** שרשור בוקר - היום ה-89 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Moiya_1

Well-known member
אחד הדברים שהצחיקו אותי בפרק, היא עוד הצפיה באור משכנע את פרידה בעוד שיטה מבית איומים בע"מ:
כל מי שהעמדתי אותו להדחה לא נמצא פה.
המשפטים המטומטמים האלו, באמת עובדים בחיים האמיתיים ובאח. לא סתם הוא חי ונושם את המניפולטיביות הזו.
כי זה עובד לו ומצליח בתחומים שונים, על חשבון רמיסת אחרים.

אומרים שהיה חבר לחיים בדרכו. ממה שעיני ראו, בלי עריכה, הוא חרא חבר. איש הרסני, מקטין מאיים אובססיבי ולא בריא.
חיים איש לא מושלם אך עושה רושם של אדם טוב, שנקלע למכונת ההרס של חבר שלא הפסיק ללכלך עליו בפרקים, בלייב מולו. לצעוק, להשפיל, לגעת בצורה משפילה במקומות אינטימיים. סתם מסר, אם מתנהגים ככה בדרך מיוחדת, אולי זה סימן לברוח.

בעיני אור חלש. דייר מספר אחד בפחדנות שלו ומתנהג בבריונות.
לא בשום מילת תחליף אחרת. וזה הרבה לפני ששמעתי על הדר.

אשמח שתזכה מולו הדר, למרות שהחלש הזה ששם עליה רגליים, ישנה את יחסו אליה כמו שדני ניסה ולא ממש הלך לו.
כי צביעות זו שם המשחק שלו, ויש לו המון משחק כדמות מול הצופים

צפה בקובץ המצורף 114834
כל מילה!!

foreigner 3

Well-known member
אחד הדברים שהצחיקו אותי בפרק, היא עוד הצפיה באור משכנע את פרידה בעוד שיטה מבית איומים בע"מ:
כל מי שהעמדתי אותו להדחה לא נמצא פה. (עריכה: העמיד את הדר, נועם ועוד)
המשפטים המטומטמים האלו, באמת עובדים בחיים האמיתיים ובאח. לא סתם הוא חי ונושם את המניפולטיביות הזו.

אומרים שהיה חבר לחיים בדרכו. ממה שעיני ראו, בלי עריכה, הוא חרא חבר. איש הרסני, מקטין מאיים אובססיבי ולא בריא.
חיים איש לא מושלם אך עושה רושם של אדם טוב, שנקלע למכונת ההרס של חבר שלא הפסיק ללכלך עליו בפרקים, בלייב מולו. לצעוק, להשפיל, לגעת בצורה משפילה במקומות אינטימיים. סתם מסר, אם מתנהגים ככה בדרך מיוחדת, אולי זה סימן לברוח.

אשמח שתזכה מולו הדר, למרות שהחלש הזה ששם עליה רגליים, ישנה את יחסו אליה כמו שדני ניסה ולא ממש הלך לו.

צפה בקובץ המצורף 114834
היחסים הרעילים שלו עם חיים וגם עם אחרים מדאיגים.
אני לא מאמינה שהוא יכול לקיים זוגיות בריאה.
מסכנה האשה המוכה שתיכנס לזוגיות איתו.
הוא יקטין אותה. ישפיט אותה. יפחיד ויאיים.
ותוך כדי , יאמר לה כמה זה מתוך אהבה.
בא להקיא.

willing

Well-known member
היחסים הרעילים שלו עם חיים וגם עם אחרים מדאיגים.
אני לא מאמינה שהוא יכול לקיים זוגיות בריאה.
מסכנה האשה המוכה שתיכנס לזוגיות איתו.
הוא יקטין אותה. ישפיט אותה. יפחיד ויאיים.
ותוך כדי , יאמר לה כמה זה מתוך אהבה.
בא להקיא.
הוא מפגין רעילות בבית. לא יודעת איך הוא בחוץ
הוא כבר אמר שהוא יגור עם אמא שלו ולא עם בני זוג. אז יכול להיות שכבר היתה חשיבה ומסקנות.
יכולה רק לשפוט ממה שראיתי בחברויות שלו בבית. שמה שהדגים לחברים שלו, בעיני זה לעשות ויברח.

אם אתה תקוע עם חברי משפחה כאלו זה דבר אחד, אבל חברים אפשר לבחור. מקווה ממש בשביל חיים, שיבין כמה נזק אור עשה לו.
כנ"ל דני. הם כ"כ עמוק במשחק שאיבדו יכולת לשפוט בהגיון. או מלכתחילה לא בוחרים טוב חברים.
אור זה ממרחק. מי שהתקרב לאור או סבל מהשפעה שלילית או מלהיות שק שסופג את הרעילות שלו.

מלאני סוליסטית אז אור לא מתעסק איתה והיא גם לא בנויה להיות הביץ' שלו.
מיכל, התחילה להשתתק לידו והוא לא עובר לה חלק.
אמילי, עצוב לי בשבילה, כמה הוא לא בחר בה כחברה במשימות, מתייחס אליה רע והיא נשארת עם הפירורים הזה.
היא לא ברמה שלו בכלל.

ראש גזר54676534254

Well-known member
אחד הדברים שהצחיקו אותי בפרק, היא הצפיה באור משכנע את פרידה בעוד שיטה מבית איומים בע"מ:
כל מי שהעמדתי אותו להדחה לא נמצא פה. (עריכה: העמיד את הדר, נועם ועוד)

צפה בקובץ המצורף 114834
תרשי לי באגודה למען הדרבוקות העקומות
היו אומרים כמו בשיר של כוורת
"בוא אלי, גוליית נחמד,
שב אצלי על כף היד."
"ככה מדברים?"
שאל גוליית באשקלונית.
דוד מלך התעצבן,
"הרוגטקה תנגן!"
אבן לעברו ירה,
קלע לו בול בפוני.

willing

Well-known member
תרשי לי באגודה למען הדרבוקות העקומות
היו אומרים כמו בשיר של כוורת
"בוא אלי, גוליית נחמד,
שב אצלי על כף היד."
"ככה מדברים?"
שאל גוליית באשקלונית.
דוד מלך התעצבן,
"הרוגטקה תנגן!"
אבן לעברו ירה,
קלע לו בול בפוני.
בעינייך אור עשה טוב לחיים כחבר?

8LIBI8

Well-known member
נועם בחור כל כך דוחה ומגעילשאני לא מבינה איך אפשר להתחבר אליו. חזירי שנורר, לא מודע לעצמו, משאבת תשומת לב...לא מבינה איך יש אנשים שתמיד נדלקים על הטמבל התורן, מניחים שבגלל שהוא כזה הוא בחור טוב לב אבל הוא ממש לא, כל היום עובד בלהצדיק את עצמו, שיווק נון סטופ. מרוכז בעצמו ואין לו בעיה לשכוח או לבייש מישהו ....סוג של אני קלאודיוס לפעמים למי שמבין

willing

Well-known member
נועם בחור כל כך דוחה ומגעילשאני לא מבינה איך אפשר להתחבר אליו. חזירי שנורר, לא מודע לעצמו, משאבת תשומת לב...לא מבינה איך יש אנשים שתמיד נדלקים על הטמבל התורן, מניחים שבגלל שהוא כזה הוא בחור טוב לב אבל הוא ממש לא, כל היום עובד בלהצדיק את עצמו, שיווק נון סטופ. מרוכז בעצמו ואין לו בעיה לשכוח או לבייש מישהו ....סוג של אני קלאודיוס לפעמים למי שמבין
תארת בול. מלא פעמים ראיתי שהוא לא מתחשב באחרים ושקוע בטובת עצמו.
כשישב עם יוסי פעם ממש נחשף כמה עורמה יש בו. ואז בשיחות שעשה עם שילה אמילי מלאני

הוא מוכר דמות ממש טוב ומשתמש בתכונות שלו למנף את עצמו כך

newhere333

Active member
אור בלתי הדר בלתי אמילי נשארה הכי בלתי
פרידה הכי אהובה כי היא בלתי אבל לא יוצאת מרשעת כלפי אף אחד מלבד עצמה

Banshee2012

Well-known member
אור בלתי הדר בלתי אמילי נשארה הכי בלתי
פרידה הכי אהובה כי היא בלתי אבל לא יוצאת מרשעת כלפי אף אחד מלבד עצמה
מעדיף את אור עם כל מגרעותיו לעומת הדר השחקנית בשקל הזאת שרק מחפשת לייצר סצנות בכח
חס וחלילה שהיא לא תהיה במרכז העניינים
ילדת שמנת, אור ניתח אותה במדויק.

נטעאפרת

Well-known member
בר ואחותה הן בדיוק הסמכות לקבוע מי היא מה. ובר ממש דמות ומודל לחיקוי… ממש… 😭😭😭כמעט כמו אור😡

8LIBI8

Well-known member
היחיד שאם ינצח בבית הבלתי הזה יעשה לי טוב הוא דני!!!
היתה תקופה ארוכה שירד לי ממנו בגלל ההיגררות אחרי אור אבל בשבועות האחרונים יצא מהצל המעיק ונפתח בבית.
הוא בחור טוב לב באמת, חבר נאמן, מצחיק לפעמים, קליל וזורם, לא מסכסך, לא מעביר שיחות, רגיש ואין שום ספק שהוא אמיתי ואותנטי

SNIPES

Well-known member
היחיד שאם ינצח בבית הבלתי הזה יעשה לי טוב הוא דני!!!
היתה תקופה ארוכה שירד לי ממנו בגלל ההיגררות אחרי אור אבל בשבועות האחרונים יצא מהצל המעיק ונפתח בבית.
הוא בחור טוב לב באמת, חבר נאמן, מצחיק לפעמים, קליל וזורם, לא מסכסך, לא מעביר שיחות, רגיש ואין שום ספק שהוא אמיתי ואותנטי
כל קשר בין דני לזוכה מקרי בהחלט
אין בו שום תכונה של זוכה.
המופע שלו אתמול בפרק היה מביך ועם כל חוסר החיבה שלי להדר היא דייקה במה שאמרה לו. יצא אידיוט.

8LIBI8

Well-known member
כל קשר בין דני לזוכה מקרי בהחלט
אין בו שום תכונה של זוכה.
המופע שלו אתמול בפרק היה מביך ועם כל חוסר החיבה שלי להדר היא דייקה במה שאמרה לו. יצא אידיוט.
הסיכויים קטנים אבל אחרי זוכה כמו מעתוקה הכל יכול לקרות
לקרוא לו לא מפותח לא היה במקום.
גם אם נכנס איתה לויכוח אידיוטי דני לא קרא לה בשמות וזה לא במקום להתנפל עליו בתוקפנות שלה ולרדת עליו, שוב כהרגלה, בהתנשאות

andersonian

Well-known member
מיכל....בהחלט בחורה לא פריירית ומבינה עניין
אבל...."יועצת מקצועית" של גלעד ארדן?("הליקודניק שלנו מרמת אביב")
כשהוא נכנס לכנסת ב2003 והיא היית בת 14?
או כשהיה שגריר בניו יורק?או שר הפנים?או שר המקשר בין הממשלה לכנסת?"יועצת מקצועית"?

עכשיו היא "עוזרת" סמנכ"ל תשתיות רכבת....עוד "משרת אמון" תחת גברת השרה

כך נראה תמונה קטנה מתוך מפעל הגיובים הגדול

מצב
הנושא נעול.
למעלה