפיםהוא ימות אם ייצא לו...תפוזינה...
הוא רוצה לשבת עם זה 3 שעות......
יישאר לו משהו על הראש...?..
זה שהוא לא מועמד זו החלטה של 7 דיירים שכמעט אף אחד מהם לא העמיד אותו להדחה. אין קשר לעוזאברהם אומר בכתוביות:
"זה שאני לא מועמד להדחה זו הפתעה".
זו לא הפתעה, אדוני הנכבד.
אפילו הלן קלר היתה מרגישה זאת.
זו המעורבות והבחישה של עוז.
כתבתי גם על אפשרות כזאת באחד הפוסטים שלי הבוקרזה שהוא לא מועמד זו החלטה של 7 דיירים שלא העמידו אותו להדחה. אין קשר לעוז
הם לא ידעו מראש שזה יהיה פומבי. תחילה העמידו אנונימית בחדר האח. בעבר לא פחדו להעמיד אותו כשהיה צורך. היו דיירים שיותר בוער להם להוציא מאברהם.כתבתי גם על אפשרות כזאת באחד הפוסטים שלי הבוקר
וציינתי, שהסיבה לכך היא שהם מפחדים.
רמזתי גם לעובדה שבדיבייט האמריקאי, 7 מתוך 8 מועמדים למפלגה הרפובליקנית הצביעו "כן"
לשאלה "האם תתמוך בטראמפ גם אם יואשם ויישב בכלא".
מ פ ח ד י ם.
ברור שלא שייכים, לכן בפוסט שכתבתי ב- 10.11 דיברתי על זה רק ברמז.הם לא ידעו מראש שזה יהיה פומבי. תחילה העמידו אנונימית בחדר האח. בעבר לא פחדו להעמיד אותו כשהיה צורך. היו דיירים שיותר בוער להם להוציא מאברהם.
לגבי ה7 מתוך 8, הם הצביעו "כן" לשאלה האם יתמכו במועמד שיזכה בתמיכת הרוב גם במידה וזה יהיה הוא. מי שהיה עונה לא, היה למעשה מתנגד לחוקה האמריקנית באקט אנטי דמוקרטי. אבל הנושאים האלה לא שייכים לשרשור זה
ממי מפחדים?כתבתי גם על אפשרות כזאת באחד הפוסטים שלי הבוקר
וציינתי, שהסיבה לכך היא שהם מפחדים.
רמזתי גם לעובדה שבדיבייט האמריקאי, 7 מתוך 8 מועמדים למפלגה הרפובליקנית הצביעו "כן"
לשאלה "האם תתמוך בטראמפ גם אם יואשם ויישב בכלא".
מ פ ח ד י ם.
וזה שלאורך כל העונה עמד להדחה ולא הודח זו גם בחישה של עוז?אברהם אומר בכתוביות:
"זה שאני לא מועמד להדחה זו הפתעה".
זו לא הפתעה, אדוני הנכבד.
אפילו הלן קלר היתה מרגישה זאת.
זו המעורבות והבחישה של עוז.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.